Δημοσίευση 10/04/2012 - 00:55
θα είναι πάντως μεγάλη απογοήτευση για τούς αγοραστές του 4S αν βγει σε ένα 2μηνο από τώρα το νέο iPhone , θα φανεί σαν μια συσκευη εμβόλιμη , που μπήκε στην μέση για μικρότερο διάστημα , μεταξύ του 4 και του New iPhone (5) και αυτό είναι κρίμα , κυρίως όμως θα δείξει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην τρέχουσα συσκευη η οποία στα χαρτιά έχει χρόνο ζωής μπροστά της !!
Όσο για τα χαρακτηριστικά , δεν θέλει και πολύ φαντασία , από την στιγμή που υπάρχει το New iPad , μαντεύουμε κατά προσέγγιση το hardware του iPhone !! Σίγουρα 4G-LTE στις αμερικάνικες μάλλον-δυστυχώς μπάντες + όποια γενικά δικτύωση υποστηρίζει και το New iPad , 1 giga RAM , o A5X ειδικά διαμορφωμένος για το κινητό με 2πυρηνη CPU - 4πυρηνη GPU , μάλλον πολυχρονισμένα σε σχέση με το iPad , μάλλον νέα ποιο δυνατή μπαταριά με την νέα τεχνολογία που εφαρμόστηκε , μεγαλύτερη κάμερα ενδεχομένως και από μπροστά για το facetime !! Το σασί πλέων πρέπει να αλλάξει επειγόντως , και φυσικά στο λεπτότερο !! Σχήμα δάκρυ κτλ. το βρίσκω απλή φαντασία και δεν το νομίζω !! Το μόνο μεγάλο ερωτηματικό είναι η οθόνη....θεωρό προσωπικά ότι ελάχιστα πρέπει να μεγαλώσει...αλλά εδώ πραγματικά πάσο........όλα μπορούν να συμβούν !!
Ad
Δημοσίευση 10/04/2012 - 01:02
Sent from my iPad 4g 64gb using Tapatalk
Δημοσίευση 10/04/2012 - 01:14
Πιστευω πως θα αλλαξει την εμφανιση του iPhone και θα την κανει μαλλον αναλογη με αυτη του iPad. Τις ιντσες δεν θα τις μεγαλωσει γιατι το κινητο κατανταει παντοφλα και επισης θα σπασει την παραδωση των 3.5'' που έχει σε όλα τα iPhone της..
Η Apple κατα την γνωμη την δικια μου εχει ενα καλο.. δεν αντιγραφει τις αλλες και ΝΑΙ τα μεγαλα κινητα είναι αίσχος.. τυχαινε και κραταγα ενα Sony Ericsson πριν λιγες μερες και μόλις πηρα το 3Gs μου στα χερια λεω τι τεραστιο κινητο ειναι..
Δημοσίευση 10/04/2012 - 09:00
Δημοσίευση 10/04/2012 - 09:10
Δημοσίευση 10/04/2012 - 09:21
Φιλε μου γιατι θα το δωσεις το one x δεν λεει?(kostasrodos)Αν δεν αλλάξει σχέδιο θα κρατήσω το 4S και με την επιδότηση που θα πάρω θα πάρω το S3.Και άλλο χρόνο με το ίδιο εμφανισιακά τηλέφωνο δεν βγάζω..;-)
Σήμερα πούλησα το s2 και πήρα ένα htc one x και παίζω.Μάλλον παει για πούλημα και αυτο μέσα στις επόμενες μέρες.Το μόνο που (για τα γουστα μου απο οτι φαινεται)πλησιάζει το 4ςάκι μου σε αίσθηση είναι το lumia 800
Γιατι το κοιταζω κ γω λιγο
Για το 5αρι τωρα μακαρι να μεγαλωσει λιγο η οθονη , ραμ κ επεξεργαστη σιγουρα θα χουμε αναβαθμισμενα.
Παδιοφωνο μην περιμενετε με τιποτα παιδες..
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:02
Μικρες επισης αλλαγες θα γινουν μαλλον στο H/W . Τα υπολοιπα που περιμενουμε στο iphone 5s
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:11
Δε μου αρεσει αυτο το επιχειρημα. Δηλαδη οσοι εχουμε το 4αρι καναμε τουμπες οταν μαθαμε οτι το νεο iphone θα βγει το φθινοπωρο επειδη ο κυκλος ζωης ηταν παραπανω του ενος ετους;Τον Ιούνιο έχουμε το WWDC 2012 την μεγαλύτερη fiesta της Apple , θα παρουσιάσει από λογισμικά το iOS 6 για κινητό και το νέο Mac OSX M.Lion για υπολογιστές...και λογικά όπως παντα και κάτι ακόμα...ενδέχεται αυτό το κάτι ακόμα να είναι το New iPhone !! Αν και παρόλο που θα μείνει θεωρητικά όντως πίσω λόγο ανταγωνισμου αν δεν το παρουσιάσει τον Ιούνη , επειδή ακριβός πουλάει το 4S ακόμα - και μόνο για αυτό - πολύ πιθανό στην τελική να το παρουσιάσει αρχές Οκτώβρη !!
θα είναι πάντως μεγάλη απογοήτευση για τούς αγοραστές του 4S αν βγει σε ένα 2μηνο από τώρα το νέο iPhone , θα φανεί σαν μια συσκευη εμβόλιμη , που μπήκε στην μέση για μικρότερο διάστημα , μεταξύ του 4 και του New iPhone (5) και αυτό είναι κρίμα , κυρίως όμως θα δείξει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην τρέχουσα συσκευη η οποία στα χαρτιά έχει χρόνο ζωής μπροστά της !!
Όσο για τα χαρακτηριστικά , δεν θέλει και πολύ φαντασία , από την στιγμή που υπάρχει το New iPad , μαντεύουμε κατά προσέγγιση το hardware του iPhone !! Σίγουρα 4G-LTE στις αμερικάνικες μάλλον-δυστυχώς μπάντες + όποια γενικά δικτύωση υποστηρίζει και το New iPad , 1 giga RAM , o A5X ειδικά διαμορφωμένος για το κινητό με 2πυρηνη CPU - 4πυρηνη GPU , μάλλον πολυχρονισμένα σε σχέση με το iPad , μάλλον νέα ποιο δυνατή μπαταριά με την νέα τεχνολογία που εφαρμόστηκε , μεγαλύτερη κάμερα ενδεχομένως και από μπροστά για το facetime !! Το σασί πλέων πρέπει να αλλάξει επειγόντως , και φυσικά στο λεπτότερο !! Σχήμα δάκρυ κτλ. το βρίσκω απλή φαντασία και δεν το νομίζω !! Το μόνο μεγάλο ερωτηματικό είναι η οθόνη....θεωρό προσωπικά ότι ελάχιστα πρέπει να μεγαλώσει...αλλά εδώ πραγματικά πάσο........όλα μπορούν να συμβούν !!
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:42
Πάντως για το 4S που το έβγαλε τον Οκτώβρη δεν νομίζω ότι ήταν θέμα πολιτικής αλλά προβλημάτων στην παραγωγή.
Θα δούμε...
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:45
Δημοσίευση 10/04/2012 - 11:11
Δημοσίευση 10/04/2012 - 13:09
Αν ειμαι σε κάποιο σημείο λάθος ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει περαιτέρω
Δημοσίευση 10/04/2012 - 13:23
για την ανάλυση της οθόνης, τις λειτουργίες του iOS, αλλά και για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν είναι μια χαρά processing power του 4S
Δημοσίευση 10/04/2012 - 13:47
Φιλε μου το iPhone δεν χρειαζεται μεγαλυτερους χρονισμους γιατι δεν μπορει να τρεξει πιο γρηγορα. Και ναι οι μεγαλυτερες συχνοτητες απαιτητουν περισσοτερο ρευμα. Οσον αφορα την θερμοκρασια οι επεξεργαστες δεν είναι ίδιοι για να εχουν και τις ιδιες θερμοκρασιες στις συχνοτητες.. Μπορεί να είναι ίδιας αρχιτεκτονικής αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Αν ειμαι σε κάποιο σημείο λάθος ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει περαιτέρω
Γιατι θελεις να πεις οτι το iphone για να συγχρονισει σε μεγαλυτερη ταχυτητα θελει και μεγαλυτερη μπαταρια ενταξει.Να βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια με περισσοτερα mAh..Το iphone εχει 1432mAh ενω το SGII 1650mAh η θερμοκρασια του δευτερου και με σχεδον διπλασια ταχυτητα δεν ανεβαινει καθολου.Δεν μπορει να κανει το ιδιο η apple?
Δημοσίευση 10/04/2012 - 13:49
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες