Tethered jb ATV2 5.0 release!
Δημοσίευση 01/04/2012 - 07:55
Ad
Δημοσίευση 01/04/2012 - 08:00
Δημοσίευση 01/04/2012 - 08:20
Δημοσίευση 01/04/2012 - 09:15
υπάρχει τρόπος όταν με το καλό βγει το untethered και αναβαθμίσω να κάνω με κάποιο τρόπο restore το όλο σετάρισμα με xmbc και τα addons ώστε να μη χρειαστεί πάλι ένα ένα;;
Η firecore μέσω του manage extra menu σου δίνει δυνατότητα για cloud backup αλλα σώζει μονο τον φάκελο Preferences που στην διαδρομη βρίσκεται private/var/mobile/Library.
Εαν κατάλαβα εσύ θέλεις backup των φακέλων /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata/passwords.xml και /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdatata/media sources.xml αλλα αυτο δεν γίνεται.
Κανε όμως υπομονή διότι γνωρίζω ότι σε μελλοντική αναβάθμιση θα γίνεται κανονικά full back
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 01/04/2012 - 09:17
Δημοσίευση 01/04/2012 - 11:39
Δεν ξερω τι θα γινει ομως αν το ριξεις πανω στο καινουργιο install του xbmc που θα κανεις!
Εχω και εγω μια αρκετα μεγαλη database στο atv 2 μου που δεν θελω να χασω, θα το κανω και θα γραψω αν πετυχε η οχι.
Δημοσίευση 01/04/2012 - 12:47
Δημοσίευση 01/04/2012 - 12:52
Επιπλέον αν η λύση είναι το atv flash, διάβασα πως δεν υποστηρίζει ακόμη plex και xmbc, οπότε πως θα γίνει το streaming?
(παιδιά σόρρυ αλλά apple tv δεν είχα ποτέ. Έχω το WD Live 1080p εδώ και 2 χρόνια και είμαι πανευτυχής. Τώρα πρέπει να το ετοιμάσω το jb για άλλον και ψιλοκαίγομαι μην κάνω πατατιά)
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 01/04/2012 - 12:53
Δημοσίευση 01/04/2012 - 13:05
Δεν μπορείς να φανταστείς το τι μπορείς νακανειςμμε το atv2 και το xbmc.
1)τη γραμμή έχεις και στα πόσο κλειδώνει;
2)κατεβασεις απο γνωστά μαγαζάκια ταινίες τραγούδια κτλπ;
3)δορυφορική τηλεόραση έχεις ;
Απάντησε μου σε αυτά για να μπορέσω και εγώ να σου απαντήσω κατάλληλα.
Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:30
Κανε υπομονή να βγει untethered jailbreak και μετά είμαστε εδώ να στα εξηγήσουμε όλα σε τέτοιο σημείο ώστε που θα ξεχάσεις να ξανά χρησιμοποιήσεις το WD Player.
Δεν μπορείς να φανταστείς το τι μπορείς νακανειςμμε το atv2 και το xbmc.
1)τη γραμμή έχεις και στα πόσο κλειδώνει;
2)κατεβασεις απο γνωστά μαγαζάκια ταινίες τραγούδια κτλπ;
3)δορυφορική τηλεόραση έχεις ;
Απάντησε μου σε αυτά για να μπορέσω και εγώ να σου απαντήσω κατάλληλα.
Δεν είναι δικό μου. Θέλει μόνο ο χρήστης να παίζει ταινίες όλων των format από το pc του και όχι μέσω iTunes.
Προσωπικά για ταινίες χρησιμοποιώ το plex μέσω HDMI από το MBP στην τηλεόραση όταν δε χρησιμοποιώ το WD.
Πιστεύω πως αν εξαιρέσεις το airstream απλά το ATV κάνει τα ίδια με το WD απλά ασύρματα. (αν κάνω λάθος πάω για αγορά)
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 01/04/2012 - 14:31
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:24
Ολα δουλευουν αψογα και δεν εχασα τιποτα !
xkostas
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:30
Δεν είναι δικό μου. Θέλει μόνο ο χρήστης να παίζει ταινίες όλων των format από το pc του και όχι μέσω iTunes.
Προσωπικά για ταινίες χρησιμοποιώ το plex μέσω HDMI από το MBP στην τηλεόραση όταν δε χρησιμοποιώ το WD.
Πιστεύω πως αν εξαιρέσεις το airstream απλά το ATV κάνει τα ίδια με το WD απλά ασύρματα. (αν κάνω λάθος πάω για αγορά)
Καταρχήν γίνεται και μπορεί να Στριμαρει ταινίες μέσω του υπολογιστή του κανονικοτατα.
Η δουλεια όμως είναι ότι χωρίς να κατεβασεις και να μπλέκεται με φόρουμ για λινκς κτλπ απλά Στριμαρει επι το που οποία ταινία θέλει που κυκλοφορεί στον κινηματογράφο + το 95% των καινούργιων ταινιών με το κατάλληλο subtitle add on κατέβαζει ελληνικούς υποτιτλους επιτόπου απλός εσύ κοιτάς να δεις εαν είναι συνχρωνισμενη με τη ταινία ειδάλλως κατεβαζεις τον επόμενο.
Με το Livetv video add on έχεις τα καλύτερα κανάλια χωρισμένα ανάλογα με την κατηγορία που υπάγονται.πχ στα sport έχει sky sport HD 1-2-3 ESPN HD σε love streaming ότι παίζει το στο sky digital uk την ίδια ώρα παίζει ακριβώς το ίδιο και στο atv2.μην ξεχνάμε ότι στα κανάλια με τις ταινίες έχει το αμερικανικό το HBO και HBO2 και σήμερα πχ έχει πρεμεριερα στις 9 το βράδυ το ξεκίνημα τις δεύτερης σεζόν του game of thrones εαν την παρακολουθείς.βεβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να γνωρίζεις αγγλικά
Στα μουσικά κανάλια δεν θα ασχοληθείς με τίποτα απο το Livetv διότι υπάρχει απο άλλο repo το Vevo video add on στο οποίο στριμαρεις ότι γουσταρεις απο video clip του 1970 εώς και σήμερα.στα καινούργια videoclips η ανάλυση είναι 1080p αλλα εσύ την περάσεις σε 720p μιας και το atv2 δεν υποστηρίζει.εν αναμονή του Α5 jailbreak 5.0 untethered στο atv 3gen.(το site vevo.com δεν είναι προσβάσιμο απο,Ελλάδα απο το add on μέσω xbmc ανοίγει κανονικοτατα)
Άλλο video add on είναι το watchseries.eu στο οποίο βρίσκεις σειρες όπως το doctor Who του 1963 μέχρι και την τελευταία σεζόν.
Κλείνοντας η ταινίες είναι δωρεάν δεν πληρώνεις τίποτα.απλος χρειαζεται να εχεις μια αξιοπρεπή γραμμη στα 12-14Mbps (τουλάχιστον η δικιά μου κλειδώνει στα 18Mbps) ωστε να Αποφυγεις τα buffering all time.
Ξαναλέω δεν έχεις να κανείς με το iTunes σε θεμα ταινιων.Το iTunes το ξεχνάς.απλος στριμαρεις video όπως στριμαρεις απο το YouTube.
Στο πιο κάτω link θα βρεις όλα τα addon του xbmc
XBMC
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 01/04/2012 - 15:39
Δημοσίευση 01/04/2012 - 23:14
Όταν λες οι ταινίες είναι δωρεάν; Τι εννοείς; Μπορω κάπως να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υποτιτλους;
Μια ακόμα απορία, περημενω να κάνω jailbreak όταν βγει, περνάω το xbmc και streamαρω τις ταινίες μου απο το δίκτυο! Το έχω δει στον mac μου. Θέλω να ρωτήσω πως μπορω να πρόσθετη στις ταινίες μου όλες αυτές τις πληροφορίες που βλέπω σε διάφορα βίντεο.
Δημοσίευση 05/04/2012 - 00:12
Μπορει καποιος να μου δωσει μερικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανω στη συνεχεια;
Thanks
Δημοσίευση 05/04/2012 - 01:06
τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σου πούμε;Εχω ATV2 και μολις εκανα Jailbreak με seasonpass.Mεχρι εδω ολα οκ.
Μπορει καποιος να μου δωσει μερικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανω στη συνεχεια;
Thanks
Δημοσίευση 05/04/2012 - 08:03
Οι ταινίες που νοικιάζονται μπορώ να τις δω χωρίς πληρωμή (με υποτιτλους) αν ειναι jb? Κατι τετοιο θυμομουν πριν το αγοράσω.
Αυτο το xbmc υποστηρίζεται ή δεν υποστηρίζεται απο το 5.0??
Δώστε ενα μπουσουλα οι γνώστες αν σας ειναι εύκολο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες