Μα αν μειώσω τις διαστάσεις 50% ή και παραπάνω θα πάω κοντά στο 128x128 που είναι οι διαστάσεις των προηγούμενων εικόνων, για τις όποιες μου λέγανε τα παιδιά ότι είναι θολές. Πραγματικά έχω μια βδομάδα που ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη ιστορία και νιώθω απίστευτα χαζός! Ίσως και να μαι!
Εγώ νόμιζα ότι όλες οι εικόνες του home screen είναι συγκεκριμένες με τυποποιημένες διαστάσεις και ότι αρκεί να ξέρω αυτές τις διαστάσεις για να μπορώ να της αλλάξω όσες θέλω.. Οτι θα μου λεγατε δηλαδή βάλε πχ 128x128 και θα τελειωνε εκεί το θεμα. Σε αυτό άλλωστε οδηγήθηκα και από το γεγονός ότι στο σάιτ με τις εικόνες είχε 3-4 τυποποιημένες διαστάσεις...Αλλά από ότι βλέπω αυτό δεν ισχύει ε;
Απλα να εχεις στο μυαλο σου αυτο που ειπαμε και σε προηγουμενες σελιδες..
Μπορει ενα εικονιδιο να ειναι 128Χ128 και να φαινεται τελειο και ενα με τις ιδιες διαστασεις να φαινεται χαλια.. Δεν εχει σημασια σε τι διαστασεις θα ειναι.
Απλα πρεπει μια εικονα να την μετατρεψεις μεν στις διαστασεις που θες, αλλα οι αρχικες της διαστασεις να ειναι μεγαλυτερες απο αυτες που θες να κανεις, αν ειναι μικροτερες και αυξησεις το μεγεθος του ωστε να το φερεις στις διαστασεις που το θες, τοτε θα φαινεται χαλια...
Δηλαδη αν θες να φτιαξεις ενα εικονιδιο 128Χ128, η εικονα που θα βρεις πρεπει να ειναι
παραδειγμα 175Χ175, 250Χ250, 380Χ380, 10000000Χ10000000
Αν ειναι για παραδειγμα 80Χ80 και το αυξησεις σε 128Χ128 θα χαλασει η αναλυση.