Πως βαζουμε παλαιοτερο version στο iphone?
Δημοσίευση 14/10/2009 - 19:12
Ad
Δημοσίευση 20/10/2009 - 23:52
Γειας παιδια. Οποιος μπορει παρακαλω να με βοηθησει αν θελει. Εχω κανει update της καινουργιας εκδοσης(3.1.2) και jailbreak δεν μπορω να κανω με τιποτα. Εχω διαβασει καθε τι που γραφεται sto φορουμ περι του καινουργιου jb και ενω προσπαθω με το blackra1n δεν γινετε τιποτα τα δοκιμασα ολα. Ισως να φταιει οτι εχω παρει το ιphone απ'το εξωτερικο.Αυτο που θελω ειναι να βαλω την παλια εκδοση που ειχα(3.0.1) αλλα δεν ξερω πλεον πως να το κανω.Το μονο που μπορω να κανω με το iphone ειναι κληση sos. Οταν κανω restore μου λεει " The iphone could not be restored. An unknown error occurred(13)".Πως μπορω να περασω την παλια μου εκδοση? Αν καποιος γνωριζει ή εχει καποια ιδεα περι του θεματος παρακαλω αν θελει να βοηθησει
Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με την βοήθεια των μελών του φόρουμ το έλυσα. Αρχικά κατέβασε το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore (η καλύτερα το προηγούμενό σου firmware. Αν δεν ξέρεις πιο είναι κοίταξε το jailbreak που είχες κάνει. Ελπίζω να κράτησες τα αρχεία) από οποιοδήποτε site. Είναι freeware.
Όταν το έχεις σώσει αυτό (προφανώς είναι το προηγούμενό σου firmware), συνέδεσε το iphone στο pc. Κρατάς πατημένα για αρκετά δευτερόλεπτα το home button και to sleep/wake button. Μόλις η οθόνη σου βγάλει ένδειξη το καλωδιάκι USB και το itunes τα αφήνεις. Αν δεν έχει ανοίξει ήδη το πρόγραμμα itunes, το ανοίγεις εσύ. Σε ενημερώνει ότι το τηλέφωνό σου θέλει restore. (Επειδή το restore θα το προκάλεσεις εσύ δεν θα στο διακόψει και θα το ολοκληρώσει ΕΑΝ... Πρίν πατήσεις το RESTORE στο itunes, θα πατήσεις το shift στο πληκτρολόγιο και με το shift πατημένο θα κλικάρεις για restore.Θα σου ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου και θα σου ζητάει να δώσεις το iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore που έχεις ΣΩΣΕΙ. Πηγαίνεις στο αρχειο που έχεις σώσει και το ανοίγεις (open).Μόλις το δώσεις ξεκινάει το restore. Θα ολοκληρώσει την διαδικασία restore και θα έχεις το τηλέφωνο που είχες πριν το update χωρίς να χρειάζεται jailbreak ή οτιδήποτε άλλο.
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Ακολούθησα ακριβώς την διαδικασία που σου περιέγραψα... και σώθηκα.
Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες.
Να είσαι καλά
Φίλιππος
Τελευταία επεξεργασία από: closer, 20/10/2009 - 23:55
Δημοσίευση 21/10/2009 - 01:58
Ψάξε γία iPhone1,2.....κτλ αυτό είναι για το 3g
Δημοσίευση 21/10/2009 - 08:19
Δημοσίευση 21/10/2009 - 09:45
Αν έχεις πάρει το iPhone από εξωτερικό, κλειδωμένο, και αναβάθμησεις σε 3.1.2 από iTunes...κλειδώθηκες απ'έξω. Ο λόγος είναι ότι πέραν του jailbreak θα χρειαστείς το unlock για να δουλέψει με Ελληνική SIM και ακόμα δεν υπάρχει πρόγραμμα σαν το ultrasnow για το νέο baseband που υπάρχει στην 3.1 και μετά.
Καλημέρα
Σε περίπτωση που πριν την αναβάθμιση το τηλέφωνο δούλευε κανονικά, το πιθανότερο είναι να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση και να μην υπάρχει πρόβλημα.
Το δικό μου για παράδειγμα (αγορασμένο στο εξωτερικό) δεν αναγνωριζόταν από το itunes (η κάρτα sim) και μετά την παραπάνω διαδικασία δούλεψε κανονικά.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο αυτή τη στιγμή.
Να είσαι καλά φίλε ktzaf...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες