Διαθεσιμότητα Νέου iPad στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 24/06/2012 - 16:47
Ad
Δημοσίευση 24/06/2012 - 17:32
Όσοι ενδιαφερόμενοι, ορμάτε.
Δημοσίευση 25/06/2012 - 18:11
Eπειδή ενδιαφέρομαι για αγορά ipad μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχουν μεταξύ τους αυτοί οι πωλητές;
1.Apple premium Reseller
2.Apple authorized Resellers
3.Authorized Retailers
http://www.isquare.gr/resellers
Για παράδειγμα ένας φίλος είχε αγοράσει ένα iphone 4 από γερμανό. Όταν χρειάστηκε να κάνει χρήση της εγγύησης και το πήγε στο istorm δεν το δέχτηκαν και του είπαν ότι πρέπει να το πάει στο γερμανό, δηλ από εκεί που το αγόρασε για να το ελέγξουν-αντικαταστήσουν.
Δημοσίευση 30/06/2012 - 09:40
μου είπαν - όταν ανέφερα να ανοιχτεί η συσκευή για τυχόν προβλήματα - ότι μπορώ να το κάνω κατευθείαν στο σέρβις παρουσία τεχνικού .
Το καλύτερο είναι πως όταν πήγα να το πάρω - τελικά απο MediaMarkt - μου άνοιξαν την συσκευή επιτοπου να την δώ - δεν πηγα στο σερβις -
χωρίς κάν πρωτα να γίνει η χρέωση .
Και έχει και δόσεις όπως και το Public
Τελικά τα ξένα μαγαζιά - Public ,MediaMarkt - έχουν πολιτική Ευρώπης
και όχι Ελλαδισταν .
Θα αναφέρω ότι στο Πλαίσιο όταν ρωτήσα για DOA μου είπαν ότι δεν υπάρχει και ότι αν είχε θέμα το iPad θα έπρεπε να το πάω εγώ ο ίδιος στην info-quest και να βγάλω άκρη μόνος μου .
Τα παραπάνω δεν θέλω να θεωρηθούν διαφήμιση/ δυσφήμιση . Είναι απλα καταθεση προσωπικής μαρτυρίας
Δημοσίευση 01/07/2012 - 07:50
Δημοσίευση 01/07/2012 - 08:19
Δημοσίευση 01/07/2012 - 13:24
Να προτιμάτε premium resellers. Πιο φερέγγυοι.
Η τεκμηρίωση και των δύο σας με σκοτώνει....Μην προτιμησετε ποτε premium reseller. Ειναι ερασιτεχνες.
Όσοι Έλληνες, τόσες γνώμες και πάντα αντικειμενικές!!!!!!!!
Δημοσίευση 18/07/2012 - 13:44
Εγώ πριν το πάρω έκανα ένα γύρω τηλέφωνηματων για διαθεσιμότητα και DOA . Μόνο Public και MediaMarkt την αναφέραν αναγνωριζοντας τη και μάλιστα στο MediaMarkt
μου είπαν - όταν ανέφερα να ανοιχτεί η συσκευή για τυχόν προβλήματα - ότι μπορώ να το κάνω κατευθείαν στο σέρβις παρουσία τεχνικού .
Το καλύτερο είναι πως όταν πήγα να το πάρω - τελικά απο MediaMarkt - μου άνοιξαν την συσκευή επιτοπου να την δώ - δεν πηγα στο σερβις -
χωρίς κάν πρωτα να γίνει η χρέωση .
Και έχει και δόσεις όπως και το Public
Τελικά τα ξένα μαγαζιά - Public ,MediaMarkt - έχουν πολιτική Ευρώπης
και όχι Ελλαδισταν .
Θα αναφέρω ότι στο Πλαίσιο όταν ρωτήσα για DOA μου είπαν ότι δεν υπάρχει και ότι αν είχε θέμα το iPad θα έπρεπε να το πάω εγώ ο ίδιος στην info-quest και να βγάλω άκρη μόνος μου .
Τα παραπάνω δεν θέλω να θεωρηθούν διαφήμιση/ δυσφήμιση . Είναι απλα καταθεση προσωπικής μαρτυρίας
+ 1 για MediaMarkt
Πήρα το νέο ipad από κει και όταν το άνοιξα στο σπίτι είχε σκόνη κάτω από την οθόνη. Το πήγα πίσω και μου το αντικατέστησαν άμεσα με νέο σφραγισμένο. Το κανούργιο που πήρα είχε έντονο bleeding. Το πήγα και αυτό πίσω και μου είπαν ευγενικά ότι δεν μπορούν να κάνουν δεύτερη αντικατάσταση, παρά επιστροφή χρημάτων. Άψογοι!
Υ.Γ : Τελικά το πήρα από document, φυσικά το άνοιξα και το τσέκαρα επιτόπου, και πέτυχα επιτέλους καλό κομμάτι.
Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 18/07/2012 - 13:45
Δημοσίευση 09/08/2012 - 13:23
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες