Εχω ενα προβληματακι οταν συνδεω στο laptop το iPhone με το usb δεν ανοιγει απο μονη της η επιλογη να ανοιξω ας πουμε το folder με τις φοτο η και καποιο video που εχω τραβηξει!!!
Πως θα τα παρω αυτα τα αρχεια χωρις iTunes???
Μεταφορά αρχείων από το iPhone στο Pc χωρίς iTunes;
Από
donkixoths
, 18/11/2008 10:49
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 18/11/2008 - 10:49
Ad
Δημοσίευση 18/11/2008 - 13:42
με κάποιο usb πρόγραμμα όπως το iFun Box
Δημοσίευση 18/11/2008 - 15:40
THNKS ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!
Δημοσίευση 18/11/2008 - 17:53
οοοοοχι το ifun-box!!!!!!!! δεν το συνιστω σε κανεναν!!!
το εχω δοκιμασει κ μου εκανε το iphone μου μαλλια κουβαρια κ αναγκαστηκα να κανω restore!!! ειχα παραθεσει κ συγκεκριμενο topic!
το εχω δοκιμασει κ μου εκανε το iphone μου μαλλια κουβαρια κ αναγκαστηκα να κανω restore!!! ειχα παραθεσει κ συγκεκριμενο topic!
Δημοσίευση 18/11/2008 - 17:54
Eγώ μια χαρά το χρησιμοποιώ πάντως
Δημοσίευση 18/11/2008 - 18:01
δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε σε μενα αλλα μου βγηκε προβληματικο!
το ειχα συνδεσει με το iFB κ μου το κατεστρεψε...ουτε το itunes δεν το αναγνωριζε κ μου ελεγε αναγκαστηκα να κανω restore...ουτε backup δεν ειχα κανει!
το diskaid χρησιμοποιω αρκετα συχνα τωρα...πανω κατω το ιδιο δεν ειναι?
το ειχα συνδεσει με το iFB κ μου το κατεστρεψε...ουτε το itunes δεν το αναγνωριζε κ μου ελεγε αναγκαστηκα να κανω restore...ουτε backup δεν ειχα κανει!
το diskaid χρησιμοποιω αρκετα συχνα τωρα...πανω κατω το ιδιο δεν ειναι?
Δημοσίευση 18/11/2008 - 18:09
ίσως γιατί χρειάζεται να κάνεις 'ασφαλή κατάργηση' καθώς το αναγνωρίζει σαν σκληρό δίσκο. Άρα, πριν αποσυνδέσεις το iPhone είτε κλείνεις το πρόγραμμα είτε πατάς safe removal
Δημοσίευση 18/11/2008 - 18:12
αααα ναι ναι sepsis εχεις δικιο...οντως δεν το ειχα κανει αυτο κ το παρατηρησα αμεσως μολις ειχα αποσυνδεσει το iphone!αρα εδω που τα λεμε εγω εκανα λαλακια κ δεν εφταιγε το προγραμμα
αλλα εχω το diskaid τωρα κ μετραει
αλλα εχω το diskaid τωρα κ μετραει
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες