Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Καμια ιδεα για το Auxo δεν εχουμε ε?!συνηθως ναι, θελει 2 εικονιδια
οχι ομως ολες οι εφαρμογες
επισης εξαρταται αν λεμε για εφαρμογες του AppStore και εφαρμογες του Cydia, εχουν διαφορα
για να εισαι πιο σιγουρος, κατεβασε το AppInfo, που θα σου δινει τετοιες πληροφοριες
Οδηγός εγκατάστασης θεμάτων (iPhone Themes)
Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:13
Ad
Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:43
Δημοσίευση 09/02/2013 - 13:48
Δημοσίευση 11/02/2013 - 11:20
ενώ όλα πάνε καλά με την εγκατάσταση των θεμάτων και την ενεργοποίηση τους με το winterboard, δυστυχως δε μου αλλάζει κανένα εικονίδιο παρα μόνο το wallpaper και to lockscreen...
γιατί συμβαίνει αυτό?πως διορθώνεται? είμαι rookie στο αθλημα, οπότε please help!!!
Δημοσίευση 11/02/2013 - 14:38
Ακυρο παιδια το βρηκα!καλημέρα. μολισ εκανα jailbreak την συσκευή μου 3g, και προσπαθώ να περάσω θέματα, και μεσω cydia αλλά και μέσω της διαδικασίας που περιγράφεται στην αρχή του post.
ενώ όλα πάνε καλά με την εγκατάσταση των θεμάτων και την ενεργοποίηση τους με το winterboard, δυστυχως δε μου αλλάζει κανένα εικονίδιο παρα μόνο το wallpaper και to lockscreen...
γιατί συμβαίνει αυτό?πως διορθώνεται? είμαι rookie στο αθλημα, οπότε please help!!!
Δημοσίευση 12/02/2013 - 10:57
Δημοσίευση 12/02/2013 - 12:10
Να ρωτήσω εκτός απο τον οδηγό αυτό μέσω ssh, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περνάμε ολοκληρωμένα θέματα μέσω winterboard και που τα βρίσκουμε ή πως καταλαβαίνουμε οτι ένα θέμα είναι ολοκληρωμένο;Πολύ χρήσιμος οδηγός για εμάς τους ''φρέσκους'' στο JB.Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς και σε αυτούες που μας βοηθούνε με τις γνώσεις τους....
Χθες πειραματιστηκα και κατεβασα θεματα SD για 3gs απο cydia , με τη υπόδειξη του spiros23, τα ενεργοποίησα μέσω winterboard και γιναν μπαχαλο το κινητο.
Πχ εβαλα turbo slider για το κλειδωμα-ξεκλειδωμα και δε μου το εμφάνιζε ποτέ, εβαλα waterapple και τα ιδια πάλι.
Τι πρέπει να κάνω; οτι πιο απλό αν γίνεται....
Δημοσίευση 12/02/2013 - 12:19
Καλημέρα,Να ρωτήσω εκτός απο τον οδηγό αυτό μέσω ssh, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περνάμε ολοκληρωμένα θέματα μέσω winterboard και που τα βρίσκουμε ή πως καταλαβαίνουμε οτι ένα θέμα είναι ολοκληρωμένο;
Χθες πειραματιστηκα και κατεβασα θεματα SD για 3gs απο cydia , με τη υπόδειξη του spiros23, τα ενεργοποίησα μέσω winterboard και γιναν μπαχαλο το κινητο.
Πχ εβαλα turbo slider για το κλειδωμα-ξεκλειδωμα και δε μου το εμφάνιζε ποτέ, εβαλα waterapple και τα ιδια πάλι.
Τι πρέπει να κάνω; οτι πιο απλό αν γίνεται....
Με τα θέματα να ξέρεις ότι είναι λίγο μπέρδεμα οι συμβατότητες.. Αλλάζουν από συσκευή σε συσκευή αλλά αλλαγές έχουμε και από έκδοση σε έκδοση.
Τα περισσότερα (πόσο μάλλον τα παλιότερα θέματα για 3G/3GS) έχουν να αναβαθμιστούν κάτι χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι μέσα στο cydia θα βρεις ένα μπάχαλο και πρέπει να το ψάξεις πολύ και να κάνεις δοκιμές για να βρεις αυτό που είναι συμβατό με την συσκευή σου και εμφανίζεται ολοκληρωμένο.
Όπως και να χει πάντως ότι και να αλλάξει ένα θέμα και να τα κάνει μπάχαλο, απενεργοποιείς τα πάντα από το winterboard και το κινητό επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν πριν.
Δημοσίευση 12/02/2013 - 12:23
να 'σαι καλά Σπύρο,αλλά σαν νέος στο JB, οχι στην ηλικία, προσπαθώ να το διαμορφώσω κάπως που να με ικανοποιεί λίγο,αλλά δε τα καταφέρνω.Ας ελπίσω οτι θα με βοηθήσει ο γιος μου,που έχει χρόνο και ασχολείται με αυτά.Καλημέρα,
Με τα θέματα να ξέρεις ότι είναι λίγο μπέρδεμα οι συμβατότητες.. Αλλάζουν από συσκευή σε συσκευή αλλά αλλαγές έχουμε και από έκδοση σε έκδοση.
Τα περισσότερα (πόσο μάλλον τα παλιότερα θέματα για 3G/3GS) έχουν να αναβαθμιστούν κάτι χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι μέσα στο cydia θα βρεις ένα μπάχαλο και πρέπει να το ψάξεις πολύ και να κάνεις δοκιμές για να βρεις αυτό που είναι συμβατό με την συσκευή σου και εμφανίζεται ολοκληρωμένο.
Όπως και να χει πάντως ότι και να αλλάξει ένα θέμα και να τα κάνει μπάχαλο, απενεργοποιείς τα πάντα από το winterboard και το κινητό επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν πριν.
Δημοσίευση 12/02/2013 - 12:25
Δημοσίευση 12/02/2013 - 13:17
Δημοσίευση 12/02/2013 - 14:36
Τι έκδοση είσαι; Πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές και να υπάρχουν ασυμβατότητες.Εβαλα το z|ui και μου ειπανε οτι εχει και custom dial pad αλλα δε το βλεπω. Πρεπει να πειραξω κατι οπως την καμερα και τις φωτογραφιες για να το δω;
Δημοσίευση 12/02/2013 - 15:18
addContactButton-normal-568h@2x~iphone.png
addContactButton-pressed-568h@2x~iphone.png
callButton-normal-568h@2x~iphone.png
callButton-pressed-568h@2x~iphone.png
deleteButton-normal-568h@2x~iphone.png
deleteButton-pressed-568h@2x~iphone.png
dialerView-normal-568h@2x~iphone.png
dialerView-pressed-568h@2x~iphone.png
lcdView-incall-normal-568h@2x~iphone.png
lcdView-incall-pressed-568h@2x~iphone.png
lcdView-normal-568h@2x~iphone.png