https://www.imdb.com/title/tt6763664/
https://youtu.be/G9OzG53VwIk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 13/10/2018 - 12:12
Δημοσίευση 13/10/2018 - 12:11
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 13/10/2018 - 12:12
Δημοσίευση 13/10/2018 - 14:24
Δημοσίευση 13/10/2018 - 16:57
Βλέπει κάνει Brooklyn 9-9 διαβάζω καλά σχόλια και έβαλα να κατεβάσω και τις 5 σεζόν
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 13/10/2018 - 17:31
Έχει δει κανεις ELITE?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/10/2018 - 17:33
Έχει δει κανεις ELITE?
Γουστα είναι αυτά...Πολυ ιντριγκαδορικο και με υπερβολική δόση τσοντας..Όπως και να χει βλέπεται εύκολα αλλά σίγουρα έχει πολύ καλύτερες σειρές.Το τελείωσα χθες. Αρκετά καλό.
Δημοσίευση 13/10/2018 - 17:34
καλο ήταν για ένα διήμεροΓουστα είναι αυτά...Πολυ ιντριγκαδορικο και με υπερβολική δόση τσοντας..Όπως και να χει βλέπεται εύκολα αλλά σίγουρα έχει πολύ καλύτερες σειρές.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 09:23
1. Πόσο γ@μάτο κλείσιμο για το Better Call Saul. Μακράν η καλύτερη σεζόν.
2. Πόσο επικό το τελευταίο επ. του AHS, σε μια τρομερή σεζόν φέτος. Και έρχεται η θεάρα η Lange στο επόμενο να τρελαθούμε τελείως.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 09:28
είναι μάλλον επειδή είδαμε εδώ στην Ελλάδα μαζεμένους τους πρώτους κύκλους και μετά τα εβδομαδιαία επεισόδια μας φάνηκαν κάπως αργά και ασύνδεταΝίκο, είμαι από αυτούς (δεν ξέρω αν είμαστε μειοψηφία) που το απολαμβάνουν σε όλα του τα επεισόδια, το κλείσιμο του πραγματικά δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τη μετουσίωση του σε Saul. Οι περισσότεροι κατηγορούν τη σειρά ότι «πηγαίνει αργά», «δείχνει μια ουσιώδη σκηνή και πέντε ανούσιες», αλλά για εμένα το τέμπο της είναι σωστό, ήθελε να σκιαγραφήσει πραγματικά το χαρακτήρα του, βάζοντας μας σιγά σιγά και στο σύμπαν που λατρέψαμε. Πολυαγαπημένη σειρά και χαρακτήρας και εγώ (όπως και οι δημιουργοί του σε πρόσφατες δηλώσεις τους) στενοχωριέμαι που πλησιάζει προς το τέλος της.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 09:32
είναι μάλλον επειδή είδαμε εδώ στην Ελλάδα μαζεμένους τους πρώτους κύκλους και μετά τα εβδομαδιαία επεισόδια μας φάνηκαν κάπως αργά και ασύνδετα
Δημοσίευση 14/10/2018 - 09:36
αρα ήσουν στο ρυθμό του εβδομαδιαίου! Εγώ είδα ότι είχε το Netflix μαζεμένο και μετά τον τελευταίο κύκλο εβδομαδιαίου .Μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ τα έβλεπα κάθε εβδομάδα από τον πρώτο κύκλο (προ Netflix εποχή)
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 14/10/2018 - 09:37
Δημοσίευση 14/10/2018 - 11:03
Νίκο, είμαι από αυτούς (δεν ξέρω αν είμαστε μειοψηφία) που το απολαμβάνουν σε όλα του τα επεισόδια, το κλείσιμο του πραγματικά δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τη μετουσίωση του σε Saul. Οι περισσότεροι κατηγορούν τη σειρά ότι «πηγαίνει αργά», «δείχνει μια ουσιώδη σκηνή και πέντε ανούσιες», αλλά για εμένα το τέμπο της είναι σωστό, ήθελε να σκιαγραφήσει πραγματικά το χαρακτήρα του, βάζοντας μας σιγά σιγά και στο σύμπαν που λατρέψαμε. Πολυαγαπημένη σειρά και χαρακτήρας και εγώ (όπως και οι δημιουργοί του σε πρόσφατες δηλώσεις τους) στενοχωριέμαι που πλησιάζει προς το τέλος της.
Καταρχάς συμφωνώ σε όλα, αν και νομίζω είμαστε περισσότεροι..
Όσοι αγάπησαν πραγματικά το Br Ba και την αισθητική του Gilligan (που το σταμάταγε κόσμος στη 1η σεζόν), ήξεραν τι να περιμένουν στο Saul.
Είναι ακριβώς το ίδιο μοτίβο, το αργό τέμπο που εμβαθύνει και ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα μαεστρικά!
Επίσης δε ξέρω γιατί ο κόσμος φέτος προσπερνάει την ιστορία τόσο του Mike όσο και το Gus.
Ήταν φοβερή σεζόν. Και μακάρι να μην είναι η επόμενη η τελευταία.
Δημοσίευση 14/10/2018 - 11:15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες