+ 1 Και ο Chuck Norris βοηθος !!!!
[Resolved!] Δώστε feedback στην Apple για το θέμα της recent call list
Από
WoodyAllen
, 16/10/2009 08:33
36 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/02/2011 - 04:24
Ad
Δημοσίευση 01/02/2011 - 12:26
+ 1 Και ο Chuck Norris βοηθος !!!!
Νομίζω το trendy των ημερών είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος βοηθός !!!
Δημοσίευση 01/02/2011 - 12:43
μολις αφησα feed back στην apple
Δημοσίευση 01/02/2011 - 12:49
μεσα κι εγω
Δημοσίευση 07/06/2011 - 11:04
Ένα δάκρυ χαράς κύλησε αργά αργά από το μάγουλο μου καθώς διάβασα συγκινημένος ότι τα πρώτα hands on στο νέο iOs5 δείχνουν ότι επιτέλους ήρθε αυτό το feature εδώ. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Δηλαδή τι στο επόμενο iPhone θα μπει και ραδιόφωνο... Αυτό μας έλειπε τώρα.
Οι αγώνες χρόνων δικαιώνονται. Τα αριστερά κατάλοιπα της πρώιμης νιότης μου είναι έτοιμα να βγουν να πανηγυρίσουν.
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο feedback που δώσανε πολλά παιδιά από εδώ μέσα και αλλού έκανε τίποτα αλλά σας ευχαριστώ όλους.
Δεν το κλείνω το topic μέχρι να δω και απτή επιβεβαίωση του παραπάνω. Η στιγμή που θα γράψω [Resolved] στον τίτλο και θα κλείσω το θέμα, θα είναι σίγουρα ιστορική!!!
ΥΣ: τα παραπάνω γράφτηκαν με εμφανή χιουμοριστική διάθεση και παρακαλώ να μην τα πάρουν αλλιώς τα μέλη του φόρουμ.
Οι αγώνες χρόνων δικαιώνονται. Τα αριστερά κατάλοιπα της πρώιμης νιότης μου είναι έτοιμα να βγουν να πανηγυρίσουν.
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο feedback που δώσανε πολλά παιδιά από εδώ μέσα και αλλού έκανε τίποτα αλλά σας ευχαριστώ όλους.
Δεν το κλείνω το topic μέχρι να δω και απτή επιβεβαίωση του παραπάνω. Η στιγμή που θα γράψω [Resolved] στον τίτλο και θα κλείσω το θέμα, θα είναι σίγουρα ιστορική!!!
ΥΣ: τα παραπάνω γράφτηκαν με εμφανή χιουμοριστική διάθεση και παρακαλώ να μην τα πάρουν αλλιώς τα μέλη του φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 07/06/2011 - 11:05
Δημοσίευση 07/06/2011 - 21:45
Ήρθε η μεγάλη ώρα του resolved. Το confirmation από το blog του iphonehellas
It was an honor boys and girls
It was an honor boys and girls
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες