Δηλαδη για να το πω απλα , δεν υπαρχει ενας villain σε καθε 3-4 επεισοδια και μετα κατι αλλο, ετσι ? Η ακομη και διαφορετικος villain σε καθε κυκλο
Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 30/10/2018 - 00:14
Ad
Δημοσίευση 30/10/2018 - 13:30
Ένας βασικός για την ώρα.
Spoiler
Παραστατικοτατος θα ελεγα Νικο ! Παρεπιπτοντως το Ozark ειναι οολα τα λεφτα του κοσμου μαζι !!!
Δημοσίευση 30/10/2018 - 20:17
Doctor Anna Macy finds herself inexplicably linked to the disappearance of two girls, fifteen years apart.
https://www.imdb.com/title/tt4228802/
Ρίξτε του μια ματια!ως τώρα δείχνει καταπληκτικό.
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:01
Ψάχνω σειρές με αρκετά επεισόδια (εννοείται ότι έχω δεις τις κλασικές) κατά προτίμηση στο netflix χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αυτό, στην αναζήτηση μου έπεσα στο orphan black, αξίζει?
Να πω ότι δεν μπορώ να δω με τίποτα σειρές επιστημονικής φαντασίας και marvel
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:04
Με κούρασε εμένα και την παράτησαΨάχνω σειρές με αρκετά επεισόδια (εννοείται ότι έχω δεις τις κλασικές) κατά προτίμηση στο netflix χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αυτό, στην αναζήτηση μου έπεσα στο orphan black, αξίζει?
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:07
Peaky Blinders, How to get away with murder, Suits, House of Cards, Sons of AnarchyΨάχνω σειρές με αρκετά επεισόδια (εννοείται ότι έχω δεις τις κλασικές) κατά προτίμηση στο netflix χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αυτό, στην αναζήτηση μου έπεσα στο orphan black, αξίζει?
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 30/10/2018 - 21:08
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:22
Peaky Blinders, How to get away with murder, Suits, House of Cards, Sons of Anarchy
Τις έχω δει όλες εκτός από το Sons of Anarchy το οποίο, χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το γιατί, με φοβίζει!
Δημοσίευση 30/10/2018 - 21:30
Δημοσίευση 30/10/2018 - 23:34
Ψάχνω σειρές με αρκετά επεισόδια (εννοείται ότι έχω δεις τις κλασικές) κατά προτίμηση στο netflix χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αυτό, στην αναζήτηση μου έπεσα στο orphan black, αξίζει?
Το θέμα είναι τι στύλ σου αρέσει και ψάχνεις.
Το SOA που αναφέρθηκε ΠΡΕΠΕΙ να το δεις. Και στα καπάκια Mayans M.C. που παίζει τώρα, αν και δε μου πολυγεμίζει το μάτι..
Για σειρές τώρα μερικές γενικού περιεχομένου..
Λατρεμένο 12 Monkeys, Bates Motel, Black Sails, Banshee, το ΕΠΙΚΟ Boardwalk Empire, Mad Men, Luther, Daredevil (που είπαμε πιο πάνω), Master Of None, The Americans και φυσικά Sopranos.
Αν έχεις δει αυτές πες να βάλουμε άλλες.
Δημοσίευση 31/10/2018 - 10:40
Το θέμα είναι τι στύλ σου αρέσει και ψάχνεις.
Το SOA που αναφέρθηκε ΠΡΕΠΕΙ να το δεις. Και στα καπάκια Mayans M.C. που παίζει τώρα, αν και δε μου πολυγεμίζει το μάτι..
Για σειρές τώρα μερικές γενικού περιεχομένου..
Λατρεμένο 12 Monkeys, Bates Motel, Black Sails, Banshee, το ΕΠΙΚΟ Boardwalk Empire, Mad Men, Luther, Daredevil (που είπαμε πιο πάνω), Master Of None, The Americans και φυσικά Sopranos.
Αν έχεις δει αυτές πες να βάλουμε άλλες.
1) Ψάχνω σειρές που να μην έχουν μάγους, διαστημόπλοια, υπερήρωες και υπερφυσικά όντα. Για παράδειγμα είχα κολλήσει απίστευτα με homeland. HOC, ΒrBa, Niight Of. Από τις τελευταίες μου άρεσε πολύ το Condor.
2) Banchee: απορώ γιατί το είδα
Boardwalk: Φοεβρό!
Luther: το παράτησα
Master of None: το παράτησα
Sopranos: το έχω ξεκινήσει 3 φορές αλλά δεν...
Να σου δώσω να καταλάβεις ότι Stranger things και Dark, που όλοι τις θεωρούν σειράρες, τις είδα με πολύ μεγάλο ζόρι και επίσης δεν έχω δει (ούτε πρόκειται) το GOT
Δημοσίευση 31/10/2018 - 10:48
Δημοσίευση 31/10/2018 - 10:53
πολυ δυνατό! Αλλά η μόνιμη απορία είναι γιατί δεν τα συνεχίζουν ??Δες το Broadchurch.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/10/2018 - 11:13
Δες το Broadchurch.
Εννοείται ότι το έχω δει!
Δημοσίευση 31/10/2018 - 11:24
1) Ψάχνω σειρές που να μην έχουν μάγους, διαστημόπλοια, υπερήρωες και υπερφυσικά όντα. Για παράδειγμα είχα κολλήσει απίστευτα με homeland. HOC, ΒrBa, Niight Of. Από τις τελευταίες μου άρεσε πολύ το Condor.
2) Banchee: απορώ γιατί το είδα
Boardwalk: Φοεβρό!
Luther: το παράτησα
Master of None: το παράτησα
Sopranos: το έχω ξεκινήσει 3 φορές αλλά δεν...
Να σου δώσω να καταλάβεις ότι Stranger things και Dark, που όλοι τις θεωρούν σειράρες, τις είδα με πολύ μεγάλο ζόρι και επίσης δεν έχω δει (ούτε πρόκειται) το GOT
Δες Condor οπως και δήποτε τότε.
Επίσης, McMafia, Happy Valley, Ozark.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)