Έχει κάποιος να πει εντυπώσεις απο τις εξής σειρές; The Following & Lie to me ?
Το The following είναι πολύ καλό! Αλλά να σου πω την αλήθεια Παρη είδα μόνο την δεύτερη σεζόν.
Tapatalked with my 7+
To Following ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές. Ο πρώτος κύκλος του ήταν εξαιρετικός, είχε αρκετη δράση και ήταν πολύ καλοφτιαγμενος. Ο δεύτερος κύκλος στα δικά μου μάτια ήταν απογοητευτικός. Είχε πρόβλημα στο σενάριο, ήταν αρκετά χαζό όλο αυτό με την αίρεση και μου φάνηκε πολύ βαρετός. Ο τρίτος κύκλος επανηλθε στα καλά στάνταρ και βλεποταν ευχάριστα. Γενικά συνολικά μια σειρά που αξίζει να δεις πιστεύω. Συν του ότι ο Κέβιν Μπέικον είναι ένας θεουλης.
Όσο για το Lost που ρωτάει κάποιος οκ ναι και εγώ είμαι από τους φαν και είναι από τις αγαπημένες μου σειρές όλων των εποχών. Ωστόσο πρέπει να λάβει κανείς υπόψη ότι είναι άλλο να βλέπεις αυτή τη σειρά εν έτει 2005 και άλλο εν ετει 2017. Τότε το Lost ήταν κίνημα, ήταν θρησκεία. Περίμενες να περάσει βδομάδα για να κατεβάσεις με τις όχι και τόσο γρήγορες ταχύτητες Ίντερνετ της εποχής τα νέα επεισόδια. Δεν υπήρχε άλλη σειρά ισάξια της σε επίπεδα σασπένς, hype κλπ. Ήταν μονόδρομος. Όλοι ασχολούνταν με αυτό. Θυμάμαι ήμουν φοιτητής και μέχρι και ο Καρπετόπουλος στο σπορφμ έκανε μια εκπομπή την εβδομάδα αφιερωμένη στο Λοστ. Υπήρχε ένας ρομαντισμός, που μου θυμίζει το ρομαντισμό των μεταλλαδων τη δεκαετία του 90. Τότε που περίμεναν μια φορά την εβδομάδα για να δουν 5 βιντεοκλίπ στο TV war, τότε που άνοιγες το cd με θρησκευτική ευλάβεια και μυριζες το βιβλιαράκι, τότε γενικά που δεν υπήρχε το Ίντερνετ. Έτσι και το Λοστ. Παραμένει μια σειρά που πρέπει να έχεις δει αν θες λέγεσαι σειροφιλος, αλλά μέσα στον κυκεώνα σειρών που υπάρχουν πλέον υπάρχουν πολύ που απλά την ξεκινάνε και λένε ότι βαριούνται. Έχω ακούσει πολλούς να το λένε. Έχει καλλιεργηθεί συν τοις αλλοις και ένα αρνητικό κλίμα για το φιναλε του (δικαιολογημένο φυσικά) και υπάρχει πολύ προκατάληψη. Παρόλα αυτά οποίος το έζησε τότε, ξέρει όπως και εγώ πόσο ηδονικά νιώθαμε όταν ξεκινούσε ένα καινούριο επεισόδιο. Τρομερό συναίσθημα. Not penny's boat.
Sent from my iPhone using Tapatalk