Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Διάχυση φωτός στο νέο iPad..

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:30

Eυρηκα !!!

http://www.avclub.gr...hp/t-67483.html

Μαζεψε ηλεκτρονικες υπογραφες, κανανε πισω και κερδισε αντικατασταση !!!

"...βρείτε αναλυτικά το χρονικό εδώ του εφιάλτη στο δρόμο με τα μήλα ..." χαχαχαχ άπαιχτος ο τύπος

Αν δεν την ενδιαφέρει τότε είμαστε μακάκες που αγοράζουμε και αυτή αυτόματα είναι στην κατηγορία της αρπαχτής...Δεν μπορεί η APPLE ένας κολοσσός να έχει τέτοια πολιτική χωρίς κανόνες που δείχνουν σεβασμό στον πελάτη.

Σύμφωνω ως προς το μακάκες.

Η apple μπορεί να έχει όποια πολιτική θέλει.

Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 26/03/2012 - 22:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:33

Στην περίπτωση όμως που δεν την ενδιαφέρει ;

Σου λέει εγώ πουλάω χύμα χωρίς κανόνες, αν δεν το γουστάρεις πάνε πάρε samsung.

Την Apple, λες να μη τη νοιαζει να πουλαει;

Ας παρουμε ολοι τοτε Samsung, ή οποια αλλη μαρκα, και οχι μονο απο Ελλαδα, αλλα και απο αλλες χωρες , να δουμε αν θα τη νοιαξει!

Δες και διαβασε(οταν εχεις χρονο) το λινκ που εβαλα παραπανω με το Φιλο που κερδισε αντικατασταση, μεσω των καταστηματων-αντιπροσωπων , αλλα κατ'εντολη Apple! Να δεις πως τους ξεφτίλισε και τι τους εκανε!!!

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 26/03/2012 - 22:34

#183   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:37

"...βρείτε αναλυτικά το χρονικό εδώ του εφιάλτη στο δρόμο με τα μήλα ..." χαχαχαχ άπαιχτος ο τύπος

Σύμφωνω ως προς το μακάκες.

Η apple μπορεί να έχει όποια πολιτική θέλει.

Και εμεις οποια αντιμετωπιση θελουμε ως προς μια εταιρια που δεν σεβετε εμας, το κοπο, τα λεφτα μας! Αντε , μη τα παρω με τους ξεφτιλες!

Οταν κατι το πληρωνεις ποιο ακριβα απο αλλα αντιστοιχα προιοντα, πρεπει να εχεις: καλυτερη εξυπηρετηση ΚΑΙ ποιοτητα!

Ποιοτητα εχουμε, αλλα εξυπηρετηση;;;

Οχι, τη τακτικη μιας εταιριας την <<κανονιζουμε>> και εμεις με τη συμπεριφορα μας !!!

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 26/03/2012 - 22:38

#184   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:37

Την Apple, λες να μη τη νοιαζει να πουλαει;

Ας παρουμε ολοι τοτε Samsung, ή οποια αλλη μαρκα, και οχι μονο απο Ελλαδα, αλλα και απο αλλες χωρες , να δουμε αν θα τη νοιαξει!

Δες και διαβασε(οταν εχεις χρονο) το λινκ που εβαλα παραπανω με το Φιλο που κερδισε αντικατασταση, μεσω των καταστηματων-αντιπροσωπων , αλλα κατ'εντολη Apple! Να δεις πως τους ξεφτίλισε και τι τους εκανε!!!

Το διαβάζω...

Απλά λέω ότι μπορεί η apple να μην θεωρεί σοβαρή την αγορά της Ελλάδας ( που δεν είναι για την apple ) και να μην την ενδιαφέρει να προστατέψει το brand name της εδώ. Σε άλλες χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία το προστατεύει και με το παραπάνω.

Δεν μπορούμε να λέμε : "H apple είναι υποχρεωμένη να επιβάλει DOA ...". Δεν είναι. Οπότε αν δεν μας αρέσει αυτό που προφέρει, της το δείχνουμε έμπρακτα.

Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 26/03/2012 - 22:39

#185   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:40

Το διαβάζω...

Απλά λέω ότι μπορεί η apple να μην θεωρεί σοβαρή την αγορά της Ελλάδας ( που δεν είναι για την apple ) και να μην την ενδιαφέρει να προστατέψει το brand name της εδώ. Σε άλλες χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία το προστατεύει και με το παραπάνω.

Δηλαδη, αν της στειλεις μια επιστολη με 5000 ηλεκτρονικες, εστω, υπογραφες, λες να το περασει στα ψιλα;

(φιλικα παντα, δεν εχω καποια αντιπαραθεση μαζι σου, αλλα δε μαρεσει να με πιανουν μακακα, οπως ειπατε, και αν προσπαθουν να με πιασουν, δε θα κατσω να με γ@___ κιολας! Θα αντισταθω!)

#186   Odd

Odd

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:45

Έχουμε υποχρεώσεις προς το κράτος (το λέει το Σύνταγμα) τις τηρούμε,έχουμε υποχρέωση να μεγαλώσουμε τα παιδια μας,το τηρούμε,έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε ήθη,έθιμα και παραδόσεις..το τηρούμε.
Ένα δικαίωμα μας και αυτο το πατάνε,το λεηλατουνε,βισοδομουνε την χαρα μας,εξευτελιζουν κάθε έννοια επαγγελματικής αγωγής............

:lol:
Μακαρι να ηταν αυτο το δικαιωμα που μας καταπατουν μονο, να ειμασταν τρισευτυχισμενοι!!!
Σωστη η αντιδραση σου παντως να κινηθεις νομικα εφοσον δεις οτι δεν γινεται δουλεια, και θα ηταν περισσοτερο οικονομικο για την τσεπη αλλα και επικερδες πιστευω να κινηθειτε μαζι και αλλοι που εχουν αναλογο προβλημα με το πλαισιο, ετσι θα θορυβηθουν περισσοτερο και δεν θα το τραβηξουν σιγουρα.

Εγω παλι ημουν απο τους τυχερους και μου ελαχε καλο κομματι απο multirama, δεν εχει το προβλημα της διαχυσης, παρολα αυτα γενικως δεν ενθουσιαστηκα απο την συσκευη και θα το σκεφτω σοβαρα πιο απο το 2 η το 3 να κρατησω.

#187   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:48

:lol:
Μακαρι να ηταν αυτο το δικαιωμα που μας καταπατουν μονο, να ειμασταν τρισευτυχισμενοι!!!
Σωστη η αντιδραση σου παντως να κινηθεις νομικα εφοσον δεις οτι δεν γινεται δουλεια, και θα ηταν περισσοτερο οικονομικο για την τσεπη αλλα και επικερδες πιστευω να κινηθειτε μαζι και αλλοι που εχουν αναλογο προβλημα με το πλαισιο, ετσι θα θορυβηθουν περισσοτερο και δεν θα το τραβηξουν σιγουρα.

Εγω παλι ημουν απο τους τυχερους και μου ελαχε καλο κομματι απο multirama, δεν εχει το προβλημα της διαχυσης, παρολα αυτα γενικως δεν ενθουσιαστηκα απο την συσκευη και θα το σκεφτω σοβαρα πιο απο το 2 η το 3 να κρατησω.

δηλαδη τι δε σου αρεσε? μονο και μονο για τη retina αν ειναι να αποφασισεις μεταξυ του 2 και 3 δεν υπαρχει συγκριση.
Whatsapp doc?

#188   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:50

Καλά η αντιμετώπιση τότε και το πως έδρασε η εταιρεία ήταν απλά για γέλια.

Και όσοι δεν το γνωρίζετε, έκανε μήνυση για το ποστ του πελάτη σε Forum.. Τέτοια ξεφτίλα.

Αναλυτικά εδώ οι απαντήσεις και απο τις 2 πλευρές.

Και το χειρότερο είναι πως η System το παραδέχεται σε ανακοίνωση της..!

"Ο πελάτης λέει την αλήθεια."

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/03/2012 - 22:52

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#189   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:51

Δηλαδη, αν της στειλεις μια επιστολη με 5000 ηλεκτρονικες, εστω, υπογραφες, λες να το περασει στα ψιλα;

(φιλικα παντα, δεν εχω καποια αντιπαραθεση μαζι σου, αλλα δε μαρεσει να με πιανουν μακακα, οπως ειπατε, και αν προσπαθουν να με πιασουν, δε θα κατσω να με γ@___ κιολας! Θα αντισταθω!)

Ο άλλος μάζεψε 1000+ και το πέρασε στα ψιλά.

Μα ποια αντιπαράθεση, συμφωνούμε σχεδόν σε όλα. Το μόνο στο οποίο διαφωνώ είναι ότι η apple ως κολοσσός της τεχνολογίας, τρισμέγιστη εταιρία και ξέρω εγώ τι άλλο είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει το brand name της στην Ελλάδα. Άμα θέλει δεν το κάνει και οι συνέπειες θα είναι μηδαμινές ( λόγο της μικρής αγοράς και του γενικότερου προβατισμού που υπάρχει ).

#190   Odd

Odd

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:54

δηλαδη τι δε σου αρεσε? μονο και μονο για τη retina αν ειναι να αποφασισεις μεταξυ του 2 και 3 δεν υπαρχει συγκριση.

Αυτο ειναι το θεμα μονο για τη retina δεν ψηνομαι γιατι πρακτικα δεν μου προσθερει κατι ουσιαστικο η θεαση της. Αν δω διαφορες σε ταχυτητα, αυτονομια και αποδοση στις εφαρμογες που χρησιμοποιω θα κρατησω το 3, επειδη παιχνιδια δεν παιζω, αν δω οτι δεν μου προσφερει κατι σοβαρο για τη χρηση που το θελω θα το δωσω περιπου οσο το πηρα να γλυτωσω και τη χασουρα...

#191   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 27/03/2012 - 11:09

Μετα απο ερωτησεις σε διαφορα καταστημα για την διαθεσιμοητα των iPad 3Gen μαζι με τον Eliac7.! Δεν υπηρχε πουθενα.!

Απο περιεργια ρωτησαμε στο Πλαισιο για DOA και μας ειπανε οτι υπαρχει 7 ημερες DOA απο την iSquare.!

#192   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2012 - 11:13

Μετα απο ερωτησεις σε διαφορα καταστημα για την διαθεσιμοητα των iPad 3Gen μαζι με τον Eliac7.! Δεν υπηρχε πουθενα.!

Απο περιεργια ρωτησαμε στο Πλαισιο για DOA και μας ειπανε οτι υπαρχει 7 ημερες DOA απο την iSquare.!

Μακαρι, αλλα στο φιλο τον παιζαν δυσκολοι!

Για ξαναπαρε ενα τηλεφωνο, και πες τους οτι εχεις παρει ηδη ενα iPad με προβλημα, και αν ισχυει η DOA, να δουμε! Οπως ειπα και πριν ,πολλες εταιριες, αλλα λενε πρι, και αλλα μετα την πωληση!

Και παλι, μακαρι να μην εχει κανενας προβλημα, αλλα και αν εχει, να βρει το δικιο του!

(Υ.Γ.: πως παει το ''mayday, mayday , με εχει πιασει κ____, τσ______ ;''

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 27/03/2012 - 11:14

#193   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • GameCenter:eliac7

Δημοσίευση 27/03/2012 - 11:25

τους πήρα τηλέφωνο παρέα με iFasMan και λένε ότι γράφει η απόδειξη για DOA! Δεν είναι αναγκασμένοι να δίνουν ?

#194   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2012 - 11:27

Το Ινστιτούτο του καταναλωτή πήρατε τηλέφωνο..?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#195   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/03/2012 - 11:29

Πήρα και εγω Τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω την info quest αν το λέω καλα γιατι αυτήν δίνουν λέει την εγγύηση. Βέβαια τους είπα ότι έχω πάρει το iPad και είχε πρόβλημα και είπε να μιλήσω με αυτούς. παιδια τελικα ο Γερμανός ειναι ο καλύτερος για αγορές μου φαίνεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες