Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

To iTransmission, o δημοφιλής torrent client, επιστρέφει στο iOS

• Please log in to reply
85 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/04/2012 - 23:59

Προφανώς εννοεί ότι δεν υπάρχει νόημα στο να κατεβάζεις torrents στο κινητό σου..... Για κάποιον είναι χρήσιμο, για άλλον όχι.....

Να σαι καλά Tsap1833...Καλό βράδυ....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 17/04/2012 - 00:00.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:07

Nikosmdtps μηπως εχεις την δυνατοτητα να μας δωσεις λιγες οδηγειες για το πως γινονται σωστα τα βηματα απο το να βρω την ταινια που θελω μεχρι τη στιγμη που θα την βλεπω;ευχαριστω και ελπιζω να μη σε κουραζωμπερδευει η ερωτηση μου!

#33   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:13

Έλα φίλε μου από το post #27 δεν βγάζεις άκρη?
1ος τρόπος: Η διαδρομή στο ifile είναι: var/mobile/documents/itransmission/download
Εκεί θα βρεις το αρχείο που κατέβασες με το itransmission...

2ος τρόπος: Επίσης μέσα στο itransmision πατώντας πάνω στο αρχείο που έχει κατέβει μεταφέρεσαι σε μια δεύτερη σελίδα η οποία στο κάτω μέρος της έχει καρτέλες. Επιλέγεις την καρτέλα files και πατάς πάνω στο αρχείο που σε ενδιαφέρει. Σου ανοίγει ένα μενού και επιλέγεις να ανοίξεις το αρχείο με το πρόγραμμα που έχεις για αναπαραγωγή...

Για να βρεις ένα torrent πηγαίνεις από τον browser σε ένα torrent site, κατεβάζεις το torrent και επιλέγεις open in transmission.... σε μεταφέρει στην εφαρμογή itransmission και αφού κατέβεις κάνεις τα παραπάνω (τρόπος 1, τρόπος 2)

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 17/04/2012 - 00:19.

#34   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:20

georgios1987 τι εννοεις χρησιμοτητα 0;;;;

;)

Προφανώς εννοεί ότι δεν υπάρχει νόημα στο να κατεβάζεις torrents στο κινητό σου..... Για κάποιον είναι χρήσιμο, για άλλον όχι.....

#35   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:23

Έλα φίλε μου από το post #27 δεν βγάζεις άκρη?
1ος τρόπος: Η διαδρομή στο ifile είναι: var/mobile/documents/itransmission/download
Εκεί θα βρεις το αρχείο που κατέβασες με το itransmission...

2ος τρόπος: Επίσης μέσα στο itransmision πατώντας πάνω στο αρχείο που έχει κατέβει μεταφέρεσαι σε μια δεύτερη σελίδα η οποία στο κάτω μέρος της έχει καρτέλες. Επιλέγεις την καρτέλα files και πατάς πάνω στο αρχείο που σε ενδιαφέρει. Σου ανοίγει ένα μενού και επιλέγεις να ανοίξεις το αρχείο με το πρόγραμμα που έχεις για αναπαραγωγή ταινιών...

Για να βρεις ένα torrent πηγαίνεις από τον browser σε ένα torrent site, κατεβάζεις το torrent και επιλέγεις open in transmission.... σε μεταφέρει στην εφαρμογή itransmission και αφού κατέβεις κάνεις τα παραπάνω (τρόπος 1, τρόπος 2)

Ευχαριστω απλα αν και το εγκατεστησα απο insanelyi ενω μου εμφανιζει την ταινια στα transfers περναει η ωρα και δεν κατεβαζει.γραφει remaining time unknown,0kb of 3,98gb και γενικα ολα στο 0.εντωμεταξυ πηγα στο preferences και πατησα enable limits και τα εβαλα ολα στο 0.μηπως εκανα μακακια;;;Παω με τον 2ο τροπο

Τελευταία επεξεργασία από: melisokomos, 17/04/2012 - 00:26.

#36   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:26

όχι δεν έκανες λάθος, βάζοντας 0 στα limits σημαίνει στην ουσία unlimited... είδες αν έχει seeders to torrent που προσπαθείς να κατεβάσεις? αν δεν έχει, λογικό να μη κατεβαίνει.. δοκίμασε και άλλα torrents... και πες μου αν έβγαλες άκρη.. πάντως σωστά την κάνεις την διαδικασία...

ps. Παρόλο που είναι σωστό το 0 στα limits, ξαναγύρνα το όπως ήταν, γιατί beta είναι η εφαρμογή, που ξέρεις.. Πολλά μπορεί να φταίνε ακόμη και αν τα βλέπουμε λογικά.....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 17/04/2012 - 00:27.

#37   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:34

Φιλε εχει seeders και μαλιστα αρκετους!θα το κανω απεγκατασταση,θα το ξαναβαλω για να ξαναπανε τα νουμερα οπως ητανε και θα ξαναπροσπαθησω.ωστοσο μου ειπες να παω απο τον browser σε torrent site.εννοεις απο τον browser του itransmission;σε ρωταω γιατι οταν τον ανοιγω μου βγαζει δικο του site.καποιο kickass torrents

#38   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:37

Δεν έχει σημασία, είτε από safari, είτε από τον δικό του browser το ίδιο είναι... απλά ο δικός του browser έχει προεπιλεγμένη σελίδα το site που ανέφερες. Θέλω να πιστεύω ότι θα το εξελίξουν το θέμα και θα το φτιάξουν καλύτερα... Δε χρειάζεται να το κατεβάσεις ξανά φίλε, απλά κλείσε τον διακόπτη enable limits...

#39   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:42

τιποτα.παλι τα ιδια.δεν κατεβαζει...θα κανω και κανενα reboot και θα δοκιμασω αλλη μια φορα.παντως σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου να εισαι καλα

#40   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 00:44

δοκίμασε και άλλο torrent μη προσπαθείς συνέχεια το ίδιο... και γω προσπάθησα να κατεβάσω ένα το οποίο είχε seeders αλλά δεν κατέβαινε.. Όλα τα άλλα κατεβαίνουν κανονικά.. τίποτα φίλε μου, να σαι καλά...

#41   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 01:05

Φιλε το εσβησα και κατεβασα το itransmission v 1.1 και δουλευει φουλ τα γκαζια!!!!τι να πω;;;

#42   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 01:08

το itransmission 1.1 είναι συμβατό με το IOS5?? Νόμιζα ότι δεν είναι....

#43   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 01:09

Δες στο post 9

#44   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1,191 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 01:13

ΟΚ, αν σου δουλεύει και δουλεύει και σφαίρα όπως λες, είσαι comple... αν και η περιγραφή του itransmission 2 λέει καθαρά ότι είναι η συνέχεια του project itransmission και δουλεύει στο ios5... τέσπα... Όλα καλά λοιπόν....

#45   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/04/2012 - 01:21

ειχα το transmissio v1.1 αλλα εχει καποιο bug στο seed.Προτεινω itransmission 2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα