Το Sopranos το εχει δει κανεις παιδια;
Επειδή ήμουν πολυ περίεργος που χαρακτηρίζεται η καλύτερη σειρά όλων των εποχών στην Αμερική, το ξεκίνησα. Ειμαι πλεον στον πέμπτο απο τους έξι κύκλους, και επιμένω να το βλεπω επειδή άρεσε στη γυναίκα μου, και αν δεν το τελειώσουμε την έβαψα! Αν με ρωτουσες, εγω θα το σταματούσα πριν το έκτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Απο την πρώτη στιγμη κατάλαβα ότι δεν ήταν για εμενα. Σειρά ή ταινια που δεν εχει μουσικη υπόκρουση, παρα μονο διαλόγους ειναι καταδικασμένη να μη μου αρέσει. Συν το γεγονός ότι δε γίνεται και κάτι το συγκλονιστικό. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, ειναι μια κοινωνική σειρά με γκανγκστερ πρωταγωνιστες. Απο την πρώτη στιγμη ήθελα να πεθάνουν όλοι (και ως πρωταγωνιστες, παραμένουν). Τωρα, βέβαια, γούστα ειναι αυτα, αλλα νιώθω πολυ άτυχος που την ξεκίνησα με τη γυναίκα μου και θα τη δω όλη. Ευτυχώς εχω το iPhone στο χέρι και περνάει η ωρα. Υπάρχουν και κάποια καλα επεισόδια, μην ειμαι υπερβολικός, αλλα μιλαμε για 4-5 σε σύνολο 60 που εχω δει ως τωρα. Το δικο μου στυλ ειναι του true detective, για να σου δώσω να καταλαβεις, και δεν εχει καμία σχέση με αυτο. Απορώ που ψηφίζεται ως κορυφαία. Συγνώμη φιλε για το μακροσκελές ποστ (αν κατάφερες να φτάσεις μεχρι αυτο το σημείο) αλλα κάπου έπρεπε να ξεδωσω!!! Ως επιμυθιο: δες τα πρώτα 2-3 επεισόδια. Αν δε σου αρέσει, μην το συνεχίσεις ειναι ακριβώς αυτο, δε βελτιώνεται. Ουφ.