Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/05/2013 - 16:52

Α ρε Lost τι μας εκανες!!!!

http://www.oneman.gr...ck.2265621.html

Ωραιο αρθρακι για το Lost, γεματο αναμνησεις :)

Προσωπικη αγαπημενη μου σκηνη ηταν η παρακατω
https://www.google.g....47008514,d.d2k

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/05/2013 - 19:39

Ωραιο αρθρακι για το Lost, γεματο αναμνησεις :)

Προσωπικη αγαπημενη μου σκηνη ηταν η παρακατω
https://www.google.g....47008514,d.d2k

Οντως πολυ ωραια σκηνη.

Εμενα αγαπημενη σκηνη μου ηταν ολο το επεισοδιο "The Constant". :)

Ποιος καθισε και σκεφτηκε αυτο το πραγμα?

#393   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/05/2013 - 10:33

Αντιγραφή από GreekTVSubS

Αναρτημένη εικόνα

Επιστρέφει τον Μάιο του 2014

Ίσως πρόκειται για το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, αφου η σειρά θρύλος, το 24, επιστρεφει και πάλι στην τηλεόραση 3 χρόνια αργότερα, κάτι που σπάνια συμβαίνει. Βέβαια θα χρειαστεί ακόμα ένας χρόνος να περιμένουν οι φανς μέχρι την ολική επαναφορά του Jack Bauer στις οθόνες, όμως αυτο δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Η σειρά με τα 73 βραβεία EMMY και τις 2 Χρυσές Σφαίρες στην κατοχή της, μετά απο 8 επιτυχιμένα χρόνια προβολής, δηλαδή192 επεισόδια και μία τηλεταινία (24: Redemption), έριξε την αυλαία στις 24 Μαΐου του 2010, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της και δίνοντας υποσχέσης για επιστροφή στην μεγάλη οθόνη. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν καρποφόρησε τελικά, για λόγους budget, ελεύθερου χρόνου του Kiefer Sutherland, αλλά και κακού προγραμματίσμου.

Ο χρόνος περνούσε χώρις εξελίξεις και το μόνο σιγουρο ήταν πως ήθελαν η ταινία να γίνει. Εδώ ξαναμπαίνει στο παιχνίδι το FOX, το οποίο λίγες μέρες πριν την παρουσίασει του προγραμματός του για την νέα τηλεοπτική χρονιά, θέλησε να επαναφέρει το 24 ωςlimited σειρά. Η ιδέα προχώρησε και έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαιο με τον Kiefer Sutherland τον Howard Gordon και τον Brian Grazer να συμμετέχουν.

Η νέα σεζόν, όχι ακριβώς σεζόν, αφού δε θα έχει τον τίτλο Season 9, αλλα 24: Live Another Day θα προβληθεί τον Μάιο του2014 και θα αποτελείται απο 12 επεισόδια και όχι 24, όπως έγινε και στις προηγούμενες 8 σεζόν. Το σκεπτικό για το νέο φορμάτ είναι να κρατηθεί το real time, που εκανε τη σειρα να ξεχωρισει και σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις θα γίνει skip σε μερικες ωρες της ημέρας και ουσιαστικα θα ειναι οι 12 καλυτερες ωρες μιας ημερας, χωρις fillers. Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρα, αφού με πρόσφατες δηλώσεις του Howard Gordon ακόμα επεξεργαζονται το πως θα χειριστουν τα 12 επεισοδια, αλλά παίρνουμε μία πρώτη γεύση για το τι σημαίνει limited σειρά.

Ο Howard Gordon θέλει να φέρει πίσω τους αρχικούς συγγραφείς, όπως οι Evan Katz, Manny Coto, David Fury, Chip Johannessen (executive producer στο Homeland), αλλά και τους δημιουργούς της σειρα Robert Cochran και Joel Surnow. Ο David Fury είναι και επίσημα ο πρώτος συγγραφέας. Όσον αφορά το cast ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά η Mary Lynn Rajskub (Chloe) είναι θετική και η Elisha Cuthbert (Kim) δημοσίευσε την είδηση στο twitter της, επομένως μπορεί να επιθυμεί κι αυτή να πάρει μέρος.

thanks στο αρθογράφο t0ny3

Αυτά είναι νέα δώσε πόνο και πάλι Jack Bauer !!!!!

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#394   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 29/05/2013 - 11:41

Καλημέρα ρε παιδιά.

Επειδή έχω ξεκινήσει να βλέπω σειρές το τελευταίο 6μηνο περίπου θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες.

Έχω δει για να σας βάλω μέσα στο κλίμα τις εξής:

1)Lost
2)Homeland
3)The Following
4)Άρχισα το Breaking Bad τώρα
5)Έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω δει καθόλου απο το Sons Of Anarchy
6)Game Of Thrones

Αυτά.

Να πω εδώ οτι τρελάθηκα με το Homeland μιας και ήταν η τελευταία που είδα.Αρχίζει πάντως και γίνεται καλό το Br Ba.

#395   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 29/05/2013 - 11:46

Person Of Interest δες οπωσδηποτε.

Αν σου αρεσει φαντασιας δες το Fringe.Εμενα μου αρεσε παρα πολυ.

#396   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 11:46

στο συγκεκριμένο site GreekTVSubS θα βρεις παρουσιάσεις σειρών και γνώμες για να διαλέξεις αναλόγως το γούστο σου. Το 24 ας πούμε είναι must see για μένα επίσης spartacus

Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 29/05/2013 - 11:47

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#397   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 29/05/2013 - 11:50

Brothers and Sisters την βάζει κατα της 2 ο ant1 πολυ καλή σειρά

#398   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 11:50

βέβαια fringe από τις πολύ καλές Battlestar Galactica επίσης must σε αστυνομικά The Mentalist, Criminal minds, The killing

#399   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 02:42

Ανακοινωθηκε η 2η σεζον για το "Revolution", το οποιο μετα τη χειμερινη διακοπη βελτιωθηκε κατακορυφα.
Αντιθετως, ειναι αβεβαιο το μελλον του "Hannibal", παροτι προκειται για αξιολογη παραγωγη.

Series finale και για το "Rules of engagement", μια απο τις πιο αδικημενες κωμικες σειρες των τελευταιων ετων. Απιστευτο χιουμορ και φοβερες ατακες. Δειτε 2-3 επεισοδια και δε θα ξεκολλατε, κατα τη γνωμη μου αγγιζει το επιπεδο του "Big bang theory".

#400   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:59

To Revolution με το 2ο ξεκίνημα, έγινε "Must See"..

Spyridakos..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#401   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 30/05/2013 - 13:11

Εμένα πάντως με έχει κουράσει λίγο.

#402   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 30/05/2013 - 14:09

!)Breaking Bad
2)Dexter
3)The Wire
4)Person of Interest
5)Game of Thrones

#403   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/06/2013 - 23:21

Ρε παιδιά ξεκίνησα απόψε το Breaking Bad.. Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια.. Μετά από πολύ αναμονή από τα όσα είχα ακούσει μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα.. Δεν μου άρεσε, βαρέθηκα, δεν έχει ιδιαίτερα καλούς χαρακτήρες και δεν μπορω να καταλάβω πως έχει 9.5 στο imdb. Το βασικότερο δεν μου δημιούργησε κανα ιδιαίτερο σασπένς να δω το επόμενο επεισόδιο.. Φτιάχνει τόσο πολύ στη συνέχεια ρε παιδιά;;; Αξίζει να συνεχίσω;

#404   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 02/06/2013 - 00:21

Ρε παιδιά ξεκίνησα απόψε το Breaking Bad.. Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια.. Μετά από πολύ αναμονή από τα όσα είχα ακούσει μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα.. Δεν μου άρεσε, βαρέθηκα, δεν έχει ιδιαίτερα καλούς χαρακτήρες και δεν μπορω να καταλάβω πως έχει 9.5 στο imdb. Το βασικότερο δεν μου δημιούργησε κανα ιδιαίτερο σασπένς να δω το επόμενο επεισόδιο.. Φτιάχνει τόσο πολύ στη συνέχεια ρε παιδιά;;; Αξίζει να συνεχίσω;

Τα πρωτα επεισόδια δεν είναι τίποτα μετά τα 5-7 αρχίζει ωραία, και εγώ έτσι το είδα στην αρχή για πλάκα όχι οτι μου άρεσε αλλα μετά ,κάθε σεζον είναι καλύτερ απο τν προηγούμενη για μένα, ειδικά τις 2 τελευταίες τις είδα σε 2-3 μέρες.
Δωσε του μια ευκαιρία ακόμα ,

#405   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/06/2013 - 00:52

Όντως τα πρώτα επεισόδια σε κάνουν να λες θα το κλείσω..

Μέσα 1ης όμως και κυρίως 2η και μετά απογειώνεται..

Μη το αφήσεις.. Θα καταλάβεις στη πορεία για πόσο μεγάλο κόλλημα μιλάμε.

Προσωπικά το Br Ba το κατατάσω στις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, των τελευταίων ετών.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/06/2013 - 00:52

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια