Αστυνομία πως κατάφερες και έφερες μαζί?!?
Παίζει κάτι τέτοιο? Αν μπορεί να γίνει είναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ καθώς σίγουρα έτσι σε σέβονται περισσότερο...
(δυστυχώς τέτοια αναγκαζόμαστε να κάνουμε στην Ελλάδα. Έξω τους το πας πίσω ακόμα και χωρίς αιτιολογία και σου δίνουν και τα λεφτά αν θες)
Την Αστυνομια την εφερα την Δευτερα,αμεσως δηλαδη τηνπρωτη εργασιμηαπο το προηγουμενο Σαββατο που το παρελαβα,οταν αρνηθηκαν να μου δωσουν σφραγισμενο(μην ακουτε για ελλεψη στοκ,δεν υπαρχει ουτε ενα κλπ)τοτε καλεσα το 100 και περιμενα να ερθουν,εκαναν περιπου 45'λεπτα.
Φωναξα τον διευθυντη,μου ειρθε η δευτερη τι ταξει και τις ζητησα αλλη μια φορα μπροστα στο οργανο,εαν θα κανει την αντικατασταση με καινουργιο,αυτη αρνηθηκε και μου ανεφερε μονο να το στειλει στην. apple.
Τοτε ζητησα απο τον Αστυνομικο να καταγραψει την αρνηση του Πλαισιου,την ημερομηνια αγορας,οπως και την μη τηρηση του D.O.A
Κατοπιν αποχωρησα και γυρνωντας σπιτι μου,εστειλα το mail διαμαρτυριας με ολα τα γεγονοτα.
Αυτοι ξερωντας οτι εχεις ισχυρο χαρτι,ειναι πια θεμα ωρων η λιγων ημερων να το δεχθουν.