Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:36

εγω πατησα 2 και μετά περίμενα βγηκε καποιος και με σύνδεσε αυτός γιατι με το 1 δε βρηκα ακρη.πλητρολογησα τον αριθμο του κινητου μου μια φορα αλλα και παλι δεν βγηκε το σωστό departemen.(πως να βγει αφου εχω ελληνικο αριθμο)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:44

Σε πιον αριθμο πηρες για να δω αν πηρα στον ιδιο?? απο σκαιπ να φανταστω...!!!

#258   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:57

ναι απο skype, +18003310500

#259   giannisss

giannisss

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:06

γεια σας παιδια,αφου διαβασα και εγω με την σειρα μου το αρθρο για την ατ&τ πηρα χθες τηλεφωνο...σημερα κιολας ελαβα αυτο το email:Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.

Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.

Sincerely,
AT&T

ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα και οτι πρεπει να το συγχρονισω με το itunes και θα ξεκλειδωθει,επισης τους ζητησα ενα email με τα βηματα και αυτοι μου το εστειλαν αμεσως!!!! να ρωτησω κατι?? αυτο ηταν τελικα?? θα γινει unlock το τηλεφωνο μου η θα το βαλω στο itunes και θα μπλεξω?

#260   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:07

γεια σας παιδια,αφου διαβασα και εγω με την σειρα μου το αρθρο για την ατ&τ πηρα χθες τηλεφωνο...σημερα κιολας ελαβα αυτο το email:Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.

Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.

Sincerely,
AT&T

ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα και οτι πρεπει να το συγχρονισω με το itunes και θα ξεκλειδωθει,επισης τους ζητησα ενα email με τα βηματα και αυτοι μου το εστειλαν αμεσως!!!! να ρωτησω κατι?? αυτο ηταν τελικα?? θα γινει unlock το τηλεφωνο μου η θα το βαλω στο itunes και θα μπλεξω?

Έτσι δείχνει! Είσαι Jailbroken τώρα(τι iPhone έχεις);;;

#261   giannisss

giannisss

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:14

ετσι δειχνει!! εχω ενα 3gs 16gb και ειναι jailbroken στην εκδοση 4.0 με firmware 05.13.04

#262   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 04/05/2012 - 20:43

μετά από 3εις εβδομάδες αναμονής (ίσως και λίγο ποιο πολύ) ενώ είχα πάρει μερικά τηλεφωνήματα και κάθε φορά μου έλεγαν θέλουμε και άλλο χρόνο και μπλα μπλα.... σήμερα για να διαφοροποιηθούνε λιγάκι, δεν βρίσκουνε το case number με τίποτα.....!!!! οπότε πάλι το έτυμα από την αρχή με καινούριο case number!
γιουυυχουυυ...)))

#263   grigoris

grigoris

iPH Member

• 259 μηνύματα
  • Twitter:@gr_kotopoulis
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:grigoris1

Δημοσίευση 04/05/2012 - 22:47

εγώ έχω στείλει mail από 10 Απριλίου και τηλεφώνησα 12 Απριλίου πρώτη φορά.
έχω της τελευταίες μέρες που τούς παίρνω κάθε 2 μέρες γιατί έτσι μου λένε.την τελευταία φορά ρώτησα αν έχει αλλάξει η πολιτική τους και αν δεν μου το ξεκλειδώσουν και μου είπαν ότι η αίτηση που έχω κάνει είναι από της πρώτες οπότε θα μου το ξεκλειδώσουν.και ότι περιμένουν απάντηση από την apple.για να δουμαι.

#264   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 04/05/2012 - 22:57

ενώ με ανάγκασαν να ανοίξω το case πω την αρχή (και φυσικά με καινούριο case number), πριν λίγο μου ήρθε το παρακάτω mail

Dear Customer:
Sincerely,
AT&T

Το θέμα λοιπόν είναι ότι το - reference the tracking number shown above, που αναφέρουν στο email, είναι το πρώτο case number το οποίο και κάλα δεν μπορούσανε να βρούνε σήμερα που τους τηλεφώνησα. Τι παίζει ρε παιδιά? Την παλεύουν καθόλου οεο... ? :huh:

Τελευταία επεξεργασία από: nikostsitsos, 04/05/2012 - 22:58

#265   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/05/2012 - 02:07

Παιδιά, εμένα μου το ξεκλείδωσαν τελικά! Δεν υπάρχει αυτό! Δείτε τα post μου σελ. 12-13 αυτού του τόπικ. Έχοντας περάσει τουλάχιστον 3-4 ώρες στο skype, τελικά έλαβα mail (μια μέρα μετά!!!) από τον τύπο στον οποίο προώθησαν το θέμα μου και μου έλεγε να ακολουθήσω ξανά τη διαδικασία για το unlock. Καταλήγω και επιβεβαιώνω το απόφθεγμα: "Και ο διάολος φοβέρα θέλει"... Όταν τους είπα οτι θα κινηθώ νομικά (special thanks to TheTruth) και τους εξήγησα οτι είναι δικό τους λάθος το γεγονός οτι μου έστειλαν mail για να ξεκλειδώσω το iphone, είδαν την υπόθεση μου με άλλο μάτι! Αν έχετε την εντύπωση οτι έχουν κάνει κάποιο λάθος, πιέστε όσο μπορείτε. Εκβιασμό θέλει γιατί είναι και ΑΝΙΔΕΟΙ και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ. Ευχαριστώ πολύ και τον Νikoz87 για τις έγκαιρες απαντήσεις του!

#266   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2012 - 13:17

Και εμενα μου απαντησαν αυτο..

Να ξαναπαρω;Η τσαπμα περιμενω να μου το ξεκλειδωσουν;

#267   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2012 - 13:25

εμενα μου ειπαν αυτο

Αναρτημένη εικόνα Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone. Αναρτημένη εικόνα We are unable to complete your request at this time due to the following reason: - No valid current or former mobile/account number associated with request.

Please click the following link for AT&T's General Eligibility Requirements for Unlocking iPhone.

αλλα θα τους ξαναπαρω γιατι την αιτηση την ειχα κανει πριν αλλαξουν οι κανονες

#268   amakry

amakry

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/05/2012 - 19:28

Ρε παιδιά εμένα πρώτα μου στείλαμε αύτο :

Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.

We are unable to complete your request at this time due to the following reason:
    - No valid current or former mobile/account number associated with request.

Please click the following link for AT&T's General Eligibility Requirements for Unlocking iPhone.

Και μετα απο δυο μέρες αυτό :
Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service.  We apologize for any inconvenience this may have caused you.  The issue has been resolved.

Sincerely,
AT&T

ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΊΝΑΙ UNLOCK H OXI ??????????

#269   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/05/2012 - 19:31

γιατλι δεν τους παίρνεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις, και πες τους πως δεν ξέρεις τι να κάνεις, και πως έχεις μπερδευτεί...παίξτο και λίγο εκνευρισμένος, μ

#270   amakry

amakry

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/05/2012 - 19:32

Μπορεί κάποιος να ξαναδώσει τα τηλέφωνα

Ad

Ad

Team