[Resolved!] Δώστε feedback στην Apple για το θέμα της recent call list
Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:17
με Comment
Please make it happen!
"Recent call list single record delete"
we want it
we need it
Ad
Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:27
Για ποιό λόγο σας είναι τόσο απαραίτητο αυτό το feature? Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να σβήσω μια συγκεκριμένη κλήση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο τρομερό να γίνεται.
Πριν με πάρετε με τις ντομάτες να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψω και εγώ στην apple για το συγκεκριμένο θέμα αφού το θέλουν τόσοι πολλοί, απλά δεν βλέπω γιατί είναι τόσο τρομερό και γιατί δεν γίνονται παρόμοιες κινήσεις για την αναφορά παράδοσης πχ που την θεωρώ πιο πρακτικό ζήτημα από την διαγραφή μεμονωμένης κλήσης.
Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:42
για εμένα επειδή έχω πολλές κλήσεις, θέλω να τις διαχειρίζομαι και θα με διευκόλυνε πολύ. Συμφωνώ ότι δεν είναι deal breaker αλλά παρ'όλα αυτά είναι μια ευκολία που την έχω στα mail μου πχ και θέλω να την έχω και στα τηλέφωνα μου.
Τώρα μπορεί η αναφορά παράδοσης να είναι σημαντική για κάποιους χρήστες αλλά για εμένα τα SMS είναι πλέον μια δυνατότητα που δεν χρησιμοποιώ πια. Τώρα αν για σένα είναι σημαντικότερο μπορείς να ανοίξεις ένα τέτοιο θέμα στην Apple και θα σε στηρίξω. (Αυτά τα καταραμένα τα επαναστατικά κατάλοιπα με βασανίζουν πολλά χρόνια τώρα )
it is all up to the user.
Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:45
Ax Marian... Ο νοών νοείτω... Το κινητό μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια την λάθος στιγμή και άντε μετά να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...Για ποιό λόγο σας είναι τόσο απαραίτητο αυτό το feature? Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να σβήσω μια συγκεκριμένη κλήση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο τρομερό να γίνεται.
Δημοσίευση 24/09/2010 - 10:48
νοημον ανθρωπος...χαχαχαχα well done my friendAx Marian... Ο νοών νοείτω... Το κινητό μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια την λάθος στιγμή και άντε μετά να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Λυση πως θα βρουμε χαχαχα
Δημοσίευση 24/09/2010 - 11:19
Ax Marian... Ο νοών νοείτω... Το κινητό μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια την λάθος στιγμή και άντε μετά να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Σα δε ντρέπεστε!!! Οι κοπέλες σας τα ξέρουν αυτα?!?!?! Τσ τσ τσ...
Τέλος πάντων αφού είναι τόσο σημαντικό για αρκετούς θα το στηρίξω και εγώ. Θα γράψω στην apple το βραδάκι!
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 24/09/2010 - 11:20
Δημοσίευση 24/09/2010 - 11:37
Δημοσίευση 24/09/2010 - 11:53
Αλητιες μυριζομαι εγω το απογευμα θα στειλω και το δικο μου σχολιο στην appleAx Marian... Ο νοών νοείτω... Το κινητό μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια την λάθος στιγμή και άντε μετά να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Δημοσίευση 24/09/2010 - 12:00
Αμεσως εσυ...χαχαχα ξερεις υπαρχουν και φιλες που δεν τρεχει τπτ αλλα οταν η "δικια" σου δει τη κληση τρελενεται γιατι της εχει καρφωθει οτι η αλλη και καλα σε γουσταρει.....χαχαχαχαΣα δε ντρέπεστε!!! Οι κοπέλες σας τα ξέρουν αυτα?!?!?! Τσ τσ τσ...
Τέλος πάντων αφού είναι τόσο σημαντικό για αρκετούς θα το στηρίξω και εγώ. Θα γράψω στην apple το βραδάκι!
Βρε λυση να βρουμε να τελειωνουμε
Δημοσίευση 24/09/2010 - 14:10
Recent/CallLog Delete (V 1.4) από το sinfulνοημον ανθρωπος...χαχαχαχα well done my friend
Λυση πως θα βρουμε χαχαχα
Σε εμένα (3GS 4.0.1) παίζει μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 24/09/2010 - 14:14
Δημοσίευση 24/09/2010 - 14:17
Δημοσίευση 24/09/2010 - 14:17
Ο αναμάρτητος πρώτος τόν λίθον βαλέτω..Σα δε ντρέπεστε!!! Οι κοπέλες σας τα ξέρουν αυτα?!?!?! Τσ τσ τσ...
Δημοσίευση 24/09/2010 - 14:46
Αμεσως εσυ...χαχαχα ξερεις υπαρχουν και φιλες που δεν τρεχει τπτ αλλα οταν η "δικια" σου δει τη κληση τρελενεται γιατι της εχει καρφωθει οτι η αλλη και καλα σε γουσταρει.....χαχαχαχα
Βρε λυση να βρουμε να τελειωνουμε
Οι γυναίκες έχουμε ένστικτο! Αν λέει ότι σε γουστάρει τότε μάλλον έχει δίκιο!
Anyway εγώ θα ενισχύσω τον αγώνα σας εναντίων της ζηλιάρας κοπέλας και θα στείλω στην apple όταν γυρίσω από τη δουλειά μου.
Δημοσίευση 24/09/2010 - 14:50
Δημοσίευση 31/01/2011 - 13:43
Έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου. Και ο θεός βοηθός.Μπήκα στο feedback site της Apple και έβαλα το κλασσικό θέμα για την μη διαγραφής μεμονομένων τηλεφώνων.
Σαν Subject έβαλα Recent call list single record delete.
Όποιος θέλει παρακαλώ να κάνει το ίδιο. Μόνο από αυτό το φόρουμ μπορούμε να μαζευτούμε πολύ. Αν θέλει ας χρησιμοποιήσει το ίδιο subject. Προτείνω και στους moderator, admins του site να βοηθήσουν να γίνει pinned το θέμα μπας και το δούνε περισσότεροι.
Power to the people. (αχ θυμήθηκα τα νιάτα μου)
Ξέρω κάποιοι θα πούνε ότι σιγά τώρα, ποιος διαβάζει αυτά και τέτοια αλλά εμείς το χρέος μας πρέπει να το κάνουμε
Και ναι ξέρω ότι υπάρχει αυτό στο JB αλλά πρέπει να υπάρχει και native στην συσκευή!!!!
Feedback site
Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 01/02/2011 - 12:27
greeklish to greek, προσοχή παρακαλώ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες