Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   alsot

alsot

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/05/2012 - 21:40

ήδη έκει ψάχνω, συμφωνώ ότι δεν είναι και τρομερές για την αξία του τηλ.Αλλα λέμε μήπως είχαμε μαμίσιο ξεκλείδωμα, γιατι ακομα και 40 ευρω ειναι 40 ευρω.καλό είναι να γλιτώναμε. καλά αθτοί οι τύποι πως το ξεκλειδωνουν βρε παίδι μου;;;και μάλιστα μόνιμα;;

έχουν μέσα στην εταιρία(φορέα) κάποιον ο οποίος με χρηματική ανταμοιβή προωθεί το αίτημα ξεκλειδώματος προς την apple

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/05/2012 - 22:52

Εμενα μου ηρθε αυτο

Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.
We are unable to complete your request at this time due to the following reason:
 Invalid or no mobile/account associated with request.

Και μετα αυτο

We are unable to complete your request at this time due to the following reason: The service commitment for this iPhone has not been completed.
Please note, if you are traveling internationally, iPhone is a quad-band phone and will work in many countries across the globe. Please visit www.wireless.att.com/learn/international/ for information on traveling abroad with iPhone.

:/ :/

#213   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/05/2012 - 22:55

το δεύτερο λέει οτι το τήλ είναι ακόμη συνδεμένο με κάποιο συμβόλαιο και γιαυτό δε μπορούν να το ξεκλειδώσουν, οπότε υπομονή...

#214   vour

vour

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2012 - 22:57

Παιδια πριν απο δεκα μερες ειχα επικοινωνισει με την at&t μου δωσαν case number και σημερα μου ηρθε μηνυμα απο την apple:hello,thank you for your email requesting information on unlocking your iphone.please contact your carrier for details regarding yor request.
Επικοινωνισα με την vodafone και μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν κατι.Ξερεις μηπως κανεις κατι?
Ευχαριστω

#215   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/05/2012 - 22:58

Ναι το καταλαβα δυστηχως...!!!

Θα παρω τωρα ξανα τηλ να ρωτησω ακριβως πιο ειναι το προβλημα και τι μπορω να κανω αλλιως θα ψαξω να βρω κανενα γνωστο στην αμερικα...

#216   eustratios4

eustratios4

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2012 - 23:35

Παιδιά καλησπέρα. Εμένα μου έστειλαν το mail 2 βδομάδες μετά! Μόλις το παρέλαβα. Ωστόσο, κάνω τη διαδικασία με τo restore κλπ και όταν το ανοίγω μου λέει ότι η SIM δεν υποστηρίζεται. Τι γίνεται? Στο mail δίνει τις οδηγίες για να γίνει μια χαρά το unlock...

Αδερφέ στο Region sto itools τι λεει το κινητο σου? εμενα λεει Japan. δλδ ειναι κλειδωμενο στην Ιαπωνια? πως μπορω να δω που ειναι κλειδωμενο το iphone4 μου? εχει 15 μερες που πηρα τηλεφωνο στην ΑΤ&Τ και ακομα καμμια απαντηση..

#217   eustratios4

eustratios4

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2012 - 23:43

ήδη έκει ψάχνω, συμφωνώ ότι δεν είναι και τρομερές για την αξία του τηλ.Αλλα λέμε μήπως είχαμε μαμίσιο ξεκλείδωμα, γιατι ακομα και 40 ευρω ειναι 40 ευρω.καλό είναι να γλιτώναμε. καλά αθτοί οι τύποι πως το ξεκλειδωνουν βρε παίδι μου;;;και μάλιστα μόνιμα;;

Ας μας πει καποιος μια σελιδα που ξεκλειδωνει οντως iphone και δεν εινια απατη.. τοσο καιρο που τρωμε στα φορουμ να διαβαζουμε για την ΑΤ&Τ και τετοια, τα 40-50 ευρω δεν ειναι τπτ.. μονο μην ειναι απατη και δωσουμε τζαμπα τα λεφτα μας..

#218   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2012 - 00:34

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω στην περίπτωσή μου; Όταν ξαναεπικοινώνησα για να μιλήσω ξανά μου είπαν άλλα. Οτι η συσκευή λογικά θα έχει ξεκλειδώσει κ οτι πιθανότατα να φταίει το γεγονός οτι ακολούθησα τη διαδικασία με το restore ενώ είχα τη SIM μέσα. Ο,τι να 'ναι... Δε βγάζεις άκρη με τίποτα... Θα μιλήσω κ αύριο και θα ενημερώσω κατευθείαν στο forum. Άποψή μου είναι οτι εξαρτάται από τον υπάλληλο που θα μιλήσεις. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

#219   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2012 - 01:00

Γράφει χαρακτηριστικά: Αctivation failed. Εισάγετε έγκυρη SIM χωρίς κλείδωμα με PIN για να ενεργοποιήσετε το Iphone!!! Τι είδους sim να βάλω δηλαδή???????

#220   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 01:09

Γράφει χαρακτηριστικά: Αctivation failed. Εισάγετε έγκυρη SIM χωρίς κλείδωμα με PIN για να ενεργοποιήσετε το Iphone!!! Τι είδους sim να βάλω δηλαδή???????

Χωρις να ειμαι σιγουρος ισως χρειαζεται καρτουλα της AT&T..Η το πιο πιθανο να μην εχουν κανει το unlock..

#221   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 02:52

μετα απο 20 μερες μου στειλανε αυτο :

We are unable to complete your request at this time due to the following reason(s):

• Invalid or no mobile/account associated with request.

Please click the following link for AT&T’s General Eligibility Requirements for Unlocking iPhone.
( www.att.com/esupport/article.jsp?sid=KB414532&cv=820#fbid=suz-sqOD-V4 )

Please note, if you are traveling internationally, iPhone is a quad-band phone and will work in many countries across the globe. Please visit www.wireless.att.com/learn/international/ for information on traveling abroad with iPhone.

For questions regarding AT&T’s wireless service and iPhone, please contact AT&T Customer Care at (800) 331-0500.
We thank you for your continued business.

Thank you for contacting AT&T Mobility. We appreciate your business.

#222   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 03:01

υπαρχει καποιος τροπος να δω που ειναι κλειδωμενω μιας κ δεν εχω το κουτι ??

#223   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 09:10

για αυτο εδω τι λετε? εχει 100% θετικα http://www.ebay.com/...#ht_1159wt_1270

#224   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/05/2012 - 09:18

για αυτο εδω τι λετε? εχει 100% θετικα http://www.ebay.com/...#ht_1159wt_1270

αν διαβάσεις τι λέει ο τύπος θα καταλάβεις αν πρέπει η όχι να το αγοράσεις....

Do NOT purchase this tutorial if

- your iPhone is stolen or reported lost.

- your iPhone is under pending contract with at&t.

- you or the previous owner of your iphone is not in good standing with at&t.

- you or the previous owner never have been an at&t customer.

- if you bought your iPhone used and do not know the history of the phone.

#225   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 12:58

δηλαδη για να καταλαβω εμεισ που εχουμε case number δεν θα μας τα ξεκλειδωσουν?
πηρα τηλ σημερα και μου ειπαν οτι κανουν καποιες εργασιες και για 5 ωρες δεν δουλευει το συστημα....μας κοροιδεψαν κανονικοτατα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες