Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 13/01/2017 - 15:45
Homeland..
Same Sh1t...Different Day
Ad
Δημοσίευση 14/01/2017 - 13:10
To Twin Peaks για να το παρακολουθήσουμε θα πρέπει να έχουμε δει και τα παλιά ή όχι;
Δημοσίευση 14/01/2017 - 13:57
Τις μέρες αυτές τελειώνω το Fargo δεύτερο κύκλο. Πραγματικά μια από τις πιο άρτιες σειρές που έχω δει. Θεϊκό μαύρο χιούμορ, απίστευτη μουσική, σκηνογραφία, σκηνοθεσία, σενάριο τα πάντα όλα. 10/10 από μένα. Βασικά 10/10 ο πρώτος κύκλος και 9/10 ο δεύτερος. Και ο Μαλβο στον πρώτο κύκλο ίσως από τους αγαπημένους μου χαρακτηρες σε σειρά εβερ. Βλέπω με ενθουσιασμό οτι στον τρίτο κύκλο θα παίζει ο McGregor. Τι καλύτερο;
Επίσης τελείωσα κάποια επεισόδια που μου είχαν απομείνει από τη τρίτη σεζόν του Black mirror. Επίσης επική σεζόν. Ένα κ ένα όλα τα επεισόδια. Το White Christmas για το οποίο όλοι μου έλεγαν ίσως ήταν το λιγότερο αγαπημένο μου. Λίγο πιο αργό από αυτα της τρίτης σεζον κ σε σημεία βαρέθηκα. Θεϊκό επίσης και το 1x03, αλλα και τα 2x01, 2x02 (που θύμισε λίγο ταινία purge). Εχει μπει στο all time favorite list από σειρές.
Στα επόμενα που θα δω ειναι η 2η σεζόν missing που πληροφορίες λένε οτι ειναι καλύτερη από την πρώτη, μετά Goliath, και φυσικά Taboo. Α και να τελειώσω και με το This is us που επίσης μ αρέσει πολυ!
Ταυτόχρονα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησα το Peaky Blinders το οποίο παρότι ειναι παραγωγαρα δεν ξέρω αν θα το ολοκληρώσω γιατι η θεματολογία δε με ψήνει ιδιαίτερα. Ποτέ δεν ήμουν τρελός φαν των σειρών εποχής. Και επίσης και το 11.22.63 το οποίο μετά από 2 επεισόδια έχω θετικές εντυπώσεις και θέλω να δω τι γίνεται
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 14/01/2017 - 13:59
Δημοσίευση 14/01/2017 - 14:21
Το Twin Peaks αν εξαιρέσεις τα τελευταία επ. της 2ης σαιζόν που χάνεται λίγο η μπάλα και λόγω απουσίας του Lynch, είναι απο τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών.
Έδειξε το δρόμο για τη συνέχεια σε όλους.
Για μαύρο καθρέφτη τα 'χουμε πει και πιο πίσω.. Αριστούργημα απλά. Αν και σε αυτή τη σαιζόν έκανε μια μικρή κοιλιά.
To Fargo πάλι, θεωρώ τη 2η σαιζόν καλύτερη απο τη 1η.
"By the order of the Peaky Blinders..!" Μη την αφήσεις τη σειράρα.
Δημοσίευση 14/01/2017 - 14:41
"By the order of the Peaky Blinders..!" Μη την αφήσεις τη σειράρα.
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Δημοσίευση 15/01/2017 - 01:28
To Twin Peaks ρε γαμωτο είχα επιχειρήσει πριν καμία διετία να το ξεκινήσω αλλα με κούρασε το πρώτο επεισόδιο που ήταν και μεγάλο και το έκλεισα. Ίσως να ήταν και θέμα timing αλλα δεν κατάφερα δυστυχώς να προχωρήσω. Και είχα ψηθεί με το σενάριο.
Τις μέρες αυτές τελειώνω το Fargo δεύτερο κύκλο. Πραγματικά μια από τις πιο άρτιες σειρές που έχω δει. Θεϊκό μαύρο χιούμορ, απίστευτη μουσική, σκηνογραφία, σκηνοθεσία, σενάριο τα πάντα όλα. 10/10 από μένα. Βασικά 10/10 ο πρώτος κύκλος και 9/10 ο δεύτερος. Και ο Μαλβο στον πρώτο κύκλο ίσως από τους αγαπημένους μου χαρακτηρες σε σειρά εβερ. Βλέπω με ενθουσιασμό οτι στον τρίτο κύκλο θα παίζει ο McGregor. Τι καλύτερο;
Επίσης τελείωσα κάποια επεισόδια που μου είχαν απομείνει από τη τρίτη σεζόν του Black mirror. Επίσης επική σεζόν. Ένα κ ένα όλα τα επεισόδια. Το White Christmas για το οποίο όλοι μου έλεγαν ίσως ήταν το λιγότερο αγαπημένο μου. Λίγο πιο αργό από αυτα της τρίτης σεζον κ σε σημεία βαρέθηκα. Θεϊκό επίσης και το 1x03, αλλα και τα 2x01, 2x02 (που θύμισε λίγο ταινία purge). Εχει μπει στο all time favorite list από σειρές.
Στα επόμενα που θα δω ειναι η 2η σεζόν missing που πληροφορίες λένε οτι ειναι καλύτερη από την πρώτη, μετά Goliath, και φυσικά Taboo. Α και να τελειώσω και με το This is us που επίσης μ αρέσει πολυ!
Ταυτόχρονα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησα το Peaky Blinders το οποίο παρότι ειναι παραγωγαρα δεν ξέρω αν θα το ολοκληρώσω γιατι η θεματολογία δε με ψήνει ιδιαίτερα. Ποτέ δεν ήμουν τρελός φαν των σειρών εποχής. Και επίσης και το 11.22.63 το οποίο μετά από 2 επεισόδια έχω θετικές εντυπώσεις και θέλω να δω τι γίνεται
Για το 11.22.63
Εχοντας διαβασει και το βιβλιο χανει αρκετα η σειρα. Ειναι μια πααααρε πολυ γρηγορη περιληψη. Να προσθεσω ομως και οτι το βιβλιο επισης ειναι μακροσκελες και θεωρω τραβηγμενο απο τα μαλλοαβσε διαρκεια. Επαναλαμβανεται και μπορεις να προβλεψεις τη συνεχεια σε αρκετα σημεια. Εχει παντως φοβερη φωτογραφια και μουσικη.
Δημοσίευση 15/01/2017 - 09:05
Για το 11.22.63
Εχοντας διαβασει και το βιβλιο χανει αρκετα η σειρα. Ειναι μια πααααρε πολυ γρηγορη περιληψη. Να προσθεσω ομως και οτι το βιβλιο επισης ειναι μακροσκελες και θεωρω τραβηγμενο απο τα μαλλοαβσε διαρκεια. Επαναλαμβανεται και μπορεις να προβλεψεις τη συνεχεια σε αρκετα σημεια. Εχει παντως φοβερη φωτογραφια και μουσικη.
Καλύτερα σου δείχνω κάτι στα γρήγορα αλλά πολύ καλά στημένο από σενάριο και σκηνοθεσία, παρά να σε κουράζει με Κοιλιές και επαναλήψεις που πραγματικά κουράζουν ! Πολύ μου άρεσε το 11.22.63!
Εντάξει και αγαπημένος χαρισματικός James Franco!!!
On_7+
@CaLi@
Δημοσίευση 15/01/2017 - 13:11
Δημοσίευση 15/01/2017 - 20:59
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/01/2017 - 21:16
Εννοείται ότι έχειΠαιδιά γνωρίζετε εαν το Σέρλοκ που δείχνει το OTECinema σήμερα αμέσως μετά την Αμερική έχει υπότιτλους; Έστω αγγλικούς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/01/2017 - 02:30
Για το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο τι να πω τώρα; κρίμα που τελειώνει η σεζόν και μάλλον και η σειρά γενικότερα.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 16/01/2017 - 02:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες