Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Η AT&T ξεκλειδώνει iPhone...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:01

Αν έχεις κολλήσει στην ενεργοποίηση, κάνεις Jailbreak για να την παρακάμψεις και αντι για activate να κάνεις hacktivate.

Δεν ανοίγει καν το αρχικό μενού. Εκτος από το να επιλέξω γλώσσα και wifi δε μπορώ να κάνω τίποτα. Αν έχεις εύκαιρο έναν οδηγό και κατάλαβες τι εννοώ, θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:03

Δεν ανοίγει καν το αρχικό μενού. Εκτος από το να επιλέξω γλώσσα και wifi δε μπορώ να κάνω τίποτα. Αν έχεις εύκαιρο έναν οδηγό και κατάλαβες τι εννοώ, θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!

Όπως είναι το βάζεις σε DFU

http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI

Μετά κάνεις Tethered Jailbreak με το redSn0w 0.9.10b8b, αν είσαι σε iOS 5.1

#243   kinggiorgos

kinggiorgos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:king.giorgos

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:04

Λοιπόν, λογικά δεν μπορείς να το κάνεις activate. Αν μπορείς κάνε το τηλέφωνο restore (ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ JB, κτλ., θα πρέπει να πας στην 5.1 κτλ..) και προσπάθησε ξανά. Εσείς τι λέτε;

#244   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:13

Όπως είναι το βάζεις σε DFU

http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI

Μετά κάνεις Tethered Jailbreak με το redSn0w 0.9.10b8b, αν είσαι σε iOS 5.1

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα ενημερώσω. Παρεμπιπτόντως, πήρα τηλ στην ΑΤ&Τ και τους είπα οτι δεν είναι δικό μου λάθος το γεγονός οτι μου στείλανε mail καταλάθως (όπως μου είπαν). Τους είπα οτι θα κινηθώ δικαστικά γιατί έχασα πολλές πληροφορίες. Ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος μου είπε οτι προώθησε την υπόθεση μου σε ένα συγκεκριμένο άτομο (πάνω και από τους manager) και μου είπε να περιμένω mail.

#245   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:15

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα ενημερώσω. Παρεμπιπτόντως, πήρα τηλ στην ΑΤ&Τ και τους είπα οτι δεν είναι δικό μου λάθος το γεγονός οτι μου στείλανε mail καταλάθως (όπως μου είπαν). Τους είπα οτι θα κινηθώ δικαστικά γιατί έχασα πολλές πληροφορίες. Ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος μου είπε οτι προώθησε την υπόθεση μου σε ένα συγκεκριμένο άτομο (πάνω και από τους manager) και μου είπε να περιμένω mail.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να στο ξεκλειδώσουν!!

Υ.Γ. Αν στο ξεκλειδώσουν, δεν χρειάζεται να κάνεις Restore, απλά μέσω redSn0w πατάς deactivate και μετά βάζεις την SIM σου!

#246   eustratios4

eustratios4

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:43

ξεκλειδωσε κανενας iphone4 μεσω ιντερνετ/ebay? εχει πολλες σελιδες με 30-40 ευρω. ας μας πει καποιος καμμια αξιοπιστη, μη δινουμε τζαμπα λεφτα..

#247   giorgoscv

giorgoscv

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 04:35

Ακόμη μια ερώτηση. Είχα προλάβει το SAM unlock και έχω κρατήσει τα περίφημα "tickets". Mπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να ξεκλειδώσω το iphone? Αν ναι, πως? Και πάλι ευχαριστώ! Nα σημειώσω οτι με την "προσπάθεια" για official unlock έγινε και αναβάθμιση του λογισμικού μου και ν)της αντίστοιχης baseband (ios 5.1 πλεόν).

Τελευταία επεξεργασία από: giorgoscv, 04/05/2012 - 04:44

#248   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 06:32

Ακόμη μια ερώτηση. Είχα προλάβει το SAM unlock και έχω κρατήσει τα περίφημα "tickets". Mπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να ξεκλειδώσω το iphone? Αν ναι, πως? Και πάλι ευχαριστώ! Nα σημειώσω οτι με την "προσπάθεια" για official unlock έγινε και αναβάθμιση του λογισμικού μου και ν)της αντίστοιχης baseband (ios 5.1 πλεόν).

Αν είχες κάνει με επιτυχία το Unlock μέσω SAM, δοκίμασε με την ίδια SIM και τον παρακάτω οδηγό.

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 04/05/2012 - 06:33

#249   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:22

καλησπερα μολις ελαβα μηνυμα στο email απο at&t ενω προχτες μου ειχανε στειλει οτι δεν μποροθν να το ξεκλειδωσουν δειτε σημερα :
Completing Your Authorized iPhone Unlock
Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.
We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.
To complete the unlock, simply:
1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
3. Backup and restore your iPhone using iTunes .
For information on backup and restore, please visit http://support.apple.com/kb/HT1414.
4. After restoring, your iPhone will be unlocked.
Additional information on unlocking can be found at http://support.apple.com/kb/TS3198.
For questions regarding AT&T’s wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center.
We thank you for your continued business and look forward to providing you with the best customer service.

#250   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:26

καλησπερα μολις ελαβα μηνυμα στο email απο at&t ενω προχτες μου ειχανε στειλει οτι δεν μποροθν να το ξεκλειδωσουν δειτε σημερα :
We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.
To complete the unlock, simply:
1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
3. Backup and restore your iPhone using iTunes .
For information on backup and restore, please visit http://support.apple.com/kb/HT1414.
4. After restoring, your iPhone will be unlocked.
Additional information on unlocking can be found at http://support.apple.com/kb/TS3198.
For questions regarding AT&T’s wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center.
We thank you for your continued business and look forward to providing you with the best customer service.

Μια χαρά!! Άρα πλέον έχεις Official Unlocked iPhone!!

#251   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:28

Μεγειά!

#252   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:31

ναι οποτε αφαιρω το sam εε???

#253   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:34

εγω μόλις έκλεισα το τηλ με AT&T.Μου είπαν ότι το τηλ μου δεν έγινε δεκτό από την Apple!Απο ότι κατάλαβα αυτοί προώθησαν το αίτημα αλλα η Apple δεν το έκανε δεκτό.Το τηλεφωνο το έχει αγοράσει φίλος μου από Αμερική, δεν είναι ουτε κλεμένο ουτε τίποτα, εδω Ελλαδα ανοιχτηκε πρωτη φορά.Ειναι σίγουρα ΑΤΤ και χωρις συμβολαιο, τσεκαρισμένο.Το λόγο που απέριψε η Apple αιτημα δεν τον γνωριζε η τηλεφωνητρια.Πάντως ειναι που θα πέσεις...3 φορες εχω πάρει τηλ 3 διαφορετικα πραγματα εχω ακουσει.Θα μας κουφάνουν...Ηδη κοιτάω άλλες λύσεις...

#254   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:41

το εμαιλ 2 μερεσ πριν δειτε το THIS IS AN AUTOMATED EMAIL PLEASE DO NOT REPLY BACK TO "OKCQSubsidyUnlock" AS ALL MESSAGES SENT TO THIS EMAIL ADDRESS ARE AUTOMATICALLY DELETED WITHOUT BEING READ. PLEASE CONTACT CUSTOMER SERVICE 1-800-331-0500 FOR ADDITIONAL ASSISTANCE.

Dear AT&T Valued Customer:

We recently received your request for the unlock code on the following device:

EMAIL: MITROUSIA@GMAIL.COM
CASE: CM20120412_39243523
MOBILE: Non-ATT
MANUFACTURER: Apple
MODEL: iPhone_4
IMEI: 0126460*****702

We are unable to complete your request at this time due to the following reason(s):

• Invalid or no mobile/account associated with request.

Please click the following link for AT&T’s General Eligibility Requirements for Unlocking iPhone.
( www.att.com/esupport/article.jsp?sid=KB414532&cv=820#fbid=suz-sqOD-V4 )

Please note, if you are traveling internationally, iPhone is a quad-band phone and will work in many countries across the globe. Please visit www.wireless.att.com/learn/international/ for information on traveling abroad with iPhone.

For questions regarding AT&T’s wireless service and iPhone, please contact AT&T Customer Care at (800) 331-0500.
We thank you for your continued business.

Thank you for contacting AT&T Mobility. We appreciate your business.

This e-mail and any files transmitted with it are the property of AT&T are confidential, and are intended solely for the use of the individual or entity to which this e-mail is addressed. If you are not one of the named recipient(s) or otherwise have reason to believe that you have received this message in error, please notify the sender at (1-800-331-0500) and delete this message immediately from your computer. Any other use, retention, dissemination, forwarding, printing, or copying of this e-mail is strictly prohibited.

Μολις αφαιρεσα κ το SAM Prefs πλεον σημα καμπανα με official unlock

#255   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:29

Εγω ειχα παρει τηλ πριν 5 μερες και μου στειλαβ κατι σχετικα με συμβολαιο.... Αλλα θα ξαναπαρω γτ βλεπω οτι ο καθενας λεει τα δικα του στην at t ....

Εχω μια απορια οτνα παιρνω παταω 1 για ξεκλειδωμα μηλοφωνου αλλα μετα ζηταει εναν αριθμο για να μιλησεις με καποιον εκει οσοι πηρατε τηλ τι βαλατε????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες