Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Διάχυση φωτός στο νέο iPad..

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:04

Σωστός είσαι Νίκο.Κι εγώ τα ίδια έλεγα πιο πριν.

Μόλις τώρα θυμήθηκα συγκεκριμένο περιστατικό με πλαίσιο Πάτρας.Είχε πρόβλημα ένα πληκτρολόγιο Logitech αρκετά ακριβό(κάποια κουμπιά δεν δούλευαν σωστά ήταν υπερευαίσθητα).Το πήγα λοιπόν στο σέρβις του

πλαισίου και σε 1-2 μέρες πήρα άλλο του κουτιού,θα έπαιρνα την ίδια αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο.ΆΡα μήπως η μηλοεταιρία μας δουλεύει πρώτα από το πλαίσιο;Σίγουρα είναι και θέμα του σε ποιον θα πέσεις αλλά

οι υπάλληλοι δέχονται εντολές. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά μάλλον πρέπει να μοιράσουμε το φταίξιμο.Δε γίνεται να παίρνεις την Apple και να σου λέει ότι δεν το πήρες από μένα βρες τα με το κατάστημα.

Μα πως θα το πάρω από σένα ;Τραγελαφικά πράγματα για μια εταιρία κολοσσό που απ ότι φαίνεται έχει τη νοοτροπία αρπαχτής.Μπας και την έχει Έλληνας την Apple?:D

Η apple δίνει DOA στα apple store. Δεν έχει καμία σχέση η apple όταν αγοράζεις από το πλαίσιο.

Σκέψου ότι παίρνεις χαλασμένες ντομάτες από έναν έμπορο στη λαϊκή. Τον αγρότη που τις μάζεψε από το χωράφι θα κατηγορήσεις ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:07

Αφού δεν έχει τότε καταστήματα στην Ελλάδα Apple store και δεν μπορεί να τηρήσει τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς να μην διαθέτει προϊόντα της στην Ελλάδα.Απλά τα πράγματα.Αν διαθέτει θα κάνει ότι κάνουν όλες

οι υγιείς εταιρίες.πχ logitech που σου ανέφερα παραπάνω.

Αναρτημένη εικόνα

#168   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:07

Μόλις τώρα θυμήθηκα συγκεκριμένο περιστατικό με πλαίσιο Πάτρας.Είχε πρόβλημα ένα πληκτρολόγιο Logitech αρκετά ακριβό(κάποια κουμπιά δεν δούλευαν σωστά ήταν υπερευαίσθητα).Το πήγα λοιπόν στο σέρβις του

πλαισίου και σε 1-2 μέρες πήρα άλλο του κουτιού,θα έπαιρνα την ίδια αλλά δεν το είχαν διαθέσιμο.ΆΡα μήπως η μηλοεταιρία μας δουλεύει πρώτα από το πλαίσιο;Σίγουρα είναι και θέμα του σε ποιον θα πέσεις αλλά

οι υπάλληλοι δέχονται εντολές. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά μάλλον πρέπει να μοιράσουμε το φταίξιμο.Δε γίνεται να παίρνεις την Apple και να σου λέει ότι δεν το πήρες από μένα βρες τα με το κατάστημα.

Μα πως θα το πάρω από σένα ;Τραγελαφικά πράγματα για μια εταιρία κολοσσό που απ ότι φαίνεται έχει τη νοοτροπία αρπαχτής.Μπας και την έχει Έλληνας την Apple?:D

Έχει. Αλλά όχι τόσο πολύ και γιατι εδώ δεν έχουμε Apple Store αλλά αντιπροσώπους. Που τα κανονίζουν όπως γουστάρουν..

Θα θυμάσαι την ιστορία με τη SystemGraph..

Eπίσης, είναι διαφορετικό να μιλάς για κάτι που είχε πόσο? 50-100 ευρώ? Σε σχέση με μια συσκευή που χτυπάει 600+... :)
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#169   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:09

Τόσο είχε αλλά και ηχεία έχουν αλλάξει σε γνωστό μου 300+.

Αφού έχει τόσο πολύ παραπάνω θα πρέπει να σε σέβεται που δίνεις τόσα χρήματα και είναι αρμοδιότητά της να επιβάλλει συγκεκριμένους κανονισμούς στους resellers της εφόσον θέλει να πουλάει προϊόντα και να

μην λέει δεν το πήρες από μένα άρα δεν σε καλύπτω.Ξαναλέω πως να το πάρει από Apple απευθείας στην Ελλάδα;

Αναρτημένη εικόνα

#170   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:09

Έχουμε υποχρεώσεις προς το κράτος (το λέει το Σύνταγμα) τις τηρούμε,έχουμε υποχρέωση να μεγαλώσουμε τα παιδια μας,το τηρούμε,έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε ήθη,έθιμα και παραδόσεις..το τηρούμε.
Ένα δικαίωμα μας και αυτο το πατάνε,το λεηλατουνε,βισοδομουνε την χαρα μας,εξευτελιζουν κάθε έννοια επαγγελματικής αγωγής............

#171   foivos

foivos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:smart hub on Samsung tv

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:12

Λες; ρε φίλε!! δεν το'χα σκεφτεί,ταιριάζουν οι τακτικές τους με το Ελληνικο δαιμόνιο της λαμογιας

#172   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:16

Τόσο είχε αλλά και ηχεία έχουν αλλάξει σε γνωστό μου 300+.

Αφού έχει τόσο πολύ παραπάνω θα πρέπει να σε σέβεται που δίνεις τόσα χρήματα και είναι αρμοδιότητά της να επιβάλλει συγκεκριμένους κανονισμούς στους resellers της εφόσον θέλει να πουλάει προϊόντα και να

μην λέει δεν το πήρες από μένα άρα δεν σε καλύπτω.Ξαναλέω πως να το πάρει από Apple απευθείας στην Ελλάδα;

Και σου ξαναλέω.. Εδώ θα μπλέξεις με αυτους που το κάνουν εισαγωγή και όχι απευθείας με Apple..

Στο οτι πρέπει να επιβάλλει κάποια πράγματα συμφωνώ. Δε ξέρω βέβαια κάτα πόσο το έχει κάνει ήδη και πόσο τηρούνται απο τους άλλους.

Τώρα για το άλλο που λες, δε το κατάλαβα και ΄γω. Και δεν νομίζω να γίνεται κιόλας.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#173   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:18

Το μόνο που έχει να κάνει η apple ( ΑΝ ΘΕΛΕΙ ), όπως σωστά λέτε, είναι να επιβάλει κανόνες στους μεταπωλητές ώστε να προστατεύσει το band name.

Στην περίπτωσή μας μπορεί απλά να μην την ενδιαφέρει, ή να το έχει κάνει και οι μεταπωλητές να την γράφουν στα @@ τους.

#174   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:19

Θυμαμαι τον αγωνα ενος Ιατρου, Ελληνα, κατα της Αpple, για ενα Mac... Καντε ενα google search , να δειτε μεχρι που εφτασε και τι καταφερε! (Δε μπορω να κανω ευκολα τωρα εγω το search, sorry !)

Τετοια θελουν, και τα καταστηματα, αλλα και η ιδια η Apple, μπας και μας σεβαστει ως καταναλωτες...(εστω και τη μικρη μας Eλλαδα!)

#175   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:20

Αν δεν τηρούνται να μην τους ξαναδώσει..Ή τηρείς κάποια πρότυπα ή δεν πουλάς...

Αναρτημένη εικόνα

#176   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:21

Αν δεν τηρούνται να μην τους ξαναδώσει..Ή τηρείς κάποια πρότυπα ή δεν πουλάς...

Στην περίπτωση όμως που δεν την ενδιαφέρει ;

Σου λέει εγώ πουλάω χύμα χωρίς κανόνες, αν δεν το γουστάρεις πάνε πάρε samsung.

#177   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:22

Θυμαμαι τον αγωνα ενος Ιατρου, Ελληνα, κατα της Αpple, για ενα Mac... Καντε ενα google search , να δειτε μεχρι που εφτασε και τι καταφερε! (Δε μπορω να κανω ευκολα τωρα εγω το search, sorry !)

Τετοια θελουν, και τα καταστηματα, αλλα και η ιδια η Apple, μπας και μας σεβαστει ως καταναλωτες...(εστω και τη μικρη μας Eλλαδα!)

Την θυμαμε.!

Ειχε εναν iMac 27 νομιζω και ειχε προβλημα με την οθονη το εστειλε πισω και του ξανα στειλανε το ιδιο λεγοντας οτι δεν εχει τιποτα.! Δεν θυμαμε πως εξελιχτικε.!

#178   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:23

το θυμαμαι αυτο που λες, το ειχε ανεβασει σε ενα blog, αν δεν κανω λαθος απο το public τοχε παρει.....απιστευτη ιστορια ηταν
Whatsapp doc?

#179   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:23

Την θυμαμε.!

Ειχε εναν iMac 27 νομιζω και ειχε προβλημα με την οθονη το εστειλε πισω και του ξανα στειλανε το ιδιο λεγοντας οτι δεν εχει τιποτα.! Δεν θυμαμε πως εξελιχτικε.!

Eυρηκα !!!

http://www.avclub.gr...hp/t-67483.html

Μαζεψε ηλεκτρονικες υπογραφες, κανανε πισω και κερδισε αντικατασταση !!!

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 26/03/2012 - 22:24

#180   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2012 - 22:26

Στην περίπτωση όμως που δεν την ενδιαφέρει ;

Σου λέει εγώ πουλάω χύμα χωρίς κανόνες, αν δεν το γουστάρεις πάνε πάρε samsung.

Αν δεν την ενδιαφέρει τότε είμαστε μακάκες που αγοράζουμε και αυτή αυτόματα είναι στην κατηγορία της αρπαχτής...Δεν μπορεί η APPLE ένας κολοσσός να έχει τέτοια πολιτική χωρίς κανόνες που δείχνουν σεβασμό στον πελάτη.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1