Αναβάθμιση iPhone 3Gs σε 3.1.2 = δεν υπάρχει επιλογή internet tethering
Δημοσίευση 15/10/2009 - 13:54
Ad
Δημοσίευση 15/10/2009 - 14:15
Δημοσίευση 15/10/2009 - 14:17
Αν δεν έχεις ανάγκη το unlock (τηλ από Ελλάδα δλδ.) κάνε jailbreak με blackra1n όπως λέει ο fuzzy. Μάλον έιναι θέμα της custom ipsw.Μόλις έκανα αναβαθμιση το iphone 3gs σε 3.1.2 και το έκανα jailbreak με το pwnagetool...όλα πήγαν καλά ΑΛΛΑ δεν υπάρχει επιλογή για internet tethering πλέον...δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν βλέπω φώς..εάν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει παιδιά..ευχαριστώ
Δημοσίευση 15/10/2009 - 14:48
Δημοσίευση 15/10/2009 - 18:49
Είμαι κι εγώ με 3.1.2 με pwnage και δεν τη βρίσκω. Αλλά δεν θυμάμαι που είναι η επιλογή αυτή.
Δημοσίευση 15/10/2009 - 23:35
Που βλέπουμε την επιλογή για internet tethering?
Είμαι κι εγώ με 3.1.2 με pwnage και δεν τη βρίσκω. Αλλά δεν θυμάμαι που είναι η επιλογή αυτή.
settings -> general -> network -> internet tethering
Φίλε μου εγώ έκανα restore και δοκίμασα να κάνω jailbreak με blackra1n, μάλλον ομως δεν έφταιγε αυτο αφου έκανα update στο παλιό μου backup μετα το jb me blackra1n και αφου εμφανιστηκε παλι το tethering το είδα να εξαφανίζεται μετα το backup...δοκίμασα παλιό backup και όλα καλά...δεν είμαι σιγουρος τι έφταιξε αλλα τώρα όλα δουλευουν καλα εχω και jb σε 3.1.2 και tethering...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως το jailbreak του geohot (blackra1n) ειναι φοβερα απλό και γρήγορο, σε σχεση με το pwnagetool....παντως και τα 2 δουλευουν καλα με την 3.1.2 σε iphone 3Gs ελληνικο...
Δημοσίευση 15/10/2009 - 23:45
Θα διαφωνησω στο σημειο οτι το jailbreak του geohot ειναι πολυ γρηγορο...Σε διαβεβαιωνω οτι για να μου γινει μου πηρε 2 ημερες και συνολικα 36 προσπαθειες και 6 Restore....Ενω με pwnage tool ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ μπορει οχι τοσο γρηγορα...αλλα καλη δουλεια, σιγουρη και καλοφτιαγμενο προγραμμα....Για 3G users μιλαω παντα!settings -> general -> network -> internet tethering
Φίλε μου εγώ έκανα restore και δοκίμασα να κάνω jailbreak με blackra1n, μάλλον ομως δεν έφταιγε αυτο αφου έκανα update στο παλιό μου backup μετα το jb me blackra1n και αφου εμφανιστηκε παλι το tethering το είδα να εξαφανίζεται μετα το backup...δοκίμασα παλιό backup και όλα καλά...δεν είμαι σιγουρος τι έφταιξε αλλα τώρα όλα δουλευουν καλα εχω και jb σε 3.1.2 και tethering...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως το jailbreak του geohot (blackra1n) ειναι φοβερα απλό και γρήγορο, σε σχεση με το pwnagetool....παντως και τα 2 δουλευουν καλα με την 3.1.2 σε iphone 3Gs ελληνικο...
Δημοσίευση 16/10/2009 - 08:38
settings -> general -> network -> internet tethering
Μάλιστα, δυστυχώς δεν έχω την επιλογή internet tethering με την custom ipsw του pwnage...
Δημοσίευση 16/10/2009 - 09:31
Θα διαφωνησω στο σημειο οτι το jailbreak του geohot ειναι πολυ γρηγορο...Σε διαβεβαιωνω οτι για να μου γινει μου πηρε 2 ημερες και συνολικα 36 προσπαθειες και 6 Restore....Ενω με pwnage tool ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ μπορει οχι τοσο γρηγορα...αλλα καλη δουλεια, σιγουρη και καλοφτιαγμενο προγραμμα....Για 3G users μιλαω παντα!
Μιλάω για 3gs που δεν χρειάστηκε 2η προσπάθεια...με τη μία όλα δούλεψαν ρολοι...άλλωστε ο geohot ο ιδιος ειπε πως με το blackra1n τα 3g ειναι μπελας..Άρα καταλήγουμε σαυτο το συμπερασμα, iPhone 3G + pwnagetool, iPhone 3Gs + blackra1n..
Δημοσίευση 16/10/2009 - 09:32
Μάλιστα, δυστυχώς δεν έχω την επιλογή internet tethering με την custom ipsw του pwnage...
Δοκίμασε φίλε μου να το κανεις restore και jailbreak με το blackra1n...εγω ετσι βρηκα ακρη!
Δημοσίευση 16/10/2009 - 10:53
Δοκίμασε φίλε μου να το κανεις restore και jailbreak με το blackra1n...εγω ετσι βρηκα ακρη!
Θα δοκιμάσω το ΣΚ.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 16/10/2009 - 15:15
Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:00
Δημοσίευση 17/10/2009 - 01:43
(μιλαω παντα για iphone 3gs jailbroken, ελληνικο, σε cosmote)
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες