Zeppelin Logo Collection
Δημοσίευση 01/04/2012 - 12:54
Ad
Δημοσίευση 01/04/2012 - 13:39
Δημοσίευση 01/04/2012 - 13:43
Μπραβο φιλε μου..
Σε λιγες μερες θα μπορω κ εγω να σε βοηθησω, να τα ανεβασω η να σου πω πως να τα ανεβασεις εσυ στο cydia. Καλυτερα σε πακετακια βεβαια ξεχωριστα γιατι ετσι ειναι πολλα να ειναι ολα μαζι σε ενα πακετο.
Υ.Γ. Τα εχεις δοκιμασει ολα; Γιατι καποια τα βλεπω αρκετα μεγαλα. Πχ του iphonehellas αν ειναι ετσι ακριβως δε νομιζω οτι θα εμφανιζεται καν.. Και αν εμφανιζεται θα κοβει τις μπαρες του wifi και του σηματος στην statusbar.
Δημοσίευση 01/04/2012 - 13:50
Τι να πω Μανουσο απορω με την υπομονη σου..
Μπραβο φιλε μου..
Σε λιγες μερες θα μπορω κ εγω να σε βοηθησω, να τα ανεβασω η να σου πω πως να τα ανεβασεις εσυ στο cydia. Καλυτερα σε πακετακια βεβαια ξεχωριστα γιατι ετσι ειναι πολλα να ειναι ολα μαζι σε ενα πακετο.
Υ.Γ. Τα εχεις δοκιμασει ολα; Γιατι καποια τα βλεπω αρκετα μεγαλα. Πχ του iphonehellas αν ειναι ετσι ακριβως δε νομιζω οτι θα εμφανιζεται καν.. Και αν εμφανιζεται θα κοβει τις μπαρες του wifi και του σηματος στην statusbar.
Ευχαριστω! Και η azaleea βοηθησε!Σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια σου οποτε μπορεσεις
Μερικα αναγκαστικα εγιναν μεγαλα γιατι δεν φαινονταν, καποια αλλα "ξεφυγαν" και τα ανεβασα σαν "Fix"
Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:06
Οποια βοηθεια κ οποτε θες μου λες.Ευχαριστω! Και η azaleea βοηθησε!Σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια σου οποτε μπορεσεις
Μερικα αναγκαστικα εγιναν μεγαλα γιατι δεν φαινονταν, καποια αλλα "ξεφυγαν" και τα ανεβασα σαν "Fix"
Για τα εικονιδια τα περισσοτερα ειναι οκ, απλα κανα δυο (ειδικα του iphonehellas) δεν πρεπει να εμφανιζονται καν γιατι ειναι αρκετα μεγαλα.. Ισως αν εκοβες το "hellas" και το μικραινες και το "iphone" και τα εβαζες το ενα κατω απο το αλλο, να μικραινε και το μηκος.. Τι να σου πω δεν τα εχω δοκιμασει, απλα με μια ματια σου λεω πως μου φαινονται. Ολα τα αλλα παντως φαινονται πολυ καλα, μπραβο παιδια
Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:18
Οποια βοηθεια κ οποτε θες μου λες.
Για τα εικονιδια τα περισσοτερα ειναι οκ, απλα κανα δυο (ειδικα του iphonehellas) δεν πρεπει να εμφανιζονται καν γιατι ειναι αρκετα μεγαλα.. Ισως αν εκοβες το "hellas" και το μικραινες και το "iphone" και τα εβαζες το ενα κατω απο το αλλο, να μικραινε και το μηκος.. Τι να σου πω δεν τα εχω δοκιμασει, απλα με μια ματια σου λεω πως μου φαινονται. Ολα τα αλλα παντως φαινονται πολυ καλα, μπραβο παιδια
Να ηξερα να εκανα και περαιτερω, απο την βασικη επεξεργασια εικονας, καλα θα ηταν Θα ετοιμασω καποια νεα πακετα και θα με βοηθησεις καποια στιγμη να τα ανεβασουμε ολα στο Cydia!
Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:27
Τι να πω Μανουσο απορω με την υπομονη σου..
Μπραβο φιλε μου..
σωστο Σπυρο
οποιος επιθυμει να φαινονται κ τα υπολοιπα συμβολα, ας κανει ενα request, να το μετασχηματισουμε με καποιον τροπο
Δημοσίευση 01/04/2012 - 14:49
Εχετε δικιο,δεν εννοουσα αυτο.Εννοουσα στο κινητο να εναλλασονται οπως σε screen saver οι εικονες γιατι ειναι παρα πολλεςΕυχαριστουμε! Για το Cydia εξαρταται απο τον Spyros23...... Οταν λες εναλλαγη, τι εννοεις? Αφου φαινονται ολα!
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:00
Εχετε δικιο,δεν εννοουσα αυτο.Εννοουσα στο κινητο να εναλλασονται οπως σε screen saver οι εικονες γιατι ειναι παρα πολλες
αν μας δωσουν νεο app με κινουμενο carrier logo, θα σας κανουμε κ νεες εικονες
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:03
Υπηρχε τετοιο app;;Γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι..αν μας δωσουν νεο app με κινουμενο carrier logo, θα σας κανουμε κ νεες εικονες
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:18
αν μας δωσουν νεο app με κινουμενο carrier logo, θα σας κανουμε κ νεες εικονες
Υπηρχε τετοιο app;;Γιατι δεν το ειχα παρει χαμπαρι..
..... Αν ειχαμε λεμε
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:21
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:30
ΥΓ.:Απο την δευτερη φωτο θελω μονο την κατω δεξια εικονιτσα
Τελευταία επεξεργασία από: panosc2vts, 01/04/2012 - 15:33
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:38
Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:54
υπαρχει καπου οδηγος πως να τα βαλω?
εγκαταστεις το zeppelin απο το cydia
με οποιο τροπο σε βολευει (ispirit, winscp, funbox κτλ) πας στη διαδρομη library/zeppelin κ εκει μεσα βαζεις οποιο φακελο απο τα παραπανω πακετα θελεις να εχεις
μετα απο τις "ρυθμισεις" του τηλεφωνου σου, πας zeppelin/theme κ διαλεγεις οποιο θελεις, δεν χρειαζεται respring η αλλαγη φαινεται αμεσως
Τελευταία επεξεργασία από: azaleea, 01/04/2012 - 16:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες