Η Apple προχωράει σε διενέργεια έρευνας σχετικά με τα προβλήματα συνδεσιμότητας του νέου iPad, σε δίκτυα WiFi
Δημοσίευση 05/04/2012 - 12:50
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?fcpqbt
Ad
Δημοσίευση 05/04/2012 - 15:51
κανενας αλλος κανενα προβλημα?Και εγώ μάλλον είμαι από τους άτυχους κατόχους προϊόντων apple. Το πρώτο μου iPhone 4 έβγαλε πρόβλημα στο home button. To iPad 2 που είχα έβγαλε αρχικά πρόβλημα με την σύνδεση σε δίκτυα 3 g μου το αντικατέστησαν και τώρα αυτο που μου αντικατέστησαν έβγαλε πρόβλημα στο home button. Από ποιότητα μάλλον κάτι δεν πάει καλά ( assembled in China ). Τουλάχιστον κάνει αντικατάσταση.
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?fcpqbt
Δημοσίευση 05/04/2012 - 21:25
Δημοσίευση 05/04/2012 - 21:40
Δημοσίευση 05/04/2012 - 21:58
Κανενα προβλημα με το iPhone 4 μου (ουτε σημα, ουτε HomeButton)
Κανενα θεμα με το πρωτο iPad και επισης ολα λειτουργουν ρολοι και στο New iPad. Ουτε κιτρινογαλαζοπρασινες αποχρωσεις, ουτε υπερθερμανση, ουτε Network issues.
Υπαρχουν παντα οι δυο οψεις του νομισματος. Επειδη βγηκαν στη φορα καποια ελαττωματικα προιοντα, δε σημαινει "βαφω οτι συσκευη της Apple εχω μπλε και την πεταω στη θαλασσα..."
Δημοσίευση 05/04/2012 - 22:13
Εγω παιδια θα πω οτι δοξα τω Θεω ειμαι απο τους τυχερους.
Κανενα θεμα με το πρωτο iPad και επισης ολα λειτουργουν ρολοι και στο New iPad. Ουτε κιτρινογαλαζοπρασινες αποχρωσεις, ουτε υπερθερμανση, ουτε Network issues.
Υπαρχουν παντα οι δυο οψεις του νομισματος. Επειδη βγηκαν στη φορα καποια ελαττωματικα προιοντα, δε σημαινει "βαφω οτι συσκευη της Apple εχω μπλε και την πεταω στη θαλασσα..."
Σιγουρα, αλλα αν αυριο στην επομενη apple συσκευη σου αντιμετωπισεις προβλημα, πως θα νιωσεις? ευχαριστα?
Για αυτο δε πρεπει να βιαζομαστε να παιρνουμε τα νεα προιοντα. Ειδικα τα τεχνολογικα εχουν παντα προβληματα νεοτητας. Δε μπορεις να κατηγορησεις μονο την apple γιατι αυτη θα κατηγορησει τον κατασκευαστη του τσιπ του wifi και παει λεγοντας. Προφανως κατι δεν ελεγχθηκε σωστα, αλλα αντε να βρεις ακρη μετα ποιος φταιει. Το θεμα ειναι να δωσει αμεσα λυση σε οσους αγορασαν προβληματικη συσκευη γιατι αλλα ατομα μπορει αυριο ή μεθαυριο να αγορασουν προβληματικη συσκευη δυστυχως και να μη το ξερουν και να ψαχνουν μετα να βρουν λυση στο θεμα τους. Με οτι εξτρα ταλαιπωρια συνεπαγεται αυτο.
Το προβλημα διογκωνεται γιατι εδω που ειμαστε ελλαδα, υπαρχουν ατομα που αγοραζουν ακομα iphone4 που εχουν ξεμεινει και αντιμετωπιζουν προβληματα με το σημα. Για μενα προφανως η λυση της apple τοτε δε με ικανοποιησε, αλλους μπορει να τους καλυψε. Προφανως πρεπει να βγαλει γενικη ανακοινωση αν υπαρχει θεμα με το hardware και δε διορθωνεται με update. Ολες οι εταιριες αντιμετωπιζουν προβληματα, δειτε και τη sony με τα xperia s που εχουν κιτρινη οθονη σχεδον ολα. Δειτε ομως και πως χειριστηκε το θεμα, ολα θα φτιαχτουν/αντικατασταθουν δωρεαν.
Το θεμα ειναι στο τελος να μην εχει κανενας προβλημα με το wifi.-
Δημοσίευση 06/04/2012 - 02:41
Δημοσίευση 06/04/2012 - 08:02
Δημοσίευση 06/04/2012 - 09:16
το θεμα σε αυτο ειναι γιατι να υπαρχει η μια μερια του νομισματος που λεγετε ελλατωματικο ,και πως υπαρχει σε αυτο τοσο μεγαλο ποσοστο, και οχι αν ειμαιστε τυχεροι που πηραμε το αυτονοητο πληρες λειτουργικο ,και παρεπιπτοτνως επειδη ειμαι κατοχος ipod touch 4g θα ηθελα να πω οτι και αυτα βγηκαν ελλατωματικα οσο αφορα την μπαταρια ,μια επισκεψη στο φορουμ τις appe θα δειτε τι γινετε ,αν ανοιξουμε και εδω ενα αναλογο post πολλοι θα ειναι αυτοι που θα το πουν .Εγω παιδια θα πω οτι δοξα τω Θεω ειμαι απο τους τυχερους.
Τελευταία επεξεργασία από: hrta, 06/04/2012 - 09:17
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες