Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

Οδηγός εγκατάστασης θεμάτων (iPhone Themes)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
814 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.!

Δημοσίευση 08/08/2010 - 01:18

Έχω κατεβάσει 2-3 ωραία θεματακια από φίλους εδώ μέσα..το πρόβλημα που έχω είναι..ότι δεν μου εμφανίζει όλα εικονιδια που πρέπει κ υπάρχουν ας πούμε στην επιφάνεια εργασίας του iPhone moy...π.χ to safari.. Τα μηνύματα...φωτογραφίες..ρυθμίσεις..όλα είναι τα γνήσια εικονιδια του τηλεφώνου..
Μπήκα στον φάκελο icons και εκεί βλέπω πως υπάρχουν κανονικά τα παραπάνω εικονιδια απλά με άλλες εικόνες..
Στο iPhone δεν εμφανίζονται..
Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω..;;έκανα κ respiring τα πάντα..παραμένουν τα ίδια..!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/08/2010 - 01:22

Πρέπει οι ονομασίες των εικονιδιων να είναι όπως και στο springboard. Εάν για παράδειγμα η γλώσσα του τηλεφώνου σου είναι στα ελληνικά θα πρέπει και τα εικονιδια να είναι στα ελληνικά και ουτο καθεξης.

#108   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 01:40

Μάλιστα..κατάλαβα..θα πρέπει δηλ να μετενομασω όλα τα εικονειδια στα ελληνικά..πολύ ωραία..
Σε ευχαριτω Παρι..!!

#109   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 01:53

Ωραία..τα εικονιδια τα έκανα όλα στα ελληνικά κ μου τα εμφάνισε..την μπαταρία πάνω δεξιά γιατί δεν αλαζει σχέδιο..;;
Αφού ο φάκελος με το θέμα που έβαλα είχε φάκελο μέσα bundles o οποίος έχει πολλά κ διάφορα σχέδια για την μπαταρία τα οποία κ παλι δεν μου εμφανίζονται...
Ο λόγος..;;;

#110   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 08:40

Ωραία..τα εικονιδια τα έκανα όλα στα ελληνικά κ μου τα εμφάνισε..την μπαταρία πάνω δεξιά γιατί δεν αλαζει σχέδιο..;;
Αφού ο φάκελος με το θέμα που έβαλα είχε φάκελο μέσα bundles com.apple.springboard..o οποίος έχει πολλά κ διάφορα σχέδια για την μπαταρία τα οποία κ παλι δεν μου εμφανίζονται...
Ο λόγος..;;;

καμια απαντηση βρε παιδια..???

#111   appsLover

appsLover

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 12:33

the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be aytomatically found or fixed! αυτο το μηνημα μου εμφανιζει οταν προσπαθω να κανω install to winterboard....ti kanw???

καμια απαντηση γι αυτο ???

#112   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 08/08/2010 - 12:44

by Αναρτημένη εικόνα

Καλύτερα interlaced εε? Αναρτημένη εικόνα

EDIT: ή έτσι ? Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 08/08/2010 - 12:46

#113   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/08/2010 - 13:01

γιατι ολα τα θεματα στο ios 4 βγαινουν περιεργα??η πολυ μικρα εικονιδια η πολυ μεγαλα..πριν αναβαθμισω δεν ειχα προβλημα!!πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο πριν εγκαταστησω καποιο θεμα?

#114   pvaronos

pvaronos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 10/08/2010 - 21:14

Καλησπέρα σε όλους.
Ενώ μετονομάζω (μέσα απο τα windows και μετα μεταφέρω το θέμα με ssh) τα εικονίδια στο θέμα απο Αγγλιά σε Ελληνικά (από phone σε τηλέφωνο, από contacts σε επαφές κτλ) δεν μου τα εμφανίζει. Σωστά τα εμφανίζει μόνο όταν εχω το τηλέφωνο στα Αγγλικά. (ios4 έχω)
Κάνω κάτι λάθος;

#115   Ixor24

Ixor24

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2010 - 00:41

Πρέπει οι ονομασίες των εικονιδιων να είναι όπως και στο springboard. Εάν για παράδειγμα η γλώσσα του τηλεφώνου σου είναι στα ελληνικά θα πρέπει και τα εικονιδια να είναι στα ελληνικά και ουτο καθεξης.

φιλε μου αυτο δεν το καταλαβα????
δηλ εμενα που τα εικονίδια στο τηλ οπως π.χ. τηλέφωνο μηνύματα ειναι στα ελληνικα. τι πρεπει να κανω μετονομασία ? που να παω δηλ?

#116   iPodimitris

iPodimitris

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2010 - 17:14

Εγώ κατέβασα το graffiti phone theme από αυτήν την ιστοσελίδα μέσω rapidshare σε μορφή zip το οποίο περιλαμβάνει δύο φακέλους.Ο ένας λέγεται graffiti phone theme by roobi κτλ και ο άλλος MACOSX.Ποιον βάζω στο iPod μου;Ο άλλος φάκελος τι είναι;Έβαλα τελως πάντων το καθένα ξεχωριστά, τίποτα.Έβαλα και τα δύο, πάλι τίποτα*.Ξέρει κανείς να μου πει; ??? :huh:

*:Αυτό παράπέμπει σε κάποιο ανέκδοτο αν το ξέρετε!!!!!!!!!!!! :lol:

#117   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 08/09/2010 - 00:03

καλημερα εμενα το bossprefs μου λεει initializing services τη παιζεται?Τη αλλο μπορω να κατεβασω για να ανοιξω τα ssh?Ευχαριστω
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#118   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/10/2010 - 10:19

καλημέρα κύριοι κάπου είδε η κόρη μου ένα θέμα για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο χαϊδεύει ενα γατάκι αποτι κατάλαβα μήπως το γνωρίζει κανείς? :huh:

#119   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 13/10/2010 - 10:40

φιλε μου αυτο δεν το καταλαβα????
δηλ εμενα που τα εικονίδια στο τηλ οπως π.χ. τηλέφωνο μηνύματα ειναι στα ελληνικα. τι πρεπει να κανω μετονομασία ? που να παω δηλ?

ο paris εννοει να ανοιξης τον φακελο του θεματος στον υπολογιστη σου και να βρεις ενα φακελο μεσα με την ονομασια icons εκει μετονομαζεις το ονομα των εικονιδιων σε ελληνικα και μετα τον μεταφερεις στο τηλεφωνο στη θεση του προσοχη μονο να ειναι ακριβως οπως ειναι στο τηλεφωνο σου τα ονοματα

#120   buttercup

buttercup

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:27

Καλησπέρα σε όλους.
Ενώ μετονομάζω (μέσα απο τα windows και μετα μεταφέρω το θέμα με ssh) τα εικονίδια στο θέμα απο Αγγλιά σε Ελληνικά (από phone σε τηλέφωνο, από contacts σε επαφές κτλ) δεν μου τα εμφανίζει. Σωστά τα εμφανίζει μόνο όταν εχω το τηλέφωνο στα Αγγλικά. (ios4 έχω)
Κάνω κάτι λάθος;

κι σε εμενα αυτο συμβαινει. Μετονομαζω σε ελληνικα, περναω μεσω ssh , αλλα δεν αλλαζουν τα εικονιδια.
Καμια ιδεα??? :unsure:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9