Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νέο iPhone τον Οκτώβρη με LTE και ίδια οθόνη (;)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
78 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/03/2012 - 16:38

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν γίνεται αυτό και κυρίως οι εφαρμογές.

Αυτή τη στιγμή όλες οι συσκευές έχουν μία κοινή ανάλυση ή πολλαπλάσια αυτής.

Με αποτέλεσμα είναι πολύ εύκολο για έναν dev να γράψει την εφαρμογή του για πολλές συσκευές.

Αν υπάρξουν συσκευές με ανεξάρτητες αναλύσεις, τότε θα δεις σκηνικά τύπου Android Market με 100 εφαρμογές για 100 διαφορετικά τηλέφωνα κτλπ...

Για αυτό δεν γίνεται να μεταβάλλει τόσο αυθαίρετα τις διαστάσεις της οθόνης...

Ακόμα και αν το κάνει θα πρέπει να διατηρήσει τις ίδιες αναλογίες...

Ναι αλλα ξερεις κατι, αυτο το θεμα το συζηταμε απο την εποχη του iphone 3G, με αυτο το σκεπτικο οτι δεν μπορει να γινει πιο μεγαλη η οθονη γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις εφαρμογες , σημαινει οτι η οθονη στα iphone οσα χρονια και να περασουν δεν θα πρεπει να αλλαξει ποτε... αλλα δεν γινεται αυτο το πραγμα καποια στιγμη πρεπει να γινει η αρχη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/03/2012 - 16:42

δεν το καταλαβα αυτο με τις εφαρμογες... :excl:
τι προβλημα θα εχουν αν παει η οθονη κατα 3' ή 5' παραπανω..(3,7-4 inch)

#18   bandito0110

bandito0110

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/03/2012 - 16:49

Οτι και να΄ναι, ευπρόσδεκτο!

#19   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 24/03/2012 - 17:23

αν μείνει σε τόσο μικρή οθόνη με βλέπω το iphone να πέφτει πολύ παρα πολύ σε πωλήσεις ακόμα και τώρα το 4s γκρινιάζουν παρα πολύ για το μέγεθος οθόνης

#20   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 24/03/2012 - 17:47

Όπως προβλεψιμος και ο επεξεργάστησ κατα την γνώμη μου Α5Χ.

#21   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:11

Όσο αφορά το εσωτερικό της συσκευής, έχουμε πλέον φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οποιεσδήποτε βελτιώσεις από εδώ και πέρα θα είναι πρακτικά άχρηστες για το 95% των χρηστών.

Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί πλέον είναι η αυτονομία της μπαταρίας.

Και φυσικά να αλλάξει ο σχεδιασμός. Βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο καλούπι, σχεδόν τρία χρόνια τώρα...

Εννοείται πως πρέπει να μεγαλώσει και η οθόνη. Οτιδήποτε κάτω από 4'' θα είναι αποτυχημένο.

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.

#22   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:11

αν μείνει σε τόσο μικρή οθόνη με βλέπω το iphone να πέφτει πολύ παρα πολύ σε πωλήσεις ακόμα και τώρα το 4s γκρινιάζουν παρα πολύ για το μέγεθος οθόνης

Η ίδια ακριβώς γκρίνια ακούγεται από το iPhone 3G.

Κάθε φορά.

Και κάθε φορά γίνεται ρεκόρ πωλήσεων...

#23   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:16

Ειμαι με το 3GS για τον λογο της οθονης κ μονο...(εχω το iphone για email-browsing-rss-εφαρμογες για την δουλεια μου(ιατρικα)- twitter - facebook - msn messenger και εφαρμογες για καιρο news αθλητικα αντε κ 2-3 παιχνιδια απλα)
Aν το σημερινο iphone 4s ειχε μεγαλυτερη οθονη θα το ειχα παρει...
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ δεν νομιζω οτι την επεξεργαστικη ισχυ του 4S την εκμεταλευεστε στο 100%...(ειδικα οσοι ειχαν το 4 κ πηγαν σε 4s ειναι μια υπερβολη-ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)
Εχω δει αρκετα κινητα με μεγαλυτερες οθονες που πραγματικα ειναι πιο ξεκουραστες κ πιο ωραιες και ας εχουν χειροτερη αναλυση απο αυτη του iphone 4-4s...
Δεν μιλαω για το χαλι των 4,6 και 5"...αυτα ειναι κινητα που θελεις κ αδεια οπλοφοριας...
Πιστευω κ απο τα γκαλοπ που βλεπω στο ιντερνετ ολοι οι χρηστες iphone θελουν στο επομενο μοντελο μια μεγαλυτερη οθονη...τα τετραπυρηνα με καρτες γραφικων ταδε κ μνημη RAM 2gb ειναι για αυτους που θελουν να εχουν να λενε κ φυσικα που δεν τρεχουν κινητο με iOS(iOS 5 τρεχει μια χαρα στο 3GS - οι φιλοι του android ψαχνουν ακομα την χρυση τομη)...
Πιστευω οτι η οθονη αυτη τη φορα θα μεγαλωσει γιατι αυτο ειναι το μεγαλο ζητουμενο...
Αυτα απο μενα

#24   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:19

Η ίδια ακριβώς γκρίνια ακούγεται από το iPhone 3G.

Κάθε φορά.

Και κάθε φορά γίνεται ρεκόρ πωλήσεων...

Είπαμε, το iphone είναι μόδα, είναι status symbol. Ότι και να γίνει θα πουλήσει.

Φαντάσου όμως τι θα γίνει αν το βελτιώσουν και σε δυο-τρία καίρια σημεία.

#25   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:31

Όπως είπα και παραπάνω αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο κομμάτι της "πίτας" στα smartphone είναι τα apps.

Και η Apple υπερτερεί του Android Market στο ότι έχει 2-3 συσκευές με ίδιες αναλύσεις ή πολλαπλάσια αυτών.

Ενώ στο Android υπάρχουν 50000 διαφορετικές συσκευές με διαφορετικές αναλύσεις.

Πραγματικός εφιάλτης για έναν developer που θέλει να κάνει την εφαρμογή του συμβατή με όλες...

Η Apple θέλει να τραβήξει τους developers προς το AppStore, οπότε μία κίνηση μεγαλώματος της οθόνης θα ήταν ένα βήμα πίσω σε αυτή τη μάχη.

Εκτός και αν γίνει με διατήρηση της ίδιας αναλογίας πλευρών...

Άποψή μου: Το iPhone είναι κινητό. Δεν είναι e-book οπότε δεν προορίζεται για να διαβάσεις βιβλίο ώστε να χρειάζεται μεγάλη οθόνη.

Στο browsing δεν είχα ποτέ θέμα με το μέγεθος της οθόνης... Και ούτε σε οτιδήποτε άλλο...

#26   likehouse

likehouse

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2012 - 18:32

Βασικα ως πρωτο μου και καλο smartphone με το 4s δεν προκειται να ξαναγυρισω στις πλαστικουρες και δεν πα να εχουν οθονη 4.3-4.6 κλπ...πιστευω το καλυτερο μεγεθος οθονης για κινητο ειναι αναμεσα στα 3.5-3.7...για δηλαδη η σαμσουνγκ σονι htc σε καθε νεο τους μοντελο αυξανουν και την οθονη σε λιγο καιρο θα κουβαλαμε τηλεορασεις αντι για κινητα...εξαλλου και ποιος ο λογος που υπαρχουν τα ταμπλετς? Κατα την γνωμη μου ας μην μεγαλωσουν την οθονη απλως να του αλλαξουν το design κανα 2-3 χαρακτηριστικα για να τραβηξει νεους πελατες...οπως ειπε και ενας παραπανω η apple θα συνεχιζει να πουλαει ασταματητα λογο της μοδας του και το σtatus symbol toy!

#27   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 25/03/2012 - 00:58

Eλα ρε παιδια τωρα σοβαρευτειτε λιγακι...επειδη θα εχουν προβλημα οι developers δηλαδη να μην μεγαλωσει η οθονη?? αυτο ειναι σκετη χαζομαρα...ΑΝ το παμε ετσι δεν θα μεγαλωσει ποτε δηλαδη θα μεινει παντα 3.5!!! τι ωραια ε?τελεια!! εγω παντως αν δεν μεγαλωσει η οθονη εστω και λιγο στα 3.7τουλαχιστον εως 4 ομως δεν λεω τα καραγκιοζιλικια 4.6 και τετοια δεν υπαρχει περιπτωση να το αγoρασο.δεν λεω οτι θα αλλαξω μαρκα απλα θα μεινω με το 4s που ο επεξεργαστης ειναι ηδη σφαιρα δεν θα παρω το ιδιο κινητο παλι 3 φορα!ελεος δηλαδη αυτα ειναι χαλια! Και οποιος το λεει αυτο οτι δεν πρεπει να αλλαξει η οθονη για τους developers ειναι πααρανοικος! ας το πουνε απο τωρα π.χ οτι θα μεγαλωσει η οθονη για να προετοιμαστουν και να κανουν τα απαραιτητα,ολα γινονται εαν θελουν!! δεν μπορει να σκαμε χιλιαρικα καθε χρονο για το ιδιο κινητο σχεδον

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 25/03/2012 - 01:01

#28   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2012 - 01:04

Eλα ρε παιδια τωρα σοβαρευτειτε λιγακι...επειδη θα εχουν προβλημα οι developers δηλαδη να μην μεγαλωσει η οθονη?? αυτο ειναι σκετη χαζομαρα...ΑΝ το παμε ετσι δεν θα μεγαλωσει ποτε δηλαδη θα μεινει παντα 3.5!!! τι ωραια ε?τελεια!! εγω παντως αν δεν μεγαλωσει η οθονη εστω και λιγο στα 3.7τουλαχιστον δεν υπαρχει περιπτωση να το αγoρασο.δεν λεω οτι θα αλλαξω μαρκα απλα θα μεινω με το 4s που ο επεξεργαστης ειναι ηδη σφαιρα δεν θα παρω το ιδιο κινητο παλι 3 φορα!ελεος δηλαδη αυτα ειναι χαλια! Και οποιος το λεει αυτο οτι δεν πρεπει να αλλαξει η οθονη για τους developers ειναι πααρανοικος! ας το πουνε απο τωρα π.χ οτι θα μεγαλωσει η οθονη για να προετοιμαστουν και να κανουν τα απαραιτητα,ολα γινονται εαν θελουν!! δεν μπορει να σκαμε χιλιαρικα καθε χρονο για το ιδιο κινητο σχεδον

Μου λες δηλαδή ότι όλο το κινητό είναι η οθόνη?

Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω ότι η καλύτερη οθόνη για παράδειγμα στο iPad ΔΕΝ αποτελεί σημαντική αναβάθμιση (και το ίδιο λέγανε και από 3GS σε 4).

Ας το πάρουμε απόφαση, δεν πρόκειται ποτέ να βγει το τέλειο κινητό που να ικανοποιεί τους πάντες.

Το θέμα είναι ότι το iPhone εμένα προσωπικά με ικανοποιεί σε μαγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο της αγοράς.

Και όσο για το "δεν θα το πάρω" κτλ, εντελώς φιλικά μη λες ποτέ μεγάλες κουβέντες...

Ένα σωρό άτομα έκραζαν τη μέρα παρουσίασης του ipad ότι δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από το 2 και μετά στήθηκαν στις ουρές...

Και το ίδιο γίνεται σε ΚΑΘΕ release...

#29   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 25/03/2012 - 01:11

Μου λες δηλαδή ότι όλο το κινητό είναι η οθόνη?

Γιατί έχω βαρεθεί να ακούω ότι η καλύτερη οθόνη για παράδειγμα στο iPad ΔΕΝ αποτελεί σημαντική αναβάθμιση (και το ίδιο λέγανε και από 3GS σε 4).

Ας το πάρουμε απόφαση, δεν πρόκειται ποτέ να βγει το τέλειο κινητό που να ικανοποιεί τους πάντες.

Το θέμα είναι ότι το iPhone εμένα προσωπικά με ικανοποιεί σε μαγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο της αγοράς.

Και όσο για το "δεν θα το πάρω" κτλ, εντελώς φιλικά μη λες ποτέ μεγάλες κουβέντες...

Ένα σωρό άτομα έκραζαν τη μέρα παρουσίασης του ipad ότι δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από το 2 και μετά στήθηκαν στις ουρές...

Και το ίδιο γίνεται σε ΚΑΘΕ release...

Με τιποτα δεν ειπα οτι ολο το κινητο ειναι η οθονη δεν ειμαι παιδακι που θελει να παιζει παιχνιδια, εξαλου αν θες αυτο παιρνεις ipad! Παντα θα ειμαι fun της apple και ειναι τα καλυτερα κινητα....Απλως απ τα 4αρια αναβαθμισα πηρα τα 4s για πιο γρηγορα ενω ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια...τωρα γιατι να αναβαθμισω παλι?εξηγησε μου....να παρω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο αλλα παλι ΛΙΓΟ πιο γρηγορο? :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 25/03/2012 - 01:13

#30   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/03/2012 - 03:05

Αν παραμείνει η οθόνη η ίδια και 3.5" και το design βασικά το ίδιο, τότε και εγώ απλά θα παραμείνω άλλη μια χρονιά στο iPhone 4 (όπως δεν πήρα και το 4S)!! Ότι και να λέτε η οθόνη είναι που λέμε ο "καθρέφτης" του κάθε νέου κινητού, με άλλα λόγια ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες σε ένα νέο smartphone με οθόνη αφής. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση όταν κάποιοι λένε ότι η οθόνη δεν έχει σημασία! Ή άσχετοι είναι ή έχουν χάσει το νόημα και κυρίως την αίσθηση του χρόνου. Αυτά που κοιτάμε, και ας μην το παραδέχονται όλοι, είναι, με αυτή τη σειρά: Design + brand + οθόνη, δυνατότητες που βασίζονται στο hardware, OS και Software.
Το τέλειο κινητό που θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την στιγμή είναι ένα Sony Xperia Arc S στο design με Retina Display με όσα pixels χρειάζονται για την 4.2" (και τι μου λέτε εσείς για 3.7" και 3.9", τουλάχιστον 4" πρέπει να είναι η οθόνη του νέου iPhone!!) και να τρέχει iOS κατά προτίμηση με JB πάντα. 8)
Αυτά!.. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4