Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Διάχυση φωτός στο νέο iPad..

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:20

To multirama παντως που τους πηρε ο φιλος tolis, (το ιδιο καταστημα στο οποιο πηγα εγω και αγορασα), και μιλησε με την ιδια κοπελα με την οποια μιλησα και γω οταν το πηρα, του ειπαν DOA 7 ημερες και το επιβεβαιωσε μπροστα μου κι ο υπευθυνος του καταστηματος

Μακαρι! Δε θελω να διαφωνήσω, και εννοειτε καλο θα ηταν να μη χρειαζοταν κανενας να κανει χρηση της DOA.

Η δικη μου εμπειρια τοσο απο Πλαισιο, οσο και απο Multirama, δυστηχως, δεν συνηγορουν σε αυτο. Ομως, για το Media Markt που αναφερει ενας φιλος, ακομα και ενα χρονο απο την αγορα, δεν ειχα κανενα προβλημα! Anyway, δε θελω να κανω διαφήμιση ή δυσφήμηση σε κανενα καταστημα... Ισως να εξαρτάται και απο το καταστημα και τον ανθρωπο που θα πεσεις και ποσο θα σε σεβαστει και θα θελει να σε εξυπηρετήσει.

Και παλι, μακαρι ολες οι συσκευες να ειναι απροβληματιστες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:21

ελεος ρε παιδια δινουμε τοσα λεφτα για κ να μν μπορουμε να κανουμε τν δουλεια μας?τι να πω?

#153   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:23

Μακαρι! Δε θελω να διαφωνήσω, και εννοειτε καλο θα ηταν να μη χρειαζοταν κανενας να κανει χρηση της DOA.

Η δικη μου εμπειρια τοσο απο Πλαισιο, οσο και απο Multirama, δυστηχως, δεν συνηγορουν σε αυτο. Ομως, για το Media Markt που αναφερει ενας φιλος, ακομα και ενα χρονο απο την αγορα, δεν ειχα κανενα προβλημα! Anyway, δε θελω να κανω διαφήμιση ή δυσφήμηση σε κανενα καταστημα... Ισως να εξαρτάται και απο το καταστημα και τον ανθρωπο που θα πεσεις και ποσο θα σε σεβαστει και θα θελει να σε εξυπηρετήσει.

Και παλι, μακαρι ολες οι συσκευες να ειναι απροβληματιστες!

μπορει να ειναι κι ετσι. Το μουλτιραμα πειραια το μικροτερο παντως απο τα δυο (Ηρωων Πολυτεχνειου) ειναι απλα αψογο στην εξυπηρετηση του και ισως να ειναι αυτο που λες, να πεσεις στον σωστο ανθρωπο.

Απο κει και περα, τι να σου πω, ειναι να μη σου τυχει.
Whatsapp doc?

#154   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:24

ελεος ρε παιδια δινουμε τοσα λεφτα για κ να μν μπορουμε να κανουμε τν δουλεια μας?τι να πω?

Την δουλεια μας την κανουμε αν εχουμε μονο προβλημα με Bleeding.!

Δηλαδη επειδη στο σκοταδι και με μαυρη οθονη ξεφωτιζει λιγο κιτρινο απο τις ακρες να το κανουμε θεμα? Οχι δα.! Εγω ειχα στο iPad 2 το πηγα μια φορα πισω και οταν μου φερανε το αλλο ειχε και αυτο bleeding.! Και τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.!

#155   dim1973

dim1973

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:25

Παιδιά εγώ προτείνω όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ipad να το δηλώσουμε σε ένα καινούργιο topic και να πάμε μαζικά κερδίζοντας καλύτερη προσφορά και με
τους δικούς μας όρους χωρίς να αντιμετωπίζουμε τα ανωτέρω προβλήματα (με άτοκεσ δόσεις,DOA 14 ημερών κλπ)

#156   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:29

Παιδιά εγώ προτείνω όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ipad να το δηλώσουμε σε ένα καινούργιο topic και να πάμε μαζικά κερδίζοντας καλύτερη προσφορά και με
τους δικούς μας όρους χωρίς να αντιμετωπίζουμε τα ανωτέρω προβλήματα (με άτοκεσ δόσεις,DOA 14 ημερών κλπ)

Ελλαδα ζεις.! Ειδικα αν πας ομαδικα.!! Εχεις να μαζεψεις τριαρες...οοο αστα.! Εδω για ατοκες χρειαζετε να παρεις ενα πακετο fix.! Ελεος.!

#157   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:31

Καλο θα ηταν αυτο, για μαζικη παραγγελια... Σε καποιο επώνυμο, αλλα μικρο καταστημα, οπως λεει και η Μαριλινα! Και επισης να δουμε και τη θα γινει με τη δυσκολια της διαθεσημοτητας...

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 26/03/2012 - 21:31

#158   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:33

Δηλαδη επειδη στο σκοταδι και με μαυρη οθονη ξεφωτιζει λιγο κιτρινο απο τις ακρες να το κανουμε θεμα? Οχι δα.! Εγω ειχα στο iPad 2 το πηγα μια φορα πισω και οταν μου φερανε το αλλο ειχε και αυτο bleeding.! Και τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.!

τι να σ πω αν δν σε πειραζει ενταξει δν εχω παρει ipad εγω κ δν ξερω ακριβως το προβλημα αλλα ειναι μαλακια να δινεις καποια λεφτα κ να μν ειναι σωστο αυτο π παιρνεις.

#159   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:37

Όσον αφορά το Πλαίσιο,απο εκει πήρα και εγω το iPad μου,στην αρχή μου είπαν ότι δεν εχει doa το iPad και γενικότερα τα προϊόντα της Apple,αλλά μετά απο πίεση και 5 φορές συνομιλία με τους υπεύθυνους του καταστήματος μου είπαν ότι τελικά εχει 7 μέρες Doa,
Αν και στους όρους χρήσης γράφει για 14 μέρες
http://www.plaisio.g...aisioTermsOfUse

Διαβάστε το 9.

#160   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:38

Κανείς λάθος εδώ φιλαράκι,να σου πω εγω που θέλω πάντα να λέω λίγα και να πρατω πολλα,όταν το υστέρημα σου το δίνεις για να αγοράζεις κάτι που αντικειμενικά αξίζει και έχει το σεβας των περισσότερων,έχεις υψηλή απαίτηση,βάλε λοιπόν την απογοήτευση της ανεπάρκειας ,μαζι με την ασυνχωρητη γαιδουρια και βέβαια να εχεις ιδρωσει και πονέσει για τα χρήματα που εχεις δώσει και μετα έλα και πες " και τι να κάνουμε έτσι ειν'η ζωη.
Όταν μεγαλώνεις σκέφτεσαι περισσότερο τι θα πεις,ξανά σκέψου το λίγο...πάλι!

#161   dim1973

dim1973

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:41

Εγώ πάντως επιμένω στην μαζική παραγγελία σε ένα αξιόπιστο κατάστημα.

#162   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:45

Παντως αν ειναι καποιοι απο Πειραια, πατε ή παρτε τηλεφωνο στο συγκεκριμενο μουλτιραμα και ζητηστε τον κυριο Κωστα (3-4 υπαλληλοι ειναι ολοι ολοι καθοτι μικρο, και ενας τεχνικος).
Whatsapp doc?

#163   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:50

Εχω ηδη ενημερωσει τον δικηγορο μου,ουτε τα κορακια της apple ουτε οι πονηροι του Πλασιου θα μεινουν ατιμωρητοι!!

Υγ: Η προισταμενη βαρδιας του καταστηματος μου ειπε οτι DOA δεν εχει στο Πλαισιο!! να τους χαιρομαστε και να μην τους τα ξανασκασουμε(εγω σιγουρα οχι!!)

Mπράβο Φοίβο. Πολύ καλά έκανες. Αρκετά με τα λαμόγια σε αυτη τη χώρα. Κυνηγησε το και ξεφτίλησε τους. Μακάρι όλοι να αντιδρούσαν έτσι. Γι αυτο μας "πατάνε". Περιμένουμε νεότερα.

Και ερωτώ...Είναι τόσο μεγάλο πια αυτο πρόβλημα (bleeding) που να αξίζει την ταλαιπωρία? Υποβαθμίζει την εμπειρία χρήσης της συσκευής?Και αν ναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να σε κάνει να παραβλέπεις όλα τα άλλα και να εστιάζεις αποκλειστικά σε αυτό?Τόσο πολύ που να μετατρέπει την ιεροτελεστία και απόλαυση απόκτησης ενός τέτοιου προιόντος σε εφιάλτη?
Η είναι θέμα αρχών?
Δεν ειρωνέυομαι ,όυτε παίρνω το μέρος κανενός απο ενδιαφέρον ρωτάω γιατί δε μου έχει τύχει ή ακόμα και αν μου έχει τύχει σίγουρα δε το έχω προσέξει..

Το πλήρωσες? Έχει πρόβλημα έστω και μικρό? Θα τους κάνεις τη χάρη δηλαδή? Όχι φίλε. Το τραβάς όσο δε πάει. Δε στο χάρισαν.

Δυστυχώς αυτο το σκεπτικό μας έχει φέρει εδώ.

Τέρμα το Πλαίσιο και για 'μενα. Απαράδεκτοι για να μη πω τίποτα άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/03/2012 - 21:51

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#164   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 21:57

Κανείς λάθος εδώ φιλαράκι,να σου πω εγω που θέλω πάντα να λέω λίγα και να πρατω πολλα,όταν το υστέρημα σου το δίνεις για να αγοράζεις κάτι που αντικειμενικά αξίζει και έχει το σεβας των περισσότερων,έχεις υψηλή απαίτηση,βάλε λοιπόν την απογοήτευση της ανεπάρκειας ,μαζι με την ασυνχωρητη γαιδουρια και βέβαια να εχεις ιδρωσει και πονέσει για τα χρήματα που εχεις δώσει και μετα έλα και πες " και τι να κάνουμε έτσι ειν'η ζωη.
Όταν μεγαλώνεις σκέφτεσαι περισσότερο τι θα πεις,ξανά σκέψου το λίγο...πάλι!

Το λεω γιατι δεν επιρεαζει στην χρηση.!! Εκτος και αν εισαι στο σκοταδι.! Οπως ειχε πει και ενα φιλος πιο παλια (σε αυτο το τοπικ) οτι ακομα και οι καλυτερες τηλεωρασεις εχουν bleeding.! Και τι εγινε.!?

#165   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:00

Σωστός είσαι Νίκο.Κι εγώ τα ίδια έλεγα πιο πριν.

Μόλις τώρα θυμήθηκα συγκεκριμένο περιστατικό με πλαίσιο Πάτρας.Είχε πρόβλημα ένα πληκτρολόγιο Logitech αρκετά ακριβό(κάποια κουμπιά δεν δούλευαν σωστά ήταν υπερευαίσθητα).Το πήγα λοιπόν στο σέρβις του

πλαισίου και σε 1-2 μέρες πήρα άλλο του κουτιού,θα έπαιρνα την ίδια αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο.ΆΡα μήπως η μηλοεταιρία μας δουλεύει πρώτα από το πλαίσιο;Σίγουρα είναι και θέμα του σε ποιον θα πέσεις αλλά

οι υπάλληλοι δέχονται εντολές. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά μάλλον πρέπει να μοιράσουμε το φταίξιμο.Δε γίνεται να παίρνεις την Apple και να σου λέει ότι δεν το πήρες από μένα βρες τα με το κατάστημα.

Μα πως θα το πάρω από σένα ;Τραγελαφικά πράγματα για μια εταιρία κολοσσό που απ ότι φαίνεται έχει τη νοοτροπία αρπαχτής.Μπας και την έχει Έλληνας την Apple?:D

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5