Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 04/04/2013 - 08:37
Ad
Δημοσίευση 07/04/2013 - 03:19
http://www.deadline....-second-season/
Δημοσίευση 07/04/2013 - 08:38
Δημοσίευση 07/04/2013 - 19:48
Και αυτό τελικά αξίζει κατα κάποιο τρόπο.. Για την ώρα.
Κατά κάποιο τρόπο;;;; Πλάκα κάνεις έτσι;
Είναι η μόνη σειρά που βλέπω αυτή τη στιγμή και με πιάνει σύνδρομο Lost (δηλ. να νομίζω ότι το επεισόδιο έχει κρατήσει μόλις 10 λεπτά και να μην μπορώ να περιμένω γιατο επόμενο!)...
Δημοσίευση 07/04/2013 - 21:15
Θα σου πω σύντομα.. Εύχομαι μόνο το imdb να μη πέσει (και σε αυτό) έξω..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/04/2013 - 21:38
Δημοσίευση 07/04/2013 - 23:06
Δημοσίευση 08/04/2013 - 02:06
Hannibal
TV.com
Τα σχόλια όπου και αν έχω κοιτάξει είναι θριαμβευτικά..
1ο επεισόδιο πρίν απο λίγες μέρες.. Όποιος τη ξεκινήσει, ας πει καμια γνώμη..
πριν λιγο ειδα το 1ο....αρκετα καλο και πολλα υποσχομενη σειρα...ο mikkelsen απλα κορυφαιος.
πολυ καλο και το following....
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινετε τοσος ντορος με το GOT...τελειωνω τον δευτερο κυκλο και μου φαινεται τελειως κουραστικο και βαρετο...ισως βεβαια φταιει το οτι δεν εχω διαβασει τα βιβλια.
Δημοσίευση 08/04/2013 - 02:24
Μια ακομα αστυνομικη σειρα με τον ψυχακια ντετεκτιβ και τον serial killer...μια χαρα φαινεται για τους φαν του ειδους.Hannibal
TV.com
Τα σχόλια όπου και αν έχω κοιτάξει είναι θριαμβευτικά..
1ο επεισόδιο πρίν απο λίγες μέρες.. Όποιος τη ξεκινήσει, ας πει καμια γνώμη..
Ο Mikkelsen οντως παιζει φοβερα.
Την κατεβασα απο τον πιο γνωστο ελληνικο tracker και οι υποτιτλοι, αν και ενσωματωμενοι, ειναι ασυγχρονιστοι μετα το 15', οποτε καλυτερα να περιμενετε βελτιωμενη εκδοση ή να την κατεβασετε απο ξενα site.
Για τους λατρεις του ειδους, μια σειρα που προβληθηκε απο το βρετανικο ITV ειναι το Wire in the blood
http://www.imdb.com/title/tt0337792/
Edit: κατεβηκε ηδη απο τον τρακερ, οποτε αναμενεται η βελτιωμενη εκδοση
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 08/04/2013 - 02:28
Δημοσίευση 08/04/2013 - 08:23
Kρατάω τις επιφυλάξεις μου μιας και ακόμα είμαι στο 3ο επεισόδιο και απ'οτι διάβαζα, έκανε όντως κοιλιά.
Θα σου πω σύντομα.. Εύχομαι μόνο το imdb να μη πέσει (και σε αυτό) έξω..
Είμαι στο 11 και δεν βρίσκω καθόλου κοιλιά... Τι να πεις. Γούστα..
Δημοσίευση 08/04/2013 - 08:58
Κατά κάποιο τρόπο;;;; Πλάκα κάνεις έτσι;
Είναι η μόνη σειρά που βλέπω αυτή τη στιγμή και με πιάνει σύνδρομο Lost (δηλ. να νομίζω ότι το επεισόδιο έχει κρατήσει μόλις 10 λεπτά και να μην μπορώ να περιμένω γιατο επόμενο!)...
Μονο και μονο που ειδα στην ιδια προταση το lost με αλλη σειρα θα το ξεκινησω.
Ελπιζω να ειναι καλο.
Δημοσίευση 08/04/2013 - 11:25
πριν λιγο ειδα το 1ο....αρκετα καλο και πολλα υποσχομενη σειρα...ο mikkelsen απλα κορυφαιος.
πολυ καλο και το following....
επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινετε τοσος ντορος με το GOT...τελειωνω τον δευτερο κυκλο και μου φαινεται τελειως κουραστικο και βαρετο...ισως βεβαια φταιει το οτι δεν εχω διαβασει τα βιβλια.
Μια ακομα αστυνομικη σειρα με τον ψυχακια ντετεκτιβ και τον serial killer...μια χαρα φαινεται για τους φαν του ειδους.
Ο Mikkelsen οντως παιζει φοβερα.
Την κατεβασα απο τον πιο γνωστο ελληνικο tracker και οι υποτιτλοι, αν και ενσωματωμενοι, ειναι ασυγχρονιστοι μετα το 15', οποτε καλυτερα να περιμενετε βελτιωμενη εκδοση ή να την κατεβασετε απο ξενα site.
Για τους λατρεις του ειδους, μια σειρα που προβληθηκε απο το βρετανικο ITV ειναι το Wire in the blood
http://www.imdb.com/title/tt0337792/
Edit: κατεβηκε ηδη απο τον τρακερ, οποτε αναμενεται η βελτιωμενη εκδοση
Tελικά όντως το 1ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.. Τη συνέχεια να δούμε μη το παρατήσουν και αυτό..
Ο Μikkelsen.. Ρεσιταλ.
Είμαι στο 11 και δεν βρίσκω καθόλου κοιλιά... Τι να πεις. Γούστα..
Τα πρωτα επεισόδια που έχω δει είναι καλά.. Και απ'οτι διαβάζω στα τελευταία απογειώνεται..
Να δούμε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες