Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 43 ψήφοι

Bobsled για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά/κινητά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1128 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   ferrarakias

ferrarakias

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:56

Μηπως ρε παιδια χρεωνεται αυτος που καλουμε με χρεωση εξωτερικου και θα πληρωνει τα κερατα του!?????????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:57

Μηπως ρε παιδια χρεωνεται αυτος που καλουμε με χρεωση εξωτερικου και θα πληρωνει τα κερατα του! :huh:? :huh:??

Δεν υπαρχει περιπτωση απο χθες σε ολα τα forum γινονταο δοκιμες και σε εξωτερικο και σε εσωτερικο.! Και εγω λογο παρουσιασης εφαρμογης τα ξερω πολυ καλα.!!! Το μονο οριο ειναι τα 75' σε καθε κληση.!

#378   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/04/2012 - 14:58

Μηπως ρε παιδια χρεωνεται αυτος που καλουμε με χρεωση εξωτερικου και θα πληρωνει τα κερατα του!?????????

Και αυτο έχει τεσταριστεί. Δεν υπήρξε καμία χρέωση σε κανέναν.

#379   tasosppntnpls

tasosppntnpls

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Twitter:@tasosppntnpls
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:tasosppntnpls

Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:00

Παιδιά και εγώ από χθές χρησιμοποιώ την εφαρμογή , πολύ καλή αλλά ο ήχος δεν είναι και ο καλύτερος.Αμα βάλω headset που λέει και η εφαρμογή θα στρώσει καθόλου?

#380   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:01

Παιδιά και εγώ από χθές χρησιμοποιώ την εφαρμογή , πολύ καλή αλλά ο ήχος δεν είναι και ο καλύτερος.Αμα βάλω headset που λέει και η εφαρμογή θα στρώσει καθόλου?

Ναι.! Απλα εγω οταν ειμαι κοντα στο Router εχω καλη ακουστική.!

#381   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/04/2012 - 15:56

δεν πιστευω να μας ερθει κανας τρελος λογαριασμος στο σταθερο!!
ας πουμε εγω που εχω απεριοριστο δεν πιστευω να μου τις χρεωνει στο σταθερο.
παντως δουλευει αψογα!

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#382   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:01

καλησπερα παιδια εγω το δοκιμασα σε iphone 4 χωρις καρτα σιμ και επερνε κανονικα απλα καθυστερει λιγο να χτυπησει. πολυ καλο. :)

#383   Voidioan

Voidioan

iPH Addict

• 727 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:voidioan

Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:01

δεν πιστευω να μας ερθει κανας τρελος λογαριασμος στο σταθερο!!
ας πουμε εγω που εχω απεριοριστο δεν πιστευω να μου τις χρεωνει στο σταθερο.
παντως δουλευει αψογα!

δεν νομίζω παιδεία αν κάθε εταιρεία σταθερής άφηνε να μας χρεώνουν στο ΣΠΙΤΙ οποίος θέλει τότε θα είχαμε μεγάλο θέμα. Πως θα δεχτεί τέτοια χρέωση απο που και πως

#384   airthanos69

airthanos69

iPH Contributor

• 1.107 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 21/04/2012 - 17:52

καλο ακουγεται! με login μεσω facebook το εψαξε κανενας μηπως κατι γινεται με το facebook?(ρυθμισεις απορρητου)??????

#385   jmakro

jmakro

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:14

Μια χαρα παίζει στο new iPad. Δοκίμασα σταθερά κινητά και δουλεύει κανονικά.

#386   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:16

Για κυπρο ομως δεν παιζει :(

#387   WaterMania

WaterMania

iPH newbie

• 78 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:31

Ασχολήθηκα και εγώ με την συγκεκριμένη εφαρμογή οφείλω να πω ότι έμεινα εκπληκτος από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια σας και υπάρχουν πολλές απορίες και αμφιβολιες και δικαίος φυσικά...

Είχα μπει σε ένα blog που έψαξα στο Google για την συγκεκριμένη εφαρμογή και διάβασα πως είναι της T-Mobile's δωρεάν App το οποιο έρχεται σε "κόντρα" με το Skype λόγο το ότι σου δίνει και την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω του facebook σε βιντεοκληση ( ούτε καν που με ενδιαφέρει ), από την άλλην όσο αφορά της δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά είναι σίγουρο είναι περίεργο όπως λένε και μερικοί φίλοι, για το αν έχουν παραλείψει να κλείσουν την Port που γίνεται η σύνδεση σίγουρα αυτό δεν ισχύει για έναν προγραμματιστή που θα κάτσει με τέτοιου είδους εφαρμογή κιόλας να δημιουργήσει οποτε αυτό το ενδεχόμενο το πετάμε έξω!

Ένα ενδεχόμενο που μπορούμε να σκεφτούμε για το πιο είναι το κέρδος τους απέναντι σε αυτό μπορεί να είναι τα Registers που γίνονται ποτε δεν ξέρεις, μπορεί από Ads ( αν και δεν παρατήρησα τίποτα ), μπορεί να υπάρχει backdoor στην εφαρμογή και να γίνεται κάποια παρακολουθήσει...

Όλα αυτά τα υποθέτουμε λοιπόν και οποτε δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να περάσει 1-2 μήνες να δοκιμάσουμε την εφαρμογή και έπειτα θα δούμε τον αναλυτικό λογαριασμό του σταθερού μας και άμα δω κάτι περίεργο το μονο σίγουρο είναι ότι έχω φύγει Η.Π.Α όπου δήποτε και πάει μετά κρεμάλα ( εφόσον μιλάνε για Free Calls ) :)

#388   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:34

Ρε φιλε αφου εγω μιλω μεσω ipad χωρις sim σε ελλαδα. Αρα τι να με χρεωσει; Και που ; :)

#389   sotosgreek

sotosgreek

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • GameCenter:sotosgreek

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:37

Καλησπέρα σε όλους!! Παιδιά είναι απλά απίστευτο κάντε όλοι sign up. Μετά σας στένει εναν πενταψήφιο κωδικό στο μειλ τον βάζετε στην εφαρμογή και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ να πάρετε όσα τηλέφωνα θέλετε!!!!!!!!!!!!!! Το δοκίμασα στο iPad 2 χωρίς κάρτα σιμ για 3G σήμ...μόνο μέσω wi-fi!!!!

#390   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/04/2012 - 18:40

Ασχολήθηκα και εγώ με την συγκεκριμένη εφαρμογή οφείλω να πω ότι έμεινα εκπληκτος από εκεί και πέρα διάβασα τα σχόλια σας και υπάρχουν πολλές απορίες και αμφιβολιες και δικαίος φυσικά...

Είχα μπει σε ένα blog που έψαξα στο Google για την συγκεκριμένη εφαρμογή και διάβασα πως είναι της T-Mobile's δωρεάν App το οποιο έρχεται σε "κόντρα" με το Skype λόγο το ότι σου δίνει και την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω του facebook σε βιντεοκληση ( ούτε καν που με ενδιαφέρει ), από την άλλην όσο αφορά της δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά είναι σίγουρο είναι περίεργο όπως λένε και μερικοί φίλοι, για το αν έχουν παραλείψει να κλείσουν την Port που γίνεται η σύνδεση σίγουρα αυτό δεν ισχύει για έναν προγραμματιστή που θα κάτσει με τέτοιου είδους εφαρμογή κιόλας να δημιουργήσει οποτε αυτό το ενδεχόμενο το πετάμε έξω!

Ένα ενδεχόμενο που μπορούμε να σκεφτούμε για το πιο είναι το κέρδος τους απέναντι σε αυτό μπορεί να είναι τα Registers που γίνονται ποτε δεν ξέρεις, μπορεί από Ads ( αν και δεν παρατήρησα τίποτα ), μπορεί να υπάρχει backdoor στην εφαρμογή και να γίνεται κάποια παρακολουθήσει...

Όλα αυτά τα υποθέτουμε λοιπόν και οποτε δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να περάσει 1-2 μήνες να δοκιμάσουμε την εφαρμογή και έπειτα θα δούμε τον αναλυτικό λογαριασμό του σταθερού μας και άμα δω κάτι περίεργο το μονο σίγουρο είναι ότι έχω φύγει Η.Π.Α όπου δήποτε και πάει μετά κρεμάλα ( εφόσον μιλάνε για Free Calls ) :)

Ίσως να πάρει κάποιος στον ΟΤΕ να ρωτήσει να του πουν αν εχουν γίνει τέτοιου είδους κλήσεις για να φύγει και αυτη η απορία απο την μέση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27

0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες