Κανεις λάθος, τα έχω διαβάσει τα κόμικ και περιμένω κάθε τεύχος με μεγαλύτερη αγωνία απο όσο περιμένω τα τηλεοπτικά επεισόδια.Να υποθεσω δεν εχεις διαβασει τα κομικ. Επιλεγουν τα καλυτερα σημεια και προσπαθουν να το τραβηξουν οσο περισσοτερο γινεται. Το χθεσινο επεισοδιο ηταν καλο για τους περισσοτερους αλλα γεματο τρυπες για καποιον που εχει διαβασει τα κομικ.
Αν θελουν κατι αλλο, ας φτιαξουν κατι αλλο στον ιδιο κοσμο, οπως το video game. Εδω ομως ακολουθουν το κομικ και το κανουν με ασχημο τροπο. Σε αντιθεση με Game of thrones, που τουλαχιστον ο δημιουργος σεβεται τον εαυτο του.
Η σειρά ακολουθεί διαφορετική τροπή, δεν ειναι ακριβές αντίγραφο της πλοκής του comic book. Αυτό ίσως εσένα να σε χαλάει αλλά εγω το βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον έτσι, καθώς έχω αγωνία σχετικά με το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Δε θα μου άρεσε ενα πιστό αντίγραφο.Δεν ήταν ενδιαφέρουσα εξέλιξη ο θάνατος της Αντρεα για παράδειγμα, η οποία στα κόμικ ακόμα ανήκει στους πρωταγωνιστες;
Εξάλλου τα κόμικ ήδη καλύπτουν μια περίοδο σχεδόν 10 χρόνων, νομίζεις ότι θα μπορούσε η σειρά να ακολουθήσει ανάλογο ρυθμό;
Ακόμα και τώρα που μιλάμε ακόμα μια μάχη μεταξύ ανθρώπων ειναι έτοιμη να εξελιχθεί στα κόμικ, κι εκεί επαναλαμβανόμενες ιστορίες παρακολουθούμε, κάνω λάθος;
Το θέμα για μένα δεν ειναι η πλοκή αυτή κάθε αυτή, αλλά το ποσο επιτυχημένα βάζεις τον θεατή-αναγνώστη-gamer στην ατμόσφαιρα και το κλίμα μιας τέτοιας κατάστασης.
Και σε αυτό το ζήτημα το TWD(comic-tv series- video game) προσεγγίζει το τέλειο.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 03/12/2013 - 13:00