Δεν έχω κάνει jailbreak κ μετά από αυτό το βίντεο το σκέφτομαι η αλήθεια είναι αν όχι για τα tweaks κ τα games τότε σίγουρα για να μπορώ να έχω άποψη στο αν μ'αρέσει ή όχι.
Με προβληματίσατε με τις αντικρουόμενες απόψεις σας. Αν όμως πρέπει να φάω ένα τρίωρο στο κάθε tweak για να κάνει αυτό που βλέπω στο βίντεο σας το λέω από τώρα μαλακία είναι.
Να εγκαταστήσω κάτι για να διευκολύνει ναι αλλά να κάνω jb restore τρέξε πρόγραμμα βγάλε πρόγραμμα ευχαριστώ δε θα πάρω.
Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα λοιπόν αν αξίζει το κόπο. Αν θέλω πτυχίο αστροναύτη για να κάνω τα εικονίδια να γυρίσουν σβούρα να μείνω εδώ που είμαι.
Αξίζει 1000%...
Δεν είναι θέμα σπασμένων εφαρμογών...ειναι καθαρά θεμα πρακτικότητας...
Ψάξε στο internet για μερικες ευκολίες κ θα καταλάβεις...Activator-SBSettings-IntelliScreenX-Sms Delivery-Zephyr-Remove Background και αλλα πολλα...
Για τις σπασμενες εφαρμογες προσφερει μονο μια ευκολια...δοκιμαζεις μια εφαρμογη πριν την αγορασεις...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...εχω διαθεσει πολλα χρηματα για αγορα εφαρμογων κ πολλες απο αυτες δεν τις εχω χρησιμοποιησει πανω απο 3-4 φορες(αξιζαν ομως σαν ιδεα)...
Για γνωσεις δεν ειναι κ κατι δυσκολο...υπαρχουν 10000000 οδηγοι πως θα κανεις Jailbreak ενα iPhone...