Γενικά το τελευταίο εξάμηνο έχω την ευτυχία να έχω δει σειρές που πραγματικά με εντυπωσίασαν και με κέρδισαν απίστευτα. Ίσως θα μου πείτε γιατί πολύ απλά έκανα το αυτονόητο και δίαβασα κάποιες κριτικές σε φόρουμ και imdb και είδα αυτές που ο κόσμος είχε αποθεώσει. Fargo, Black Mirror, Missing, Stranger Things, 11.22.63 είναι κάποιες από αυτές.
Ωστόσο μία καινούρια που δεν το περίμενα να με κερδίσει αλλά το κατάφερε και με το παραπάνω και για την ακρίβεια με ενθουσίασε και θα την προτεινα ανεπιφύλακτα είναι το The Young Pope.
Απίστευτος Jude Law, απίστευτη σκηνοθεσία, απίστευτη μουσική, πρωτοποριακό σενάριο, επικές ατάκες και μία ιστορία με πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Δεν είναι κάτι τετριμμένο ή κάτι πολύ "εύκολο" εκ πρώτης όψεως ή εκ πρώτου επεισοδίου θα έλεγα, αλλά νομίζω αν την ξεκινήσετε, μετά από 2-3 επεισόδια δε θα θες να ξεκολλήσεις.
Ειδικά προς το τέλος ανεβαίνει διαρκώς. Must see
ps. Αν έχετε κανένας το TVShowTime την εφαρμογή για το κινητό, δώστε εδώ κανα όνομα χρήστη να κανουμε follow ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ γαμάτη εφαρμογή και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε ο καθένας τι σειρές βλεπει ο άλλος και πως τις βαθμολογεί ανα επεισόδιο. Εγώ τη χρησιμοποιώ κατά κόρον.