Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

100 λόγοι για να κάνεις Jailbreak το iPhone [Video]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
58 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:05

Παιδιά για να είμαι ειλικρινής δεν το γουστάρω το jb. Τεκμηριώνω.

Επί εποχής iphone 3g που δεν υπήρχαν καν τα ελληνικά άξιζε, έβαζες ρε παιδί μου ελληνικά! Είχε μια βασική χρησιμότητα.
Από την άλλη υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες κάποιες είναι καλές κ κάποιες όχι όπως στο appstore. Όμως καμία
εφαρμογη στο appstore δεν είναι tweak σε αντίθεση με το cydia -επεμβαίνει δηλ στον κύριο κώδικα, περιουσία της Apple κ άρα παράνομο να τον αλλάζεις
εφόσον δεν σου δίνει την άδεια ποοοοόσο μάλλον να τον εμπορεύεσαι κιόλας. Πολλά tweaks είναι όμορφα, ιδίως όσα είδα στο βιντεο, όμως προσωπικά
κρίνω ότι δεν μου χρειάζονται.

Όσο για τα πειρατικά games καλό είναι να λέτε την αλήθεια όσοι το κάνετε jb, 90% το installous κ τσαμπέ παιχνίδια κατεβάζετε. Για μένα το να παίρνεις
πειρατικά σπασμένες εφαρμογές (που υπολειτουργούν, πχ no game center κλπ κλπ κλπ) αξίας 0,79 ευρώ είναι λαθος κ με βρίσκει αντίθετο :(
Το κατάλαβα τώρα ιδίως που φτιάχνω εφαρμογές κ βλέπω τί κούραση κ κόπο καταβάλει ενας developer. Κ δεν μιλάω για την ΕΑ!!! Οι πλειοψηφία των
ανθρώπων που γράφουν εφαρμογές για το iphone είναι ερασιτέχνες μικρού βεληνεκούς devlopers χωρίς διαφημιστές κ κεφαλαιο πίσω τους.

Επίσης, διακυβεύεται η σταθερότητα του iphone σας με εφαρμογές τρίτων ξέμπαρκων που απλά κάνουν την πλάκα τους κ φτιάχνουν αμφιβόλου
ποιότητος εφαρμογές. Η Apple σου σπάει τα νεύρα μέχρι να σου εγκρίνει μια εφαρμογή αλλά όταν στην εγκρίνει σου εγγυάται ότι παίζει οκ κ δεν πρόκειται
να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή σου. Θα μπορούσα να εμβαθύνω κ να σας εξηγήσω αναλυτικότατα γιατί είναι πρόβλημα ο κώδικας
που χρησιμοποιεί για πχ ένα jb για το iOS 5.0 κ ότι δεν πρέπει να κάνετε jb παρα μόνο όταν είσαστε 200% σίγουροι για το τί κ πώς το κάνετε.
Συνέχεια βλέπω στo forum θέματα τύπου "μου κολλαέι με jb σε ιΟΣ 5.0" ή "έτρεξα αυτή την εφαρμογή κ δεν μου παίζει καλά το Χ ή το Υ, τίνα κάνω?".

Καταρχάς.. Μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.. Εγω βάση αυτων που λες ανήκω στο 10% των χρηστών που δε με ενδιαφέρουν οι Cracked εφαρμογές. Δεν είναι αυτός ο λόγος του JB. Επίσης το JB δεν είναι παράνομο.

Πάμε παρακάτω.. Αν θεωρείς οτι τα διάφορα Tweaks είναι μόνο για την εμφάνιση, τότε απλά δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.. 3-4 Tweak στα έγραψα πιο πάνω που πραγματικά είναι Must και αλλάζουν το τρόπο χρήσης της συσκευής. Να σου αναφέρω την αναφορα παράδοσης? Καλυτερες ειδοποιήσεις στο NC?

Και τέλος γι αυτούς που αναφέρεις, είναι πολύ λογικό όταν περνάνε ο,τι βλέπουν μπροστά τους και ταυτόχρονα και πολλές φορες Cracked. Εγώ τόσα χρόνια ποτε δεν είχα πρόβλημα. Και του είχα αλλά και έχω περάσει αρκετά.. Το θέμα είναι να περνάς αυτα που πραγματικα σου χρειάζονται..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:18

Καταρχάς.. Μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.. Εγω βάση αυτων που λες ανήκω στο 10% των χρηστών που δε με ενδιαφέρουν οι Cracked εφαρμογές. Δεν είναι αυτός ο λόγος του JB. Επίσης το JB δεν είναι παράνομο.

Πάμε παρακάτω.. Αν θεωρείς οτι τα διάφορα Tweaks είναι μόνο για την εμφάνιση, τότε απλά δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.. 3-4 Tweak στα έγραψα πιο πάνω που πραγματικά είναι Must και αλλάζουν το τρόπο χρήσης της συσκευής. Να σου αναφέρω την αναφορα παράδοσης? Καλυτερες ειδοποιήσεις στο NC?

Και τέλος γι αυτούς που αναφέρεις, είναι πολύ λογικό όταν περνάνε ο,τι βλέπουν μπροστά τους και ταυτόχρονα και πολλές φορες Cracked. Εγώ τόσα χρόνια ποτε δεν είχα πρόβλημα. Και του είχα αλλά και έχω περάσει αρκετά.. Το θέμα είναι να περνάς αυτα που πραγματικα σου χρειάζονται..

Δεν διαφωνώ φίλε, υπάρχουν κ χρήσιμες εφαρμογές, δεν τις υποτιμώ. Απλά τονίζω ότι οι περισσότεροι κανουν jb για να έχου τσαμπε εφαρμογές κ παιχνίδια, μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας. Η αποψη μου είναι ότι πρέπει καποιος που κάνει jb να ξέρει τι κάνει κ τι μπορει να του συμβει, αυτό. Τώρα αν είναι παρανομο ή όχι έιναι μεγάλη κουβεντα. Κ τα sites με torrents δεν είναι παρανομα τα torrents (τα περισσότερα) είναι όμως :P

#18   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:20

Εγω δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει η ημιγυμνη κοπελα με το jailbreak.

Οτι να'ναι!

#19   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:20

Με κάλυψε ο Νίκος απόλυτα.Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει cracked εφαρμογή μεμονωμένων developer κι όχι ομίλων όπως EA που είπες.EA δεν αγοράζω επειδή δε γουστάρω να τους δώσω 6-7 ευρώ να αγοράσω μια εφαρμογή.Αυτό βέβαια δεν με νομιμοποιεί-παράνομος είμαι.

Και να κατεβάσω κάποια cracked αν κάνει αυτό που θέλω την αγοράζω μετά.Δεν είναι όλοι τυχάρπαστοι που φτιάχνουν tweaks πάντως,μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.Πχ ο zephyr guy(chpwn) δεν είναι τυχάρπαστος.

ΥΓ.Το ότι η ιδέα του JB έχει γίνει ένα με τις cracked εφαρμογές είναι ένα κακό παρέκτροπο της ιδέας αυτής.Δεν σημαίνει ότι το jb είναι για να κατεβάζεις τσάμπα εφαρμογές.Εμένα αν μου έλεγες τι θα προτιμούσες cracked apps ή

tweaks προφανώς θα επέλεγα το δεύτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 02/04/2012 - 18:22

Αναρτημένη εικόνα

#20   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:21

Δεν διαφωνώ φίλε, υπάρχουν κ χρήσιμες εφαρμογές, δεν τις υποτιμώ. Απλά τονίζω ότι οι περισσότεροι κανουν jb για να έχου τσαμπε εφαρμογές κ παιχνίδια, μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας. Η αποψη μου είναι ότι πρέπει καποιος που κάνει jb να ξέρει τι κάνει κ τι μπορει να του συμβει, αυτό. Τώρα αν είναι παρανομο ή όχι έιναι μεγάλη κουβεντα. Κ τα sites με torrents δεν είναι παρανομα τα torrents (τα περισσότερα) είναι όμως :P

Δεν ειναι και τοσο. Ειναι αποφαση δικαστηριου.

#21   gregog7

gregog7

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:24

Επί εποχής iphone 3g που δεν υπήρχαν καν τα ελληνικά άξιζε, έβαζες ρε παιδί μου ελληνικά! Είχε μια βασική χρησιμότητα.
Από την άλλη υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες κάποιες είναι καλές κ κάποιες όχι όπως στο appstore. Όμως καμία
εφαρμογη στο appstore δεν είναι tweak σε αντίθεση με το cydia -επεμβαίνει δηλ στον κύριο κώδικα, περιουσία της Apple κ άρα παράνομο να τον αλλάζεις
εφόσον δεν σου δίνει την άδεια ποοοοόσο μάλλον να τον εμπορεύεσαι κιόλας. Πολλά tweaks είναι όμορφα, ιδίως όσα είδα στο βιντεο, όμως προσωπικά

Όσο για τα πειρατικά games καλό είναι να λέτε την αλήθεια όσοι το κάνετε jb, 90% το installous κ τσαμπέ παιχνίδια κατεβάζετε. Για μένα το να παίρνεις
πειρατικά σπασμένες εφαρμογές (που υπολειτουργούν, πχ no game center κλπ κλπ κλπ) αξίας 0,79 ευρώ είναι λαθος κ με βρίσκει αντίθετο :(
Το κατάλαβα τώρα ιδίως που φτιάχνω εφαρμογές κ βλέπω τί κούραση κ κόπο καταβάλει ενας developer. Κ δεν μιλάω για την ΕΑ!!! Οι πλειοψηφία των
ανθρώπων που γράφουν εφαρμογές για το iphone είναι ερασιτέχνες μικρού βεληνεκούς devlopers χωρίς διαφημιστές κ κεφαλαιο πίσω τους.

Επίσης, διακυβεύεται η σταθερότητα του iphone σας με εφαρμογές τρίτων ξέμπαρκων που απλά κάνουν την πλάκα τους κ φτιάχνουν αμφιβόλου
ποιότητος εφαρμογές. Η Apple σου σπάει τα νεύρα μέχρι να σου εγκρίνει μια εφαρμογή αλλά όταν στην εγκρίνει σου εγγυάται ότι παίζει οκ κ δεν πρόκειται
να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή σου. Θα μπορούσα να εμβαθύνω κ να σας εξηγήσω αναλυτικότατα γιατί είναι πρόβλημα ο κώδικας
που χρησιμοποιεί για πχ ένα jb για το iOS 5.0 κ ότι δεν πρέπει να κάνετε jb παρα μόνο όταν είσαστε 200% σίγουροι για το τί κ πώς το κάνετε.
Συνέχεια βλέπω στo forum θέματα τύπου "μου κολλαέι με jb σε ιΟΣ 5.0" ή "έτρεξα αυτή την εφαρμογή κ δεν μου παίζει καλά το Χ ή το Υ, τίνα κάνω?".

Δέχομαι τη λογική του "είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει εναλλακτικό μαγαζάκι πέρα του apple appstore" κ συμφωνώ αλλά είναι κ δικαίωμα της Apple
να κάνει ότι γουστάρει με το λογισμικό της.

Αυτό κατά πόσο είναι σωστό;;;

#22   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:29

Επίσης να σου πω οτι για εφαρμογές τύπου F1 2012, με 23 (!) ευρω παρακαλώ και η οποία δε λειτουργει κιόλας, τότε με συγχωρείς αλλά ναι.. Θα γίνω και 'γω παράνομος..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/04/2012 - 18:29

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#23   Archodas

Archodas

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:31

Η γραμμη που χωριζει μια συσκευη με Official OS απο Jbed OS ειναι τοσο λεπτη οσο η γραμμη που χωριζει την ποιοτητα απο το κιτσαριο!! Παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες, οι δυνατοτητες που σου δινει το ξεκλειδωμα ειναι πραγματικα τοσες πολλες (και αυτο οφειλεται στην φυση του αρχικου λειτουργικου και στις δυνατοτητες του hardware) που ολοι τρεχουν να κατεβασουν οτι σκουπιδι υπαρχει στο cyndia δημιουργώντας ενα Ταμτακο (που καθε geek θα ζηλευε) αλλοιωνοντας ετσι την εμπειρια που ειναι σχεδιασμενη η συσκευη να προσφερει, ενω παραλληλα την θετει και σε (software-like) κινδυνο (λογω malware, κολληματα και errors που σε εναγκαζουν να κανεις restore - αρα κινδυνευεις να μην εχεις μια λειτουργικη συσκευη την στιγμη που την θες-με πιθανοτητα απωλειας δεδομενων, κτλπ). Οποτε η αποψη μου ειναι οτι εαν καποιος ηθελε μια συσκευη με την ελευθερια που του προσφερει ενα JBed iDevice θα επαιρνε ενα αντιστοιχο Android με πολυ λιγοτερο κοστος. Αγαπαμε λοιπον το iOS οπως το γεννησε η μανα του (με τα οποια ελατωματα μπορει να εχει), και δεν το κανουμε JB για να εχουμε ενα κυριλε Android, να πορταρουμε το Siri (στερώντας απο αυτους που το πληρωσαν να χρησιμοποιουν νομιμα τους servers) και να κατεβαζουμε τσαμπε απο το instalous (κλεβοντας τους devs που πολλοι ειναι απλοι ανθρωποι που κανουν μια προσπαθεια για μια καινοτομια).

1ον Συγνωμη για το μεγαλο post
2ον παρακαλω μαλακά με τις πετρες :P

#24   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:34

Η γραμμη που χωριζει μια συσκευη με Official OS απο Jbed OS ειναι τοσο λεπτη οσο η γραμμη που χωριζει την ποιοτητα απο το κιτσαριο!! Παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες, οι δυνατοτητες που σου δινει το ξεκλειδωμα ειναι πραγματικα τοσες πολλες (και αυτο οφειλεται στην φυση του αρχικου λειτουργικου και στις δυνατοτητες του hardware) που ολοι τρεχουν να κατεβασουν οτι σκουπιδι υπαρχει στο cyndia δημιουργώντας ενα Ταμτακο (που καθε geek θα ζηλευε) αλλοιωνοντας ετσι την εμπειρια που ειναι σχεδιασμενη η συσκευη να προσφερει, ενω παραλληλα την θετει και σε (software-like) κινδυνο (λογω malware, κολληματα και errors που σε εναγκαζουν να κανεις restore - αρα κινδυνευεις να μην εχεις μια λειτουργικη συσκευη την στιγμη που την θες-με πιθανοτητα απωλειας δεδομενων, κτλπ). Οποτε η αποψη μου ειναι οτι εαν καποιος ηθελε μια συσκευη με την ελευθερια που του προσφερει ενα JBed iDevice θα επαιρνε ενα αντιστοιχο Android με πολυ λιγοτερο κοστος. Αγαπαμε λοιπον το iOS οπως το γεννησε η μανα του (με τα οποια ελατωματα μπορει να εχει), και δεν το κανουμε JB για να εχουμε ενα κυριλε Android, να πορταρουμε το Siri (στερώντας απο αυτους που το πληρωσαν να χρησιμοποιουν νομιμα τους servers) και να κατεβαζουμε τσαμπε απο το instalous (κλεβοντας τους devs που πολλοι ειναι απλοι ανθρωποι που κανουν μια προσπαθεια για μια καινοτομια).

Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις το κινητο σου λατερνα κατεβαζοντας οτι βρισκεις μπροστα σου στο cydia.
Και το θεμα δεν ειναι οι σπασμενες εφαρμογες παλι.

#25   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:46

στο τελος βαριεσαι το jb και ξαναεπιστρεφεις στην απλοτητα :)

#26   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:52

Δεν ειναι και τοσο. Ειναι αποφαση δικαστηριου.

To γνωρίζω αλλά τονίζω ότι κ τα περισσότερα sites με torrent νόμιμα είναι, το υλικό που διατίθεται μέσω αυτών είναι παράνομο.

#27   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:53

Δέχομαι τη λογική του "είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει εναλλακτικό μαγαζάκι πέρα του apple appstore" κ συμφωνώ αλλά είναι κ δικαίωμα της Apple
να κάνει ότι γουστάρει με το λογισμικό της.

Από την στιγμή που δεν το χεις δοκιμάσει δεν μπορείς να το κρίνεις.

#28   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:54

Δεν απαντάω λόγο avatar και μόνο :rolleyes: :rolleyes:

PS:Αν είναι εύκολο ας γίνει merge με το προηγούμενο.

Τελευταία επεξεργασία από: mais, 02/04/2012 - 18:55

#29   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 18:55

To γνωρίζω αλλά τονίζω ότι κ τα περισσότερα sites με torrent νόμιμα είναι, το υλικό που διατίθεται μέσω αυτών είναι παράνομο.

Ο διαμοιρασμος αρχειων με torrent ειναι νομιμος. τα ιδια τα αρχεια δεν ειναι πολλες φορες. αλλα το ενα αλλο το αλλο.

επισης δεν εχουν σχεση τα torrent Με το jailbreak.

#30   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 19:07

Ξερει κανενας ποια tweaks ειναι τα παρακατω;
1)make quick notes
2)mirror widget
3)use camera as wallpaper
Περιεχονται ολα στο βιντεο