Bobsled για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά/κινητά
Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:56
Ad
Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:57
Δεν υπαρχει περιπτωση απο χθες σε ολα τα forum γινονταο δοκιμες και σε εξωτερικο και σε εσωτερικο.! Και εγω λογο παρουσιασης εφαρμογης τα ξερω πολυ καλα.!!! Το μονο οριο ειναι τα 75' σε καθε κληση.!Μηπως ρε παιδια χρεωνεται αυτος που καλουμε με χρεωση εξωτερικου και θα πληρωνει τα κερατα του! ? ??
Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:58
Και αυτο έχει τεσταριστεί. Δεν υπήρξε καμία χρέωση σε κανέναν.Μηπως ρε παιδια χρεωνεται αυτος που καλουμε με χρεωση εξωτερικου και θα πληρωνει τα κερατα του!???
Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:00
Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:01
Ναι.! Απλα εγω οταν ειμαι κοντα στο Router εχω καλη ακουστική.!Παιδιά και εγώ από χθές χρησιμοποιώ την εφαρμογή , πολύ καλή αλλά ο ήχος δεν είναι και ο καλύτερος.Αμα βάλω headset που λέει και η εφαρμογή θα στρώσει καθόλου?
Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:56
ας πουμε εγω που εχω απεριοριστο δεν πιστευω να μου τις χρεωνει στο σταθερο.
παντως δουλευει αψογα!
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:01
Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:01
δεν νομίζω παιδεία αν κάθε εταιρεία σταθερής άφηνε να μας χρεώνουν στο ΣΠΙΤΙ οποίος θέλει τότε θα είχαμε μεγάλο θέμα. Πως θα δεχτεί τέτοια χρέωση απο που και πωςδεν πιστευω να μας ερθει κανας τρελος λογαριασμος στο σταθερο!!
ας πουμε εγω που εχω απεριοριστο δεν πιστευω να μου τις χρεωνει στο σταθερο.
παντως δουλευει αψογα!
Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:52
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:14
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:16
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:31
Είχα μπει σε ένα blog που έψαξα στο Google για την συγκεκριμένη εφαρμογή και διάβασα πως είναι της T-Mobile's δωρεάν App το οποιο έρχεται σε "κόντρα" με το Skype λόγο το ότι σου δίνει και την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω του facebook σε βιντεοκληση ( ούτε καν που με ενδιαφέρει ), από την άλλην όσο αφορά της δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά είναι σίγουρο είναι περίεργο όπως λένε και μερικοί φίλοι, για το αν έχουν παραλείψει να κλείσουν την Port που γίνεται η σύνδεση σίγουρα αυτό δεν ισχύει για έναν προγραμματιστή που θα κάτσει με τέτοιου είδους εφαρμογή κιόλας να δημιουργήσει οποτε αυτό το ενδεχόμενο το πετάμε έξω!
Ένα ενδεχόμενο που μπορούμε να σκεφτούμε για το πιο είναι το κέρδος τους απέναντι σε αυτό μπορεί να είναι τα Registers που γίνονται ποτε δεν ξέρεις, μπορεί από Ads ( αν και δεν παρατήρησα τίποτα ), μπορεί να υπάρχει backdoor στην εφαρμογή και να γίνεται κάποια παρακολουθήσει...
Όλα αυτά τα υποθέτουμε λοιπόν και οποτε δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να περάσει 1-2 μήνες να δοκιμάσουμε την εφαρμογή και έπειτα θα δούμε τον αναλυτικό λογαριασμό του σταθερού μας και άμα δω κάτι περίεργο το μονο σίγουρο είναι ότι έχω φύγει Η.Π.Α όπου δήποτε και πάει μετά κρεμάλα ( εφόσον μιλάνε για Free Calls )
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:34
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:37
Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:40
Ίσως να πάρει κάποιος στον ΟΤΕ να ρωτήσει να του πουν αν εχουν γίνει τέτοιου είδους κλήσεις για να φύγει και αυτη η απορία απο την μέση.Ασχολήθηκα και εγώ με την συγκεκριμένη εφαρμογή οφείλω να πω ότι έμεινα εκπληκτος από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια σας και υπάρχουν πολλές απορίες και αμφιβολιες και δικαίος φυσικά...
Είχα μπει σε ένα blog που έψαξα στο Google για την συγκεκριμένη εφαρμογή και διάβασα πως είναι της T-Mobile's δωρεάν App το οποιο έρχεται σε "κόντρα" με το Skype λόγο το ότι σου δίνει και την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω του facebook σε βιντεοκληση ( ούτε καν που με ενδιαφέρει ), από την άλλην όσο αφορά της δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά είναι σίγουρο είναι περίεργο όπως λένε και μερικοί φίλοι, για το αν έχουν παραλείψει να κλείσουν την Port που γίνεται η σύνδεση σίγουρα αυτό δεν ισχύει για έναν προγραμματιστή που θα κάτσει με τέτοιου είδους εφαρμογή κιόλας να δημιουργήσει οποτε αυτό το ενδεχόμενο το πετάμε έξω!
Ένα ενδεχόμενο που μπορούμε να σκεφτούμε για το πιο είναι το κέρδος τους απέναντι σε αυτό μπορεί να είναι τα Registers που γίνονται ποτε δεν ξέρεις, μπορεί από Ads ( αν και δεν παρατήρησα τίποτα ), μπορεί να υπάρχει backdoor στην εφαρμογή και να γίνεται κάποια παρακολουθήσει...
Όλα αυτά τα υποθέτουμε λοιπόν και οποτε δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να περάσει 1-2 μήνες να δοκιμάσουμε την εφαρμογή και έπειτα θα δούμε τον αναλυτικό λογαριασμό του σταθερού μας και άμα δω κάτι περίεργο το μονο σίγουρο είναι ότι έχω φύγει Η.Π.Α όπου δήποτε και πάει μετά κρεμάλα ( εφόσον μιλάνε για Free Calls )
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες