Δυστυχως οχι, απ οσο ξερω το GroovyLock δεν εχει αναβαθμιστει για την 9
Ας επιβεβαιωσει καποιος αν γνωριζει καλυτερα
Δημοσίευση 23/01/2016 - 23:44
Δυστυχως οχι, απ οσο ξερω το GroovyLock δεν εχει αναβαθμιστει για την 9
Ας επιβεβαιωσει καποιος αν γνωριζει καλυτερα
Δημοσίευση 24/01/2016 - 11:42
καλημερα!!!!!!πριν λιγο εκανα εγκατασταση και το lockHTML4 και δοκιμασα να βαλω ενα lock απο αυτα που εχει.και λειτουργει.
κατεβασα πριν λίγο ενα θεμα waterfall,με ηχο και wallpaper,lockscreen,τα βλεπω στο ifile,αλλα δε λειτουργει.το επελεξα απο το winterboard,αλλα τιποτα.
τι κινησεις πρεπει να κανω?
Δημοσίευση 24/01/2016 - 12:31
Δημοσίευση 24/01/2016 - 12:42
δημιουργος jake schultz APO BigBoss θεματα.
το επελεξα απο winterboard γιατι απο κει τα εβαζα παλια.
πως μπορω αλλιως???
Δημοσίευση 24/01/2016 - 12:56
Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:08
γενικα,θελω ενα ολοκληρωμενο θεμα,,με ηχους,,ls και wallpapers.στα προηγουμενα iphone,δεν ειχα προβλημα,,τωρα ομως δεν υπαρχουν.
Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:11
θα ηθελα σε παρακαλω,,να μου εξηγησεις τον τροπο πως απο τη στιγμη που θα κατεβασω θεμα απο cydia,πως θα το επιλεξω,ειπεσ οχι απο το winterboard,?απο το ifile,πως
Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:20
γενικα,θελω ενα ολοκληρωμενο θεμα,,με ηχους,,ls και wallpapers.στα προηγουμενα iphone,δεν ειχα προβλημα,,τωρα ομως δεν υπαρχουν.
Φυσικα και υπαρχουν !!
Δεν σταματαει ο σχεδιασμος επειδη προχωραει το ios
Συνεχιζει μαζι του
Μπορεις να δεις θεματα που εχουν βαλει αλλα μελη εδω (για 6 και 6 plus) και εδω για ios8
Εδω μπορεις να δεις θεματα για LS για iphone 6
θα ηθελα σε παρακαλω,,να μου εξηγησεις τον τροπο πως απο τη στιγμη που θα κατεβασω θεμα απο cydia,πως θα το επιλεξω,ειπεσ οχι απο το winterboard, ?απο το ifile,πως
Θεματα που ειναι για εικονιδια τα εφαρμοζουμε με winterboard
Θεματα που ειναι για την LS τα εφαρμοζουμε με LockHTML ή με GroovyLock
Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:31
αρα λοιπον,αμα εχει εικονιδια,το εφαρμοζω με winterboard,ναι αλλα αμα εχει και ls kai wall,συνεχιζω με LockHTML? λιγο να εστιασουμε στην ls,kai wall,πως τα εφαρμοζω??παω στις ρυθμισεις και LockHTML,και συνεχιζω με ifile,?
λιγο την σειρα αν ειναι δυνατον!!!
Δημοσίευση 24/01/2016 - 13:42
Τα εικονιδια με winterboard
Τα θεματα που αφορουν την LS, με LockHTML ή με GroovyLock
Τα νεα θεματα που ειναι πιο σωστα σετταρισμενα, εγκαθιστουν τις LS κατευθειαν εκει που πρεπει να ειναι, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις καποια μεταφορα εσυ
Θα πηγαινεις στις Ρυθμισεις/LockHTML ή GroovyLock και θα βρισκεις τις LS σου εκει (δεν θα χρειαζεσαι iFile)
Αν συμπεριλαμβανουν και wallpapers τοτε θα τις βρισκεις μεσα στις Ρυθμισεις/Ταπετσαριες (συνηθως)
Το ξεκαθαρισαμε αυτο ;
Δημοσίευση 24/01/2016 - 14:15
οκ.να σε ρωτησω,οπως σου ειχα ξαναπει..στο groovyLock,μου βγαζει μονο στο LSclock Sydrome3,τιποτα αλλο.
στο /LockHTML,θα πηγαινω εκει που λεει ,επιλογη widget???
Δημοσίευση 24/01/2016 - 14:20
Δεν σου βγαζει κατι αλλο, γιατι (2 πιθανοτητες)
ή δεν εχεις βαλει καποιο νεο θεμα (οποτε εχει εγκατασταθει αλλου)
ή δεν εχεις βαλει τιποτα
Αν ισχυει η πρωτη περιπτωση, τοτε το μεταφερεις εκει που σου ειπα χθες, και θα πρεπει να εμφανιστει
αν δεν εμφανιστει, τοτε κανε repsring, αν δεν εμφανιστει και παλι τοτε τσεκαρεις με iFile να δεις αν οντως εχει παει
Ναι !
Επισης, θα δεις οτι πλεον μπορεις να εφαρμοσεις και πολλαπλα widget και μαλιστα με την σειρα που θελεις
Δημοσίευση 24/01/2016 - 14:38
περιμενε..εφαρμοσα το ALIVE8,βγαζει τα εικονιδια,οκ,,τη ls,μου τη βγαζει πολυ μικρη στην ακρη της οθονης,αλλα δε βγαζει το wallpaper
Δημοσίευση 24/01/2016 - 14:43
Μπορω να εχω μια screenshot της LS ;
Wallpaper βρηκες μεσα στις Ρυθμισεις/Ταπετσαριες για να το ορισεις ;
Αν ειναι εκει, τοτε με iFile κοιταξες μεσα στο θεμα αν βρισκεται εκει ;
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες