Έχω την αίσθηση ότι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ούτε καμια τρελή έκπληξη, αλλά ούτε και χλιαρό επεισόδιο.
Spoiler
Υ.Γ.Spoiler
Στο Υ.Γ πιστεύω ναι. Κ κάτι άλλο πιστεύω
Δημοσίευση 09/10/2014 - 23:12
Έχω την αίσθηση ότι συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ούτε καμια τρελή έκπληξη, αλλά ούτε και χλιαρό επεισόδιο.
Spoiler
Υ.Γ.Spoiler
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 10/10/2014 - 00:12
Δημοσίευση 10/10/2014 - 19:42
Vanni απο οτι θυμαμαι ασχολεισαι με την μετάφραση υποτίτλων κλπ. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κάποια ιδέα γύρω από το 2ο επεισόδιο του Stalker....
Δημοσίευση 10/10/2014 - 19:52
κοίτα δεν την παρακολουθώ την σειρά οπότε δεν ξέρω και πολλά αλλά είδα ότι την μεταφράζουν 2 ομάδες διαφορετικές οπότε σήμερα βγήκαν οι αγγλικοί δεν πιστέυω να καθηστερήσουν
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 10/10/2014 - 19:59
Δημοσίευση 10/10/2014 - 20:00
πολυ καλα τα 2 τελευταια Legends κ ευχομαι η δευτερη σεζον να ειναι καλυτερη
Δημοσίευση 10/10/2014 - 20:28
δύσκολο μάλλον για αύριο το βλέπω
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 10/10/2014 - 21:04
Δημοσίευση 10/10/2014 - 22:27
RF forever
Δημοσίευση 10/10/2014 - 22:59
Δημοσίευση 11/10/2014 - 14:59
Δημοσίευση 11/10/2014 - 23:17
Δημοσίευση 12/10/2014 - 01:25
Ειμαι ο μόνος που ενώ υπήρξα τρομερός φαν του WD δεν το περιμένω με πολυ μεγάλη ανυπομονησία;
Ειδα season finale Legends. Ειναι μια σειρά που την ειδα ευχάριστα, αλλα μέχρι τα τελευταία δυο επεισόδια που εξηγεί πράγματα ειναι πολυ μπερδεμένο το σενάριο. Πάντως αφήνει σε όλη της τη διάρκεια ενα ευχάριστο μυστήριο που σε κάνει να θες να δεις και τα επόμενα. Θεωρώ οτι το βιβλίο θα πρέπει να εχει πολυ ενδιαφέρον. Δείτε τη οποίος δεν την είδε, αλλα με μεγάλη προσοχή στο τι γίνεται και τι αναφέρει. Αναμένουμε για το αν θα υπάρξει 2η σεζόν.
Το 4ο forever ήταν απλα διασκεδαστικό και στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα. Νομίζω πως αν συνεχίσει έτσι για 5-6 επεισόδια ακόμα μπορεί να βαρεθώ και λίγο γιατι λείπει λίγο αυτο το μυστήριο που ανέφερα στο legends. Ωστόσο έξυπνη σειρά και την προτείνω.
Εχω ξεκινήσει και 4ο κύκλο 24 αλλα παω αργά η αλήθεια ειναι. Που να προλάβω. Και θελω να ξεκινήσω και Flash.
Όσο για stalker είπα. Πολυ καλό, ιδιαίτερα ο αντρικός ρόλος εχει χαβαλέ και κάθε επεισόδιο ειναι σαν να βλέπεις μια μικρη ταινιούλα θρίλερ.
το κακο με το stalker οπως το βλεπω εγω ειναι οτι δεν εχει μια στανταρ υποθεση απο πισω...καλες οι αυτοτελης υποθεσεις αλλα θα ηθελα και μια στανταρ υποθεση απο πισω να συνεχιζεται λιγο λιγο σε καθε επεισοδιο...οπως στο blacklist πχ.
Θα μου πεις οτι ισως ειναι νωρις ακομα αλλα στα δυο πρωτα μονο το κολλημα με τη πρωην μας εχει δειξει.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες