Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

100 λόγοι για να κάνεις Jailbreak το iPhone [Video]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
58 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Archodas

Archodas

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/04/2012 - 19:08

Δεν απαντάω λόγο avatar και μόνο :rolleyes: :rolleyes:

PS:Αν είναι εύκολο ας γίνει merge με το προηγούμενο.

:lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   venetixristina

venetixristina

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 02/04/2012 - 19:34

Δεν έχω κάνει jailbreak κ μετά από αυτό το βίντεο το σκέφτομαι η αλήθεια είναι αν όχι για τα tweaks κ τα games τότε σίγουρα για να μπορώ να έχω άποψη στο αν μ'αρέσει ή όχι.
Με προβληματίσατε με τις αντικρουόμενες απόψεις σας. Αν όμως πρέπει να φάω ένα τρίωρο στο κάθε tweak για να κάνει αυτό που βλέπω στο βίντεο σας το λέω από τώρα μαλακία είναι.
Να εγκαταστήσω κάτι για να διευκολύνει ναι αλλά να κάνω jb restore τρέξε πρόγραμμα βγάλε πρόγραμμα ευχαριστώ δε θα πάρω.
Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα λοιπόν αν αξίζει το κόπο. Αν θέλω πτυχίο αστροναύτη για να κάνω τα εικονίδια να γυρίσουν σβούρα να μείνω εδώ που είμαι.

#33   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/04/2012 - 20:09

Το ξαναλέμε, το JB δεν είναι μόνο εμφάνιση. Είναι η απόλυτη εκμετάλευση των δυνατοτήτων της συσκευής..! Αν θες να δεις μια "αλλη" συσκευή και τι πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει χωρίς περιορισμούς, τότε το JB είναι μονόδρομος..

Όσο για τα "κολλύματα", ξαναλέμε.. Δεν περνάνε ο,τι βρίσκουμε μπροστά μας παρα μόνο ο,τι χρειαζόμαστε. Μεγάλη προσοχή επίσης με τα Cracked Tweaks..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#34   Dimitris192

Dimitris192

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 20:55

Πείτε τα ονόματα των tweaks....είναι καλή ευκαιρία να είναι όλα μαζεμένα. Επίσης δεν είναι όλα γνωστά

---
Send from iphone

Τελευταία επεξεργασία από: Dimitris192, 02/04/2012 - 20:57

#35   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:08

Πείτε τα ονόματα των tweaks....είναι καλή ευκαιρία να είναι όλα μαζεμένα. Επίσης δεν είναι όλα γνωστά

---
Send from iphone

Τι να πρωτογραψεις... Ειναι παρα πολλα.. Να σου γραψουμε απλα ενα ονομα δεν λεει κατι.
Μπορεις απλα να ριξεις μια ματια σε ολο το κομματι στο φορουμ που εχει να κανει με το cydia store η ακομα καλυτερα να κοιταξεις βιντεακια στο youtube, εκει θα βρεις τα παντα και τι κανει με καθε λεπτομερεια το καθετι.

#36   pstark

pstark

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:35

Ως developer, είμαι κατά των cracked apps. Εφόσον εγώ σχεδιάζω την εφαρμογή, εγώ θα αποφασίσω αν θα την διαθέσω δωρεάν ή επί πληρωμή (με ό,τι ποσό κρίνω πως αξίζει η δουλειά μου), και οι χρήστες θα κρίνουν αν θα την εγκαταστήσουν ή θα την απορίψουν. Οτιδήποτε άλλο είναι άδικο, ανήθικο και παράνομο και δεν δεχομαι ότι ένας κάτοχος iPhone δεν μπορεί να διαθέσει 0,79 ευρώ για μια εφαρμογή. Όσες εφαρμογές είναι πανάκριβες (βλεπε εφαρμογές πλοήγησης), είναι γιατί η δουλειά που έχει πέσει από πίσω είναι υπερβολική, και καλά κάνουν και είναι, και ενώ μου είναι τρομερά χρήσιμη μια τέτοια εφαρμογή και θα μπορούσα έυκολα να βρω δωρεάν μέσω cydia/installous, χρησιμοποιώ το παλιό μου gps. Ένα αυτό.

Ως έμπειρος χρήστης, είμαι υπέρ όλων των tweaks και πολλών εφαρμογών που έχει απορίψει η Apple γιατί αποτελούν καινοτόμες ιδέες και όντως είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις της δυνατότητες μιας τέτοιας συσκευής.

Δε θα κινηθεί κανείς νομικά εναντίον σου μετά το jb αλλά το λογισμικό ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑPPLE, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να μην αναλαμβάνει η εταιρεία οποιαδήποτε ζημιά. Είναι σαν να παίρνεις ένα fiat, να αλλάζεις τα φώτα στον κινητήρα του κάνoντας ό,τι γουστάρεις, και αν χαλάσει να το πας για service στην αντιπροσωπεία και να τους λες να το αναλάβουν γιατί ο κινητήρας είναι fiat.. Δεν είναι παράνομο, παράλογο είναι...

Άποψη μου είναι και θα είναι, ότι το jb αποτελεί μία πολύ όμορφη και χρήσιμη εμπειρία ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ. Καλό θα είναι να μην παροτρύνουμε τον καθένα να προβεί σε jb γιατί ο μέσος χρήστης θα μπορούσε όντως να πάθει ζημιά, και πιθανότατα θα συνέβαλε αρνητικά στον κόσμο του app developing.

#37   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:41

για εμενα παλι ειναι σημαντικη πληροφορια οτι 10 εκατομμυρια χρηστες εχουν κανει jb
κ αν μη τι αλλο η μαμα Μηλια μπορει να τα βλεπει σαν δικα της κερδη, που ομως τα χανει

edit: διαβαζοντας την απαντηση του φιλου απο πανω, να εξηγησω πως φυσικα εννοω τα tweaks & apps που κυκλοφορουν στο cydia, κ οχι τα "σπασμενα"

Τελευταία επεξεργασία από: azaleea, 02/04/2012 - 21:44

#38   mitsakos14

mitsakos14

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:50

καλησπερα παιδια. εχω το iphone 4 se 5.1 και θελω να κανω jb μου ειπαν οτι δεν υπαρχη. & οτι στο 4s αν σβησι πρεποι να το βαλης στο pc για να το ανειξω.

#39   Xamaileontas

Xamaileontas

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:53

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω την ανάγκη τεκμηρίωσης περί χρησιμότητας jailbreak. Προσφέρονται τόσα πολλά (και δεν εννοώ τα cracked) και κυρίως ο έλεγχος της συσκευής που θα έπρεπε να είναι κάτι αυτονόητο (σαν να έχω αυτοκίνητο και να μη μπορώ να πάω όπου θέλω περίπου), ώστε δεν βλέπω λόγο να μην τα έχει κάποιος παρά μόνο αν υπάρχει έλλειψη χρόνου ή διάθεση για ενασχόληση με τη συσκευή γενικότερα. Προσωπικά πάλι, δε μπορώ να φανταστώ τη συσκευή μου χωρίς untethered jb, βασικά μπορώ αλλά το αποβάλλω από τη μνήμη μου :P

#40   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 02/04/2012 - 21:57

Από την στιγμή που δεν το χεις δοκιμάσει δεν μπορείς να το κρίνεις.

Έχω δοκιμάσει το jb φίλε μου κ εφαρμογές cydia αλλά χρόνια πριν. Το instalous όχι φυσικά γιατί το αντιπαθώ σαν ιδέα, όμως το κρίνω γιατί ξέρω πως λειτουργεί.

Σταλμένο από το iPhone μου :)

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 02/04/2012 - 21:58

#41   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα
  • Twitter:@sasoulini007
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:sasoulini007

Δημοσίευση 02/04/2012 - 22:11

με το jb μπορείς να σκαλίσεις τα ενδότερα του μήλου..και εφόσον εγώ έχω στάξει το 700ρακι μου θελω να το ξεζουμίσω ....θέλω να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες του να εχω τον έλεγχο του και ναι αν χρειαστεί θα βάλω και απλήρωτες εφαρμογές (σημ: δεν είμαι του τζάμπα αλλά ορισμένες φορές απο το να με πιάνουν κορόιδο με περίεργες τιμές ή με χαλασμένες εφαρμογές ναι θα κατεβάσω φρεε)

#42   geo13pao

geo13pao

iPH Addict

• 636 μηνύματα
  • Twitter:@@george_noise
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:geo13pao

Δημοσίευση 02/04/2012 - 22:40

Αυτα εχουν χρησιμοποιησει στο βιντεακι:

zypher - forget the home button
Barrel - Add cool transitions
Facebreak - FaceTime over 3G
AirBlue - share files over bluetooth
TruPrint - improve AirPrint capability
DoubleAt - keyboard email shortcut
KILLBACKGROUND - close all apps at once
IGOTYA - track your iphone thief
iBlacklist - block unwanted calls
AdBlocker - block unwanted Ads
icon renamer - rename your iOS Apps
MULTIICONMOVER - move multiple Icons at once on your iPhone
gridlock - put apps anywhere
take photos from any screen
add pictures to contact list
add email attachments
Winterboard - enjoy 5,000+ Winterboard themes
dreamboard - or try a whole new look
SMSMILEYS - Add Emoji Smileys
Animate - add a cool boot logo
unlockfx - unlock with cool FX
INFINITE TWEET - add long tweet functionality
WeeTrackData - track you data usage
WEESPACES - multitask from the notification screen
WEESEARCH - SEARCH
Color Keyboard - choose a new Keyboard Color
BytaFont - change your default Fonts
ISOUNDS - change your sounds themes
Remove Clock
Add seconds
Change Slider Name
APP STAT - log app usage
PLAY AWAKE - use your songs as a wake up call
CLEVERPIN - disable pinlock on trusted LAN
view your calendar
make quick notes
change camera shortcut
Remove the lock screen
AndriodLockXt
Facial Recognition
infinidock - add more icons to the dock
IconBounce - make Apps bounce
poof - or make the disappear
launch siri from NC
launch apps from NC
WeeRoll - Ass transitions to your NC
sbrotator - rotate your iPhone springboard
DISPLAY RECORDER - record your iphone screen
Overflow - add coverflow effects to your dock
ANYVOICE - change siri' voice
HANDS-FREE CONTROL - Hands free
DISMISS SIRI
GRIDTAB - preview 9 tabs in safari
SIMPLEXITY (Switcher Sense) - change your way of multitasking
MULTIFLOW - multitasking
BLURRIEDNCBACKGROUND - blurry background
Mirror Widget - add mirror
html widgets - add html widgets
FIREBREAK - add panoramic support for other devices
ZTOGGLE - add supoport to unsupported devices
RETINAPAD - make iphone apps into iPad apps
UNIBAR - search within addressbars
autocorrectionbar - add auto-correction to your iOS keyboard
or try the swype keyboard
3G UNRESTRICTOR - watch high quality youtube over 3G
MULTITUNES - sync itunes with multiple libraries
PWNTUNES - copy photos and music without itunes
Iconoclasm - go from 4x4 to 5x5
Camera Wallpaper
change your carrier name, replace your taskbar clock
LINGUAL - use siri to translate
SIRINBA - use siri to tell you the NBA scores
SIRILOVELYRICS - search lyrics using siri
iMame
Sprintomize - Customize almost everything
ANICONS - sbettings springboard toggles
XBMC - Xbox Media Center
VOICEUTILS - Reboot power off respring
SPEAK EVENTS - speak notifications
SARA - sara alternative siri for iOS deviec
Sbsettings
ITRANSMISSION - download torrents
PROTUBE - download YouTube Videos
IFILE - Browse your File System
INTELLISCREEN - all notifications in one place
WIFI BOOSTER - boost your wifi signal
5 ICON DOCK - add another icon to the dock
SCREENDIMMER - customize your dimming options
CLEAR FAST - clear all alerts at once
I KNOW IT - one reminder for low battery
SIMANAGER - backup your contacts to sim
OPENSSH - ssh
ISHSHIT - backup ishsh to restore to previous firmware
X-BACKUP - restore your jailbreak apps
Cydia Attacher tweak - Send Files via iMessage
WeatherIcon - Live weather Icon
CamFast - Launch Camera from Anywhere
SwitcherLand - Rotate iPhone into LandScape Mode
PhotoEnchancer - Hide Photo Albums
MusicBanners - Add Music Banners to Notification Screen

#43   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 23:18

Ως developer, είμαι κατά των cracked apps. Εφόσον εγώ σχεδιάζω την εφαρμογή, εγώ θα αποφασίσω αν θα την διαθέσω δωρεάν ή επί πληρωμή (με ό,τι ποσό κρίνω πως αξίζει η δουλειά μου), και οι χρήστες θα κρίνουν αν θα την εγκαταστήσουν ή θα την απορίψουν. Οτιδήποτε άλλο είναι άδικο, ανήθικο και παράνομο και δεν δεχομαι ότι ένας κάτοχος iPhone δεν μπορεί να διαθέσει 0,79 ευρώ για μια εφαρμογή. Όσες εφαρμογές είναι πανάκριβες (βλεπε εφαρμογές πλοήγησης), είναι γιατί η δουλειά που έχει πέσει από πίσω είναι υπερβολική, και καλά κάνουν και είναι, και ενώ μου είναι τρομερά χρήσιμη μια τέτοια εφαρμογή και θα μπορούσα έυκολα να βρω δωρεάν μέσω cydia/installous, χρησιμοποιώ το παλιό μου gps. Ένα αυτό.

Θα ήθελα να συμφωνήσω αλλα δυστυχώς δεν μπορω! Οι εφαρμογές πλοήγησης δεν ειναι τοσο ακριβές γιατι έχει πέσει πολυ δουλεια απο πισω και αυτο ας το απέδειξε η garmin με το navigon. Η εφαρμογη τους ειναι μολις 50mb!!! Οι εφαρμογές πλοήγησης ειναι ακριβές γιατι ειναι οι χάρτες απο πισω!

Σίγουρα ειναι δικαίωμα σου να κοστολογισεις την εφαρμογη σου όσο θέλεις αλλα υπάρχουν εφαρμογές στο AppStore που απλά παρουσιάζουν δεδομένα απο μια σελίδα και σου ζητάνε να πληρώσεις πολλές φορες και 1.5 ευρώ! Κάτι που στο κάνω και εγω με το iBuildApp χωρίς να ειμαι developer!

Για το αν ο κάθε χρήστης iPhone μπορει η όχι να διαθέσει 0,79 ευρω σίγουρα σου λέω ότι μπορει! Το θέμα ειναι να κάνει η εφαρμογή αυτο που λέει ότι κάνει! Αν πάμε μια βόλτα στο AppStore θα βρεις πολλα σχόλια του στυλ "δεν αξίζει ούτε free να ήταν", "δεν δουλεύει μετα το update" και διάφορα αλλα τέτοια! Φυσικά δεν συμφωνώ να τις κατεβαζουμε σπασμενες!

Σε τέτοιες συζητήσεις σχεδόν παντα καταλήγουμε ότι κάθε εφαρμογη πρέπει να έχει μια lite έκδοση! Δεν συμφωνω με αυτο γιατι πολυ απλά έχουν κάνει τις lite εκδόσεις διαφήμιση της επι πληρωμής εφαρμογής! Εχω πέσει σε life εφαρμογη που δεν έκανε σχεδόν τίποτα και όπου και να πατουσες έγραφε: upgrade to xxxx pro! Καλο θα ήταν λοιπόν να σου έδιναν πλήρη εφαρμογη για 10 μερες πχ! Πες μου εμένα ποιο navigation app έχει lite έκδοση! Μας ζητάνε να δώσουμε 60 - 70 -80 ευρω χωρίς να ξέρω αν ο χάρτης τις εφαρμογής ή η ίδια η εφαρμογη ειναι αξιόπιστα. Ξέρεις πόσες φορες ήθελε το navigon να με μπασει σε μονόδρομο; Καλύπτονται με το να γραφουνε όταν ανοίγεις την εφαρμογη ότι μπορει να μην ειναι 100% αξιόπιστη! Όλα αυτα τα κείμενα τα έχουν φτιάξει δικηγόροι και όλα αυτα μια εταιρία μπορει να τα κάνει! Ένας μικρός developer δεν μπορει γιατι συνήθως δεν έχει το κεφάλαιο! Επισεις η EA, και γενικότερα οι μεγάλες εταιρίες δεν νομίζω να περιμένουν να ζήσουν απο το iPhone και την εφαρμογη τους όταν βγάζουν το παιχνίδι τους σε 3-4 μεγάλες κονσόλες! Ακόμα ένα πράγμα που ένας μικρός developer δεν μπορει να κάνει!

#44   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2012 - 23:23

Αλλο ενα topic με σελιδες post για τις σπασμενες εφαρμογες.

#45   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2012 - 04:49

Για μένα 3 βασικοί λόγοι για το jailbreak είναι:

1. Το Wraparound
2. Το infinidock
3. To SBSettings

Θα έλεγα η Apple κάποτε να το πάρει απόφαση και να τα ενσωματώσει κάποια πράγματα για το καλό όλων. Μεγάλη δουλειά κάνανε βάλανε εικονίδιο για την κάμερα στη lock screen επίσημα στην 5.1. Αυτό το είχαμε από την 4.3...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες