Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Please log in to reply
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/05/2012 - 20:13

και οποιος εχει κανει unlock με sam μπορει να το κανει?η μπορει να μπλεξει χειροτερα?

το εχω ξεκλειδωσει με το sam και δεν ξερω να παρω η οχι? :wacko:

Τελευταία επεξεργασία από: onoffon, 06/05/2012 - 20:12.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 06/05/2012 - 20:22

Παιδιά θα με τρελάνει η AT&T, τους πήρα πάλι τηλέφωνο και μου είπαν ότι το τηλέφωνο μου δεν είναι της AT&T!
Για το Θεό δηλαδή, είναι αγορασμένο από το Apple Store του Miami, χωρίς συμβόλαιο και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της AT&T, έχω και την απόδειξη!!!!!!!!!
Καμιά συμβουλή, τι να κάνω? Κανένα email υπάρχει? Γιατί στο τηλέφωνο μου λένε ότι να' ναι......
Please help! =)))

#273   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/05/2012 - 20:55

Παιδιά θα με τρελάνει η AT&T, τους πήρα πάλι τηλέφωνο και μου είπαν ότι το τηλέφωνο μου δεν είναι της AT&T!
Για το Θεό δηλαδή, είναι αγορασμένο από το Apple Store του Miami, χωρίς συμβόλαιο και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της AT&T, έχω και την απόδειξη!!!!!!!!!
Καμιά συμβουλή, τι να κάνω? Κανένα email υπάρχει? Γιατί στο τηλέφωνο μου λένε ότι να' ναι......
Please help! =)))

ξαναπάρε τήλ και πές τους ότι έχεις την απόδειξη αγοράς, και ότι σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά εναντίον τους...

#274   ThodorisPresident

ThodorisPresident

iPH newbie

• Pip
  • 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 06/05/2012 - 21:23

Παιδιά έχω το 4S,δώρο από Αμερική και η ΑΤ&Τ μου ζητάει απόδειξη αγοράς,η οποία δεν υπάρχει.Επειδή το κινητό εδώ και 3 μήνες κάθεται, είναι ασφαλές να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με GEVEY?Κι αν ναι,υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site απ'όπου μπορώ να την παραγγείλω??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#275   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 06/05/2012 - 21:54

ξαναπάρε τήλ και πές τους ότι έχεις την απόδειξη αγοράς, και ότι σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά εναντίον τους...

παρόλα αυτά θα ήθελα να στείλω mail γιατί τα γραπτά μένουνε...))
οπότε αν κάποιος έχει το κατάλληλο mail ας το γράψει παρακαλώ πολύ...=)

#276   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/05/2012 - 23:27

Παιδιά έχω το 4S,δώρο από Αμερική και η ΑΤ&Τ μου ζητάει απόδειξη αγοράς,η οποία δεν υπάρχει.Επειδή το κινητό εδώ και 3 μήνες κάθεται, είναι ασφαλές να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με GEVEY?Κι αν ναι,υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site απ'όπου μπορώ να την παραγγείλω??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

για κοιτα εδω στο μαμά site http://www.applenberry.com/ ,ποιο ios και πιο baseband εχεις;

#277   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 06/05/2012 - 23:55

Να ρωτήσω κάτι και εγώ... Αν πάρω έναν γνωστό μου στην Αμερική που είναι στην ΑΤ&Τ (δηλαδή έχει λογαριασμό στην ΑΤ&Τ, είναι στο δίκτυο τους) θα μπορέσει να μου το ξεκλειδώσει? Θα του ζητήσουν απόδειξη ή επειδή είναι χρήστης της ΑΤ&Τ απλά θα το ξεκλειδώσουν?

Τελευταία επεξεργασία από: gtferrari, 06/05/2012 - 23:56.

#278   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/05/2012 - 00:02

Να ρωτήσω κάτι και εγώ... Αν πάρω έναν γνωστό μου στην Αμερική που είναι στην ΑΤ&Τ (δηλαδή έχει λογαριασμό στην ΑΤ&Τ, είναι στο δίκτυο τους) θα μπορέσει να μου το ξεκλειδώσει? Θα του ζητήσουν απόδειξη ή επειδή είναι χρήστης της ΑΤ&Τ απλά θα το ξεκλειδώσουν?

Αν το τηλ σου δεν έχει συμβόλαιο η κάποιο άλλο κόλλημα και ο φίλος σου είναι αξιοπιστος πελατης της ακατανομαστης ναι θα στο ξεκλειδώσει άμεσα με ένα τηλ, η ακόμα και από chat.IMEI θα ζητήσουν μόνο και μπορεί μέχρι 5 ξεκλειδωμα τα το χρόνο να κανει

#279   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 00:07

Αν το τηλ σου δεν έχει συμβόλαιο η κάποιο άλλο κόλλημα και ο φίλος σου είναι αξιοπιστος πελατης της ακατανομαστης ναι θα στο ξεκλειδώσει άμεσα με ένα τηλ, η ακόμα και από chat.IMEI θα ζητήσουν μόνο και μπορεί μέχρι 5 ξεκλειδωμα τα το χρόνο να κανει

Τι εννοείς αξιόπιστος πελάτης? Πληρώνει τους λογαριασμούς του όπως όλοι.

Τελευταία επεξεργασία από: gtferrari, 07/05/2012 - 00:08.

#280   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 00:21

Και κάτι ακόμα. Υπάρχει τρόπος να το σιγουρέψουμε ότι είναι κλειδωμένο στην ΑΤ&Τ?

#281   grigoris

grigoris

iPH Member

• 259 μηνύματα
  • Twitter:@gr_kotopoulis
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:grigoris1

Δημοσίευση 07/05/2012 - 15:22

σήμερα μετά από πολύ καιρό μαλων μου το ξεκλείδωσαν.mail ακόμα δεν μου έχουν στείλει,άλλα είχα το sam από πολύ παλιά για να ενεργοποιήσω το facetime.ήμουν 5.0.1 με gevey.
σήμερα έκανα deaktive από το sam βάζω το καλώδιο ανοίγω το itunes και μου λέει congratsoulations και να να κάνω register την συσκευή.όλα καλά μέχρι στιγμής κάνω μια επανεκκίνηση χωρίς gevey και έχω κανονικά σήμα.λέω μαλον θα είναι το sam και ίσως είχε ξεκλειδώσει την κάρτα.αλλάζω κάρτα και δουλεύει και αυτή.τι να πω.μαλων το ξεκλείδωσαν.άλλα mail πουθενά.
να υπάρχει περίπτωση να μου το κλειδώσουν ξανά?θα δοκιμάσω restore αλλά θα κρατήσω την Baseband μήπως και υπάρξει κανε πρόβλημα και δεν δουλέψει ούτε η gevey.

Τελευταία επεξεργασία από: grigoris, 07/05/2012 - 15:27.

#282   coeus

coeus

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:17

Ρε παιδιά εμένα πρώτα μου στείλαμε αύτο :

Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.

We are unable to complete your request at this time due to the following reason:
- No valid current or former mobile/account number associated with request.

Please click the following link for AT&T's General Eligibility Requirements for Unlocking iPhone.

Και μετα απο δυο μέρες αυτό :
Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.

Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.

Sincerely,
AT&T

ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΊΝΑΙ UNLOCK H OXI :huh:? :huh: :huh:

και εμενα ακριβως τα ιδια μου εστειλαν και δεν ξερω τι να κανω!μπερδεμα...

#283   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:26

Εγώ πάντως καταλαβαίνω από αυτό το μήνυμα που ανεβάσατε ότι δυστυχώς δεν σας το έχουν ξεκλειδώσει.

#284   Patatui

Patatui

Advanced Member

• 268 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:36

Εγώ έλαβα αυτό το email πριν 2-3 μέρες

Dear Customer:

Thank you for your recent inquiry regarding your AT&T service. We apologize for any inconvenience this may have caused you. The issue has been resolved.

Should you have any further needs regarding this issue, please do not hesitate to call us at 1 800 331-0500 and reference the tracking number shown above.

Sincerely,

AT&T

Περίμενα μέχρι σήμερα μπας και μου έρθει κανένα πιο ξεκάθαρο email,(το ξεκλειδώσαμε ή όχι) αλλα τίποτα. Τους κάλεσα ξανά πριν λίγο και η κοπέλα μου είπε να δοκιμάσω μια κάρτα εξωτερικού και αν δεν πάρω σήμα να του ξανακαλέσω. Έκανα Deactivate το iPhone, έσβησα το SAM και δοκίμασα την Ο2 μου, σύνδεσα με το Itunes και σε δευτερόλεπτα.....εχω σήμα. Το ίδιο ισχύει και με Vodafone και με την κυπριακή που κάρτα( CYTA). Όλα μια χαρα νομίζω.

#285   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:43

Εσένα σου λένε ξεκάθαρα ότι λύθηκε το θέμα σου. Όσοι έχετε ξεκλειδώσει τα τηλέφωνά σας έχετε και λογαριασμό στην ΑΤ&Τ ή όχι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες