Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2012 - 11:22

Παιδια μολις πηρα τηλεφωνο και μιλησα μ ε εναν και μου ζητησε ονομα επιθετο email to IMEI και μου ειπε οκ και οτι μεχρι τις 7 του μαιου θα μου στειλουν μηνυμα...!!!! Ας ελπισω και εγω οτι θα πανε ολα καλα...!!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, εμένα πάντως πριν από 5 ημέρες μου είπαν 12 Μαίου.Δε βιαζομαι το θεμα ειναι να γίνει...γιατι αλλιως από ότι βλέπω δεν υπάρχει φως...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 30/04/2012 - 13:05

Carculas απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...!!! Παντως εμενα σχετικα με ολα αυτα που διαβαζω τις τελευταιες 2 μερες δεν μου ζητησαν ουτε καποιο At&t code , ID ή κατι παρομοιο..!!! Και ο τυπος πολυ ευγενικος αν και μεχρι να καταλαβει το επιθετο μου περασε κανενα τεταρτακι.... :D :D:D

#183   doctorm

doctorm

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/04/2012 - 13:46

Εισαι πολυ τυχερος, που δεν σου ζητησαν τιποτα παραπανω, πετυχες αδιαβαστο υπαλληλο που δεν ακολουθησε την τελευταια πολιτικη της εταιριας. Η οδηγια αυτη ειναι λιγων ημερων, ακομα καποιοι υπαλληλοι δεν την εχουν αφομοιωση.

AT&T will unlock an iPhone under the following circumstances: the person requesting the unlock is a current AT&T customer or a former AT&T customer who can provide the phone number or account number for the account; Οσοι κανετε νεο αιτημα απο την αρχη μεσω email θα σας ερθει η απαντηση που εχω.

Οσοι εχουν παρει case number θα εξυπηρετηθουν, αλλα θα μπορει να φτασει το αιτημα και τις 25-30 μερες να διεκπερεωθει. Καντε απλα υπομονη.

Τελευταία επεξεργασία από: doctorm, 30/04/2012 - 13:47

#184   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2012 - 14:13

Μακαρι να ειναι ετσι και τουλαχιστων σε εμας που προλαβαμε και πηραμε case να γινει και ας παρει και 1 μηνα δεν εχω προβλημα αρκει να γινει σιγουρα...!!!

Να κανω restore το κινητο να μην το εχω jailbreak μηπως υπαρξει κανενα θεμα γτ ολη η διαφικασια αν γινει θα γινει απο itunes...???

#185   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 30/04/2012 - 14:15

Μακαρι να ειναι ετσι και τουλαχιστων σε εμας που προλαβαμε και πηραμε case να γινει και ας παρει και 1 μηνα δεν εχω προβλημα αρκει να γινει σιγουρα...!!!

Να κανω restore το κινητο να μην το εχω jailbreak μηπως υπαρξει κανενα θεμα γτ ολη η διαφικασια αν γινει θα γινει απο itunes...???

Δεν έχεις πρόβλημα και Jailbroken να είναι!

Μέσω του redSn0w θα κάνεις Deactivate και μετά θα βάλεις την SIM σου μέσα για να το ενεργοποιήσεις!

#186   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2012 - 14:18

Ααα οκ αλλα μπορει να το κανω γτ εχω ενα θεμα με τις εφαρμογες καποιες δεν μου ανοιγουν ..!!!

#187   eustratios4

eustratios4

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 30/04/2012 - 16:21

εγω εχω παρει τηλ εδω και 12 μερες και ακομα περιμενω. μου εχουν δωσει case number και μου ειπαν θα μου στειλουν απαντηση μεσω email..εμενα το θεμα μου ειναι αλλο.. μαλλον το κινητο μου ειναι κλειδωμενο σε Γιαπωνεζικο δικτυο.. λετε να μπορουν να κανουν τπτ απο την ΑΤ&Τ??

#188   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2012 - 23:24

Απο τις 18 Απριλιου εχω παρει και ακομα περιμενω!θελει υπομονη,αρκει να μας το ξεκλειδωσουν!

#189   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/05/2012 - 22:58

Γειά σας... Και καλό μήνα..είχα πάρει τηλ στην at&t στις 17 Απριλίου, σήμερα έλαβα e-mail που λέει

"We are unable to complete your request at this time due to the following reason: Invalid or no mobile/account associated with request."

Όταν είχα δώσει τις πληροφορίες είχα πάρει case number, αλλά μάλλον επειδή άλλαξε η πολιτική της at&t δεν θα μου το ξεκλειδώσουν σωστά?

#190   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2012 - 23:11

Γειά σας... Και καλό μήνα..είχα πάρει τηλ στην at&t στις 17 Απριλίου, σήμερα έλαβα e-mail που λέει

"We are unable to complete your request at this time due to the following reason: Invalid or no mobile/account associated with request."

Όταν είχα δώσει τις πληροφορίες είχα πάρει case number, αλλά μάλλον επειδή άλλαξε η πολιτική της at&t δεν θα μου το ξεκλειδώσουν σωστά?

ποπο μην μας κανουν τπτ τετοιο και την φαμε θα ξαναπαρω τηλ αυριο κιολας

#191   joanna

joanna

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/05/2012 - 23:13

ποπο μην μας κανουν τπτ τετοιο και την φαμε θα ξαναπαρω τηλ αυριο κιολας

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν ...Έτσι πιστεύω... Δεν ξέρω να βγάλεις άκρη, αν πάρεις... Μακάρι, αλλά έχω χάσει τις ελπίδες μου πλέον...

#192   eustratios4

eustratios4

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2012 - 23:16

Joanna και εγω εκεινες τις μερες τους πηρα τηλ αλλα ακομα τπτ.. μαλλον δε θα μας το ξεκλειδωσουν. Βρηκα αλλη μια λυση αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. οποιος ξερει κατι ας μας βοηθησει.. Βρηκα μια σελιδα που λεει οτι ξεκλειδωνει iphone. Η σελιδα εινα: http://www.iphonejailbreakunlock.org/ .. τους εστειλα email χτες και μου ειπε οτι μπορει να ξεκλειδωσει το δικο μου που μαλλον εινια κλειδωμενο απο Ιαπωνια. και μου λεει αγορασε το και θα στο ξεκλειδωσω. 30 ευρω κοστιζει.. λεω μην εινια καμμια μουφα..

#193   Bilyssss

Bilyssss

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2012 - 01:00

Μαλλον θα πρεπει να κοιταξουμε κανενα τυπο απο ebay μηπως και μας το ξεκλειδωσει!

#194   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/05/2012 - 02:06

Ξεχάστε το unlock αν δεν παρει o owner του απο Αμερική δεν το ξεκλειδωνουν, σε ολους εχει ερθει το ιδιο email:

We are unable to complete your request at this time due to the following reason: Invalid or no mobile/account associated with request.

#195   ethnikos147

ethnikos147

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2012 - 02:31

μετα απο 13 εργασιμες μου ηρθε email σημερα και το ξεκλειδωσα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες