Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...
Δημοσίευση 29/04/2012 - 13:10
Ad
Δημοσίευση 29/04/2012 - 13:14
ναι κυριακη εμας θα περιμενουν.. θα εχουν παει για κανενα κοκτειλ σε καμμια παραλια η σε κανενα αγωνα NBA!!Το απογευμα θα τους παρω τηλ να μου πουν νεα. Και θα σας ενημερωσω.
Δημοσίευση 29/04/2012 - 13:22
εχει ξεκλειδωσει κανενας το iphone4 του απο τους τυπους στο ebay? εμενα εχει bb 4.11.08.
ναι το χω κάνει αλλά όχι σε AT&T σε Γαλλική SFR
Δημοσίευση 29/04/2012 - 19:02
Δημοσίευση 29/04/2012 - 19:38
Νεα ειδηση
Η AT&T αλλαζει τον τροπο επιλογης για ξεκλειδωμα iphone !! Οσοι προλαβαν, προλαβαν. Αλλαζει την πολιτικη της και θα ξεκλειδωνει μονο σε οσους ειναι ενεργοι πελατες της, θα ζηταει κωδικο πελατη και αριθμος social security!! Απο αυριο, θα το διαβασετε και στα μεγαλα φορουμ.
link εχεις ή ειναι μια απο τις κλασσικες ελληνικες καυτες πατατες που πετατε ετσι εδω μεσα?
Δημοσίευση 29/04/2012 - 19:53
Δημοσίευση 29/04/2012 - 19:59
Δημοσίευση 29/04/2012 - 20:23
link εχεις ή ειναι μια απο τις κλασσικες ελληνικες καυτες πατατες που πετατε ετσι εδω μεσα?
καταρχην, προσεχε το υφος σου.
οτι αναφερω εγω ειναι διασταυρωμενο. περιμενε καποιες μερες να το διαβασεις αργοτερα σε κεντρικη σελιδα του iphonehellas, idownloadblog.com κτλ.. Μονο θα σου πω, ετσι για να μαθαινεις οταν εδω αλλα και παντου στα γνωστα site, ελεγαν αγοραστε την νεα Gevey. Δες τι ειπα εγω πρωτος απο ολους http://www.iphonehel...1108-και-41201/
Μην αναφερω κιολας και για τις γνωστες θηκες του Fotis, ποιος ανοιξε τα ματια στον κοσμο.
Οταν λεμε κατι θα πρεπει να σκεφτομαστε και λιγακι...
Δημοσίευση 29/04/2012 - 20:45
AT&T will unlock an iPhone under the following circumstances: the person requesting the unlock is a current AT&T customer or a former AT&T customer who can provide the phone number or account number for the account; the iPhone was designed for use on AT&T?s network; all contract obligations, including any term commitment, associated with the device to be unlocked have been fully satisfied; the iPhone has not been reported lost or stolen. Also, current customer accounts must be in good standing with no past-due amount or unpaid balance and has been active for at least sixty (60) days. Former customer account may be eligible for unlocking so long as they owe AT&T no Early Termination Fee or other unpaid balance. AT&T will unlock an iPhone for an active and deployed member of the military who is a current AT&T customer in good standing and is able to provide AT&T with deployment verification; and a person who purchased the iPhone from an authorized location at the 'no commitment' price and can provide proof of purchase.
Sincerely,
Lisa Ross
AT&T
Online Customer Care Professional
γιατι το φορουμ εχει γεμισει με ''εξυπνακηδες'', απο μενα τελος οι πληροφοριες.
Σας εχω ενημερωσει πολυ πιο πριν νωρις και πρωτα απο ολους για σημαντικα θεματα μετα απο ερευνα και οχι απλως πηγα στα γνωστα iclarifield.com κτλ.. και εκανα copy-paste. Πολυ νωριτερα απο ολα τα γνωστα ενδιαφεροντος apple site. Ας κατσουν οι ''εξυπνακηδες'' να περιμενουν την αναπαραγωγη της ειδησης.
Δημοσίευση 29/04/2012 - 21:06
Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 29/04/2012 - 21:08
Δημοσίευση 29/04/2012 - 21:15
-
Προλαβες και το εσβησες το μηνυμα σου?? οτι η ανακοινωση αυτη δεν ειναι νεα και να αφησω τις εξυπναδες. Απλα δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ας διαβασει ο κοσμος και ας κρινει απο μονος του. Ευχαριστω για την φιλοξενια απο το φορουμ
Δημοσίευση 29/04/2012 - 21:41
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ:
ΕΧΩ IPHONE 4 ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΤ&Τ. ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ 4.2.1 ΚΑΙ FIRMWARE 03.10.01. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ UNLOCK ΜΕ GEVEY SIM. TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
Δημοσίευση 29/04/2012 - 22:42
Προλαβες και το εσβησες το μηνυμα σου?? οτι η ανακοινωση αυτη δεν ειναι νεα και να αφησω τις εξυπναδες. Απλα δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ας διαβασει ο κοσμος και ας κρινει απο μονος του. Ευχαριστω για την φιλοξενια απο το φορουμ
δεν είναι μονο αυτοι οι ανθρωποι στο φορουμ...ειμαστε και εμεις εδω... αμα έχεις κάτι μας το λες
Καλησπέρα λοιπόν , ανοιξα και εγώ πριν 4 μέρες case απο το τηλέφωνο.Ζησε Μάη μου να φας iphone (εμ τριφυλι) μου είπε στα αμερικάνικα, γιατί έχουν πάρα πολύ δουλειά.Δεν μου ζήτησε παρα τα στοιχεία τα δικά μου και του τηλεφώνου.Της εξηγησα ότι δεν μενω πια Αμερική και απο οτι μου ειπε το τηλ ειναι χωρις συμβόλαιο(το ηξερα) και οτι προχωραμε κανονικά.απλα θα περιμένω εμαιλ.μακάρι να ειμαι σε αυτούς που δε θα θελουν άλλα στοιχεια, γιατι ουτε ΑΤΤ id,ουτε sosial security number εχω...οποτε θα ψαχνουμε για αλλες λύσεις
εχω iphone 4s 5.0.1 kai baseband 1.0.14 , ξερει κάποιος αν γινεται ξεκλειδωμα με κάτι άλλο εκτος απο το μαμισιο της ΑΤΤ;βλεπω πολλα βιντεο στο youtube αλλα δεν νομιζω οτι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Δημοσίευση 29/04/2012 - 23:32
Δημοσίευση 30/04/2012 - 00:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες