Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Please log in to reply
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   mandrake79

mandrake79

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/05/2012 - 17:54

ΜΑ ΕΧΩ case ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ MAIL ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/05/2012 - 18:05

ΜΑ ΕΧΩ case ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ MAIL ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ

εκανες deactivate να δοκιμασεις?

#378   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 12/05/2012 - 18:07

Παιδιά όσοι περιμένετε να δείτε τι έγινε, δεν χρειάζεται να κάνετε deactivate απλά ακολουθείτε τον οδηγό!

Εάν θέλετε να δείτε σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο το iPhone σας δείτε παρακάτω τον οδηγό

[ΟΔΗΓΟΣ] Πως να μάθεις εάν το κινητό σου είναι κλειδωμένο και σε πιο δίκτυο.

#379   mandrake79

mandrake79

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 18:22

Αμα κανω deactivate ισως χασω τα παντα..γιατι το χω με το Sam

#380   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 12/05/2012 - 18:23

Αμα κανω deactivate ισως χασω τα παντα..γιατι το χω με το Sam

Δοκίμασε το post #375

#381   mandrake79

mandrake79

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2012 - 18:38

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ....ΕΡΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ fast food ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΠΟΥΚΟΒΟ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

#382   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 17:36

Καλησπερα..Μιλουσα με την τηλεφωνητρια της AT&T για αρκετη ωρα..Προσπαθουσα να της εξηγησω οτι ειμαι απο Ελλαδα και οτι δεν ειμαι πελατης τους..Ειχε κολλησει το μυαλο της και μου ελεγε οτι δεν ειστε πελατης και οτι δεν εχετε καποια συναλλαγη ή κατι τετοιο,δεν πολυκαταλαβαινα κιολας..Μετα της ειπα να μου στειλει σε email γιατι δεν μπορω να το κανω unlock και μου εστειλε αυτο:

AT&T will unlock an iPhone under the following circumstances: the person requesting the unlock is a current AT&T customer or a former AT&T customer who can provide the phone number or account number for the account; the iPhone was designed for use on AT&T’s network; all contract obligations, including any term commitment, associated with the device to be unlocked have been fully satisfied; the iPhone has not been reported lost or stolen. Also, current customer accounts must be in good standing with no past-due amount or unpaid balance and has been active for at least sixty (60) days. Former customer account may be eligible for unlocking so long as they owe AT&T no Early Termination Fee or other unpaid balance. AT&T will unlock an iPhone for an active and deployed member of the military who is a current AT&T customer in good standing and is able to provide AT&T with deployment verification; and a person who purchased the iPhone from an authorized location at the 'no commitment' price and can provide proof of purchase.

Και το ερωτημα μου ειναι,τελικα δεν εχω ελπιδες να το ξεκλειδωσω;Ειχα κανει την αιτηση στις αρχες πριν αλλαξει πολιτικη..Τι γινεται;Αν μπορει ας βοηθησει καποιος..Ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από: Bilyssss, 14/05/2012 - 17:37.

#383   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 17:45

Καλησπερα..Μιλουσα με την τηλεφωνητρια της AT&T για αρκετη ωρα..Προσπαθουσα να της εξηγησω οτι ειμαι απο Ελλαδα και οτι δεν ειμαι πελατης τους..Ειχε κολλησει το μυαλο της και μου ελεγε οτι δεν ειστε πελατης και οτι δεν εχετε καποια συναλλαγη ή κατι τετοιο,δεν πολυκαταλαβαινα κιολας..Μετα της ειπα να μου στειλει σε email γιατι δεν μπορω να το κανω unlock και μου εστειλε αυτο:

AT&T will unlock an iPhone under the following circumstances: the person requesting the unlock is a current AT&T customer or a former AT&T customer who can provide the phone number or account number for the account; the iPhone was designed for use on AT&T’s network; all contract obligations, including any term commitment, associated with the device to be unlocked have been fully satisfied; the iPhone has not been reported lost or stolen. Also, current customer accounts must be in good standing with no past-due amount or unpaid balance and has been active for at least sixty (60) days. Former customer account may be eligible for unlocking so long as they owe AT&T no Early Termination Fee or other unpaid balance. AT&T will unlock an iPhone for an active and deployed member of the military who is a current AT&T customer in good standing and is able to provide AT&T with deployment verification; and a person who purchased the iPhone from an authorized location at the 'no commitment' price and can provide proof of purchase.

Και το ερωτημα μου ειναι,τελικα δεν εχω ελπιδες να το ξεκλειδωσω;Ειχα κανει την αιτηση στις αρχες πριν αλλαξει πολιτικη..Τι γινεται;Αν μπορει ας βοηθησει καποιος..Ευχαριστω!

κανε deactivate και ενωσε το στο itunes ισως να εχει ξεκλειδωθει

#384   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 17:51

Απο τη στιγμη που μου ειπε αυτο,πως γινεται να εχει ξεκλειδωθει;

#385   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:24

Απο τη στιγμη που μου ειπε αυτο,πως γινεται να εχει ξεκλειδωθει;

Και εγω απο τους πρώτους έχω ανοίξει case εμαιλ δεν μου έχει έρθει,έχω πάρει ποσά τηλ,και μου λένε καθε φορά αλλα,αλλα έβαλα την κάρτα προχτές και είναι ξεκλειδωτο, έκανα αναβάθμιση κανονικά.Μπορει να το έχουν ξεκλειδώσει και να μην σου έχουν στείλει εμαιλ.Ενα είναι το σίγουρο, δεν μπορείς να δώσεις βάση σε αυτα που σου λένε στο τηλ γιατι τα έχουν παίξει στη ΑΤΤ.βαλε ελληνική κάρτα και προσπάθησε να δεις, δε νομίζω ότι μπορείς απο Ελλάδα να κανείς κάτι άλλο εσύ.Εκτος και έχεις κανένα γνωστό πελάτη της ΑΤΤ οπότε μπορει να στο ξεκλειδώσει αυτός σαν δικο του.

#386   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:27

Δηλαδη να βαλω απλα την καρτα μου χωρις την gevey για να δω αν μου το εχουν ξεκλειδωσει;Παντως η τηλεφωνητρια επεμενε οτι δεν ειμαι πελατης και οτι δεν βρισκει καποια προσφατη συναλλαγη στο ονομα μου..

#387   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:35

Δηλαδη να βαλω απλα την καρτα μου χωρις την gevey για να δω αν μου το εχουν ξεκλειδωσει;Παντως η τηλεφωνητρια επεμενε οτι δεν ειμαι πελατης και οτι δεν βρισκει καποια προσφατη συναλλαγη στο ονομα μου..

φίλε κάτσε στα αυγά σου και μη το πολυπειράζεις γιατί αμα κάνεις καμιά πατάτα και χάσεις την baseband θα κλαίς, αφού σου δουλεύει μη το πειράζεις.

#388   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:40

Χαχαχα..αυτο σκεφτομαι και εγω..Αλλα ειναι λιγο εκνευριστικη η gevey για αυτο ειπα να προσπαθησω να το ξεκλειδωσω..Απλα για να δω αν εχει ξεκλειδωθει πρεπει αναγκαστικα να κανω deactivate;

#389   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:49

Χαχαχα..αυτο σκεφτομαι και εγω..Αλλα ειναι λιγο εκνευριστικη η gevey για αυτο ειπα να προσπαθησω να το ξεκλειδωσω..Απλα για να δω αν εχει ξεκλειδωθει πρεπει αναγκαστικα να κανω deactivate;

απο τη στιγμή που δεν σε έδωσαν ούτε case number πως είναι δυνατόν να στο ξεκλειδώσουν...γιαυτό σου λέω άστο...καλύτερα αν θές να γλιτώσεις απο την gevey ψάξου με κανένα αμερικανάκι απο ebay...

#390   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2012 - 19:55

Μο

απο τη στιγμή που δεν σε έδωσαν ούτε case number πως είναι δυνατόν να στο ξεκλειδώσουν...γιαυτό σου λέω άστο...καλύτερα αν θές να γλιτώσεις απο την gevey ψάξου με κανένα αμερικανάκι απο ebay...

Μου εχουν δωσει case number πανω απο ενα μηνα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες