πηρα τηλ. στην at&t ζητασα να μου ξεκλειδωσουν το iphone στην αρχη μου ζητησε το τηλ μου κ τησ ειπα δεν ειμαι πελατης..μετα μου ζητησε πληροφοριεσ αγορασ απο που το αγορασα για να δουν οτι δεν ειναι κλεμενο...κ τησ ειπα οτι δεν ξερω απο που αγοραστικε κ μου ειπε οκ θα προχωρισουμε το αιτημα αλλα θα παρει πιο πολυ χρονο ετσι..μου ζητησε το ονομα μου..το τηλ μου..το ιμει..κ ενα εμαιλ...μετα μου εδωσε ενα αριθμο τησ υποθεσεις κ εαν χρειαστει να καλεσω θα πω αυτο τον αριθμο κ θα μου πουνε πωσ παει η υποθεσει μου...κ μου ειπε οτι 5 με 7 ημερεσ θα λαβω ενα εμαιλ με οδηγιες για το πωσ θα ξεκλειδωσω το τηλ μου θα το συνδεσω στο itunes κ ετσι θα γινει κ θα χρειαστει restore ειπε...μπορει να αργησει πιο πολυ..λογο του οτι γινετε χαμος ολοι ζητανε ξεκλειδωμα..μου ειπε,,κ μου εδωσε εαν τηλ να καλω σε αυτο..οπιοσ θελει μπορει να παρει 0019168434685 νομιζω οτι με τηλ θα γινει πιο γρηγορα απο οτι με εμαιλ...
Ευχαριστη εξελιξη..Εχω και εγω κλειδωμενο iPhone 4 στην AT&T..Αξιζει να κανω μια προσπαθεια..Περιμενω νεα αν τελικα ξεκλειδωσουν και μεσω τηλεφωνου..