Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   maxy

maxy

iPH User

• 140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/05/2012 - 14:48

Καλησπερα παιδια!Εγω εχω κινητο 4g απο AT&T αγορασμενο στον Σεπτεμβριο του 2010 ειναι με ios4.1 και 1.59 bb.
Προσπαθω να στειλω μαιλ μπας και γινει τιποτα στο partnershipops@att.com και μου βγαζει delivery failed!Δεν δεχονται μαιλ?Που στειλατε εσεις?Δεν καιγομαι τοσο ουτε βιαζομαι καθως το κινητο μου δουλευει αψογα!Αλλα δεν εχω να χασω και τιποτα μπας και γινει unlock και βαλω ios 5!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/05/2012 - 14:53

Καλησπερα παιδια!Εγω εχω κινητο 4g απο AT&T αγορασμενο στον Σεπτεμβριο του 2010 ειναι με ios4.1 και 1.59 bb.
Προσπαθω να στειλω μαιλ μπας και γινει τιποτα στο partnershipops@att.com και μου βγαζει delivery failed!Δεν δεχονται μαιλ?Που στειλατε εσεις?Δεν καιγομαι τοσο ουτε βιαζομαι καθως το κινητο μου δουλευει αψογα!Αλλα δεν εχω να χασω και τιποτα μπας και γινει unlock και βαλω ios 5!

φίλε ιος 5 μπορείς να βάλεις και τώρα απλώς πρέπει να κρατήσεις την baseband που έχεις, δηλαδή πρέπει να αναβαθμίσεις με custom ipsw ώστε να κρατήσεις την baseband. Τώρα το εμαιλ τους δεν λειτουργεί, αν θέλεις δοκίμασε τηλεφωνικά, αν και η πολιτική τους άλλαξε και πρέπει να είσαι εν ενεργεία πελάτης τους για να στο ξεκλειδώσουν...

#228   maxy

maxy

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 15:01

Εχω δει οτι μπορω να βαλω και τωρα ios 5 αλλα φοβαμαι μην κανω κανενα λαθος και μεινω χωρις κινητο...Εχεις καποιο λινκ-οδηγο απο εδω μεσα να γραφει με καθε λεπτομερεια τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω

#229   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2012 - 17:58

Παιδιά, με τις αηδίες της AT&T δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτε σαν ipod. Ξεκινώντας το itunes δε μου βγάζει ούτε info ουτε summary ούτε τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω τίποτα;;; Μ'αρέσει που μου έστειλαν και mail λέγοντας οτι όλα είναι έτοιμα και το unlock είναι πλέον και επίσημο...

#230   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 18:42

αν ειναι καλα τα αγγλικα σου παρτους τηλεφωνο πες στον representative να σου δωσει καποιον superior και συγκεκριμενα τον manager του τμηματος (ετσι τους λενε τους υπευθυνους) και πες τους οτι εχεις λαβει το email και τωρα εμεινες χωρις κινητο (εξηγα αναλυτικα) και πες επιφυλασσεσαι να κινηθεις νομικα.

#231   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 19:12

Ευχαριστώ πολύ. Μιλάω τώρα μόλις. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ OFFICIAL UNLOCK. Σας στάλθηκε στο email κάποιος κωδικός για το unlock? H κάνατε απλά restore?

#232   ethnikos147

ethnikos147

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:01

Ευχαριστώ πολύ. Μιλάω τώρα μόλις. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ OFFICIAL UNLOCK. Σας στάλθηκε στο email κάποιος κωδικός για το unlock? H κάνατε απλά restore?

απλα ριστορ

#233   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:07

δεν χρειαζεται καν restore, περνας το repo.bingner.com κατεβαζεις το SAM το ανοιγεις, πατας deactivate phone , reboot , βαζεις την δικια σου sim συνδεεις με itunes και θα σου πει εισαι officially unlocked. Αν λεει no service ακομα οπως ελεγε σε μενα κανεις ενα reset network settings στο settings--> general --> reset κατω κατω και εισαι jet.

#234   maxy

maxy

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:39

Αφου σταματησε αυτο λενε..Οσοι προλαβαν-προλαβαν!

#235   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:46

δεν λεω να κανει το κολπο με το SAM, λεω να κανει deactivate το κινητο μεσω SAM για να μην χρειαστει να κανει restore για το unlock. Δεν ειναι απαραιτητο το restore. Παιρνεις ενα email απο την ATT που λεει Congratulations your iphone is now unlocked και κανεις οτι ανεφερα πιο πανω, ΟΧΙ restore μην παιδευεστε. (ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ CONFIRM EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ AT&T ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΜΕΙ/ΙPHONE ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ OFFICIALLY UNLOCKED.)

Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 03/05/2012 - 21:48

#236   kinggiorgos

kinggiorgos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:king.giorgos

Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:00

Παιδιά σε περίπτωση που κάποιος λάβει τις οδηγίες, για να κάνει activate το unlocked iPhone χρειάζεται τη SIM της AT&T;

#237   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:57

Πήγα να ακολουθήσω ακριβώς τα βήματα του mail που μου έστειλαν και πλέον δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτε καν σαν ipod. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Όταν το συνδέω στο itunes δε βγάζει απολύτως τίποτα. Σα να μη μπορώ να επέμβω. Απλά αναγνωρίζει τη συσκευή. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

#238   kinggiorgos

kinggiorgos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:king.giorgos

Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:59

Φίλε, τι σου λένε στο email? Στο λέω μήπως έχουμε καμία ιδέα!

#239   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:59

Πήγα να ακολουθήσω ακριβώς τα βήματα του mail που μου έστειλαν και πλέον δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ούτε καν σαν ipod. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Όταν το συνδέω στο itunes δε βγάζει απολύτως τίποτα. Σα να μη μπορώ να επέμβω. Απλά αναγνωρίζει τη συσκευή. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Αν έχεις κολλήσει στην ενεργοποίηση, κάνεις Jailbreak για να την παρακάμψεις και αντι για activate να κάνεις hacktivate.

#240   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:00

κάντο jailbreak...

Ad

Ad

Team