Βασικά ο Tillter το μόνο που βγάζει είναι καθαρό μίσος προς πάσα κατεύθυνση και τίποτα περισσότερο. Αν έχετε τον Θεό σας! Εδώ πήγε και έδωσε 3 ευρώ για να αγοράσει ένα πρόγραμμα (το οποίο το βρίζει από την πρώτη στιγμή όπου βρεθεί και όπου σταθεί) μόνο και μόνο για να βάλει ένα απαράδεκτο review στο itunes store το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το τι κάνει και πως λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό. Απλά και μόνο για να το βρίσει και πάλι. Και πάλι τώρα το Thermides του βρωμάει!!!! Θέλω να ελπίζω ότι δεν κρύβεται τίποτα πιο ύπουλο πίσω από το άτομο αυτό.
Η αλήθεια πάντα πονάει. Το κατά τη γνώμη σου "απαράδεκτο review" αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα: όταν κρίνω την ποιότητα μιας εφαρμογής, χρησιμοποιώ σοβαρά κριτήρια, και όχι κριτήρια του τύπου "α, είναι Έλληνας, πάρε πέντε αστέρια"... Προφανώς και οι άλλοι χρήστες που έχουν δώσει στην εφαρμογή μόνο ένα ή δύο αστέρια είναι και αυτοί απαράδεκτοι, βγάζουν μίσος, και κάτι ύπουλο κρύβεται απο πίσω τους, έτσι; όσο για το Θερμίδες, είναι
κατά τη γνώμη μου ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ εφαρμογή που δεν αξίζει ούτε καν τα 0,79 ευρώ.
Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του αλλά τέτοια συμπεριφορά είναι εποιικώς απαράδεκτη και δεν θέλω να την βλέπω από Έλληνες. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο σαιτ μια και μου αρέσει να διαβάζω παρά να συμμετέχω στις συζητήσεις αλλά κάθε πράγμα έχει και τα όρια του. Έλεος!!!
Το τι δε θέλεις να βλέπεις είναι σχετικό. Και εγώ δεν θέλω να βλέπω μετριότατες Ελληνικές εφαρμογές στο iStore. Η πραγματικότητα όμως είναι υπεράνω των δικών μας θέλω: εγώ θα συνεχίσω να βλέπω μίζερες εφαρμογές στο iStore, και εσύ θα συνεχίσεις να βλέπεις συμπεριφορές που δεν σου αρέσουν γιατί προφανώς σε ενοχλούν οι κακές κριτικές σε Ελληνικές εφαρμογές...
Αφήστε τα ελληνόπουλα να φτιάχνουν ότι θέλουν και μπορούν για να δούμε και ποιο ποιοτικές εφαρμογές στο μέλλον. Το να κακοχαρακτηρίζουμε τους άλλους χωρίς να προσφέρουμε κάτι εμείς είναι απλά ποταπό.
Ε όχι ρε φίλε, δε γίνεται έτσι η δουλειά. Όσο θα "αφήνεις τα Ελληνόπουλα" να φτιάχνουν τόσο μίζερες εφαρμογές και επιπλέον τους κανακεύεις, αντιμετοπίζοντας τις εφαρμογές τους σαν αριστουργήματα, δεν παίζει να δείς πιο ποιοτικές εφαρμογές στο μέλλον, χειρότερες θα δείς. Ποταπό είναι να είναι ο αυτοκράτορας γυμνός, και εσύ να του λές μεγειά τα καινούργια ρούχα...
Εδώ καλά αμα προσέξεις τις screenshots απο τις Θερμίδες, θα δείς ότι δεν έκαναν κάν τον κόπο να τσεκάρουν την ορθογραφία στις τροφές που έβαλαν, πόσες και πόσες είναι χωρίς τόνους...
Συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά του χρειαζόταν κάποιος να του τα πει αν και είμαι σίγουρος πλέον ότι δεν θα καταλάβει. Απλά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτό το καθαρό μίσος. Δεν επιθυμώ διάλογο με το συγκεκριμένο άτομο και συγνώμη και πάλι σε όλους (τους άλλους).
Ναι, μου έδωσες ενα μάθημα τώρα...
bbirbo πολύ ενδιαφέρουσα η εφαρμογή σου και τα 0,79 μου λεπτά έχουν φύγει από την τσέπη μου! Θα την δουλέψω για μία βδομάδα και μετά θα βάλω το review στο itunes store γιατί έτσι πρέπει να πράττουμε αν θέλουμε ο λόγος μας να μετράει!
Ρε φίλε, τι ακριβώς θα δουλέψεις μια εβδομάδα για να κάνεις review; Η εφαρμογή είναι όλες κι όλες χίλιες τροφές με τις αντίστοιχες θερμίδες
σε fix ποσότητες, και ένα search! Δεν έχει τίποτε άλλο! Τρείς τροφές απο την λίστα να φάς, πρέπει να βγάλεις χαρτί και μολύβι για να μετρήσεις σύνολο θερμίδων! Ούτε καν ένα απλό calculator δεν έβαλαν στην εφαρμογή! Ούτε καν δυνατόητα να επιλέγεις την ΠΟΣΟΤΗΤΑ της τροφής για να δείς πόσες τελικά θερμίδες παίρνεις! Ένα φύλλο χαρτί με γραμμένες τις τροφές και τις αντίστοιχες θερμίδες κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά με αυτή την εφαρμογή! Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς για την πλάκα; Γιατί κολλάς στο ότι είναι ΕΛληνική; άμα ήταν Αγγλική ή Γαλλική ή Ιταλική, ούτε σαν free δεν θα την κατέβαζες, και τώρα την λές και ενδιαφέρουσα; Έλεος δηλαδή, έχουμε ξεφύγει εντελώς;
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 18/10/2009 - 20:12