iPad 3rd gen Jailbreak: Τα πρώτα screenshots
Ad
Δημοσίευση 17/03/2012 - 00:38
Μαλλον εσυ δε με καταλαβες. Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειναι δουλεια του αυτη.Ειπα οτι ουδεποτε εχει κανει μονος του jailbreak untethered του παρολα αυτα βγαζει φωτο για ενα jailbreak. Και ζητα δωρεες για ποιο λογο? για κατι που ΘΑ γινει; Τελοσπαντων μακαρι το ευχομαι οσο τιποτα να ειμαι λαθος αλλα κατι μου λεει οτι θα γινει παλι μια απο τα ιδια. Θα παρει μηνες πολλους. Ειμαι της αποψης οτι οταν βρεις ενα jaibreak φτιαχτο πακεταρισε το και δωστο στον κοσμο να τελειωνουμε. Κατα την αποψη μου αυτου του τυπου η στρατηγικη ειναι λαθος. Φωτο στο tweeter ο ενας ειπε στον αλλο συντομα θα το δωσουμε θα παρει λιγο καιρο δεν ξερω ακομα καντε κανα donation to keep us motivated ειναι λαθος. Τόχεις δωστο δεν τοχεις μη μιλας. Αποψη μου. Θα χαρω να κανω λαθος αλλα...Κάτι δεν έχετε καταλάβει.
Το "ταλέντο" του Musclenerd δεν είναι το να βρίσκει τα exploits, αλλά το να μπορεί να τα κάνει προγράμματα εύχρηστα για τον μέσο χρήστη (redsn0w).
Αυτό οι άλλοι (p0d2g) δεν μπορούν να το κάνουν και για αυτό του δίνουν τα exploits να τα μετατρέψει σε jailbreak tools.
Και ποτέ στην κοινότητα δεν καπηλεύτηκε κάποιος δουλειά άλλου χωρίς να γίνει η απαραίτητη αναφορά!
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και μετά από 16 μήνες σχεδόν σε ΚΑΘΕ jailbreak του Α4 μνημονεύεται ο geoh0t για το limera1n!
Δημοσίευση 17/03/2012 - 00:57
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:01
Β) Από το ότι κατάφεραν να βάλουν το cydia στη συσκευή μέχρι να εξαλείψουν ΟΛΑ τα bugs η απόσταση είναι χαώδης!!!
Γ) Όσο για το ότι δίνουν "teasers" από την πρόοδό τους, όταν έχουν χιλιάδες μηνύματα την ημέρα που τους ρωτάνε για αυτό, τότε και αυτοί κάτι θα πρέπει να δείχνουν.
Και αν μη τι άλλο είναι 100% ειλικρινής λέγοντας ότι ΔΕΝ υπάρχει ΕΤΑ, δηλαδή ΔΕΝ ξέρει πότε θα το τελειώσει καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα, οπότε μην περιμένετε άδικα!
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:13
Τελευταία επεξεργασία από: pRieStaKoS, 17/03/2012 - 01:14.
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:24
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:27
Την παρουσίαση την είδες ?Απλά μας κοροϊδέυει δεν το καταλαβαίνετε?
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:43
Την ξέρω την παρουσίαση.Την παρουσίαση την είδες ?
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο τύπος μπορεί να το κάνει!
Απλά με αυτά που κάνει χάνει το δίκιο του και όλοι αμφιβάλλουν αν τοέχει για αυτό και κανείς δεν το παίρνει στα σοβαρά!
ΥΓ: κανένα από τα exploits που αναφέρονται στην παρουσίαση δεν χρησιμοποιούνται...
Δημοσίευση 17/03/2012 - 01:51
Μα ο τύπος θεωρείται μεγάλο μυαλό στον τομέα της ασφάλειας λογισμικών και ξέρει τι λέει.Στην παρουσίαση λέει κάποια σημαντικά προς το τέλος όπως πχ
*in reality Apple still makes it too easy to PWN the kernel
και διάφορα άλλα.
Επίσης είναι προσεγμένη αρκετά.
Άσχετος δεν είναι...
Απλά όταν πρόκειται να μιλήσει για jailbreak έχει την εντύπωση ότι μιλάει σε παιδάκια και μπορεί να μας κοροϊδεύει...
Δημοσίευση 17/03/2012 - 02:05
Εν μέρη έχει ένα δίκιο γιατί υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που έχουν την λογική " Αντρα θέλω τώρα τον θέλω" και αυτούς στην ουσία "κράζει" αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι υπάρχουν και άνθρωποι που είναι υπομονετικοί κτλ και τους κοροϊδεύει και αυτούς..
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 17/03/2012 - 02:06.
Δημοσίευση 17/03/2012 - 02:22
Τελευταία επεξεργασία από: pRieStaKoS, 17/03/2012 - 02:23.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες