Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 43 ψήφοι

Bobsled για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά/κινητά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1128 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:01

Επιβεβαιωνω σε 4s και 3gs με κλειστό data μέσω wifi δουλεύει άψογα. Απλα όταν περνεις βγάζει απόκρυψη απ ότι είδα.

(null)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα

Οσοι ρωτουν για τον κωδικο περιοχης αμα σβησετε το προεπιλεγμενο +1 που ειναι για ΗΠΑ θα βγει ενα συννεφο αριστερα.Το πατατε και μετα επιλεγετε την χωρα που θελετε να καλεσετε και μετα κανονικα τον αριθμο του τηλεφωνου.
Εγω μεχρι τωρα ειχα ανοιχτο wifi (με 3g δε τολμαω να τσεκαρω) και καλεσα ενα κινητο και ουτε εγω ουτε ο αλλος χρεωθηκε τιποτα για τη κληση (1 λεπτου μεχρι τωρα).
Μακαρι να μην ειναι καμια μπαρουφα η εφαρμογη !!!,

Παρεπιπτοντως υπαρχει και μια εφαρμογη που λεγεται Bobsled Messaging..ξερετε αν ισχυει το δωρεαν και σε αυτην?

Οσοι ρωτουν για τον κωδικο περιοχης αμα σβησετε το προεπιλεγμενο +1 που ειναι για ΗΠΑ θα βγει ενα συννεφο αριστερα.Το πατατε και μετα επιλεγετε την χωρα που θελετε να καλεσετε και μετα κανονικα τον αριθμο του τηλεφωνου.
Εγω μεχρι τωρα ειχα ανοιχτο wifi (με 3g δε τολμαω να τσεκαρω) και καλεσα ενα κινητο και ουτε εγω ουτε ο αλλος χρεωθηκε τιποτα για τη κληση (1 λεπτου μεχρι τωρα).
Μακαρι να μην ειναι καμια μπαρουφα η εφαρμογη !!!,

Παρεπιπτοντως υπαρχει και μια εφαρμογη που λεγεται Bobsled Messaging..ξερετε αν ισχυει το δωρεαν και σε αυτην?

εγω παντως το πρωι επαιρνα απο την δουλεια που δεν εχω ασυρματο, με 3g και καρτοκινητο και επαιρνε κανονικα χωρις να πεφτει το υπολοιπο της καρτας

#168   Sofoklis

Sofoklis

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Κατά δήλωση της εταιρίας: Αποκλειστικά για δοκιμαστικούς λόγους και για περιορισμένο χρονικό διάστημα δίνεται σταδιακά πρόσβαση επικοινωνίας σε διάφορες χώρες. http://bit.ly/JkbSGv

#169   darko

darko

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Darko_9

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:03

Κορυφηηηηηηη !!!!!
Δουλεύει άψογα τόσο σε iPhone 3GS 16GB όσο και στο νέο iPad 64GB
Ήδη την βαθμολόγησα με 5 αστέρια
Μακάρι αυτο το όνειρο να κρατήσει για πολύ και να μην την μπλοκάρει είτε η apple γενικότερα είτε η ίδια η εφαρμογή να συνεχίσει να επιτρέπει τις δωρεάν κλήσεις για Ελλάδα !!!

#170   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα
  • Twitter:@sasoulini007
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:sasoulini007

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:03

Αλλά σχετικά με το ερώτημα τι γίνεται με τις χρεώσεις διάβασα στους http://bobsled.com/l...f-service]Όρους Χρήσης (παράγραφος 16)[/url] ότι είναι δωρεάν ::
Τώρα δεν μπόρεσα να εντοπίσω (με αναζήτηση τους όρους :: pric, cost, charg) κάποια αναφορά σε χρέωση αυτών που λαμβάνουν την κλήση ή οποιαδήποτε άλλη χρέωση...

αρα ανα πασα στιγμη θα γινει με χρεωσεις απλα για γνωριμια ας πουμε θα ειναι φρεε ενα διαστημα οπως με τα περισσοτερα, αφου λεει οτι εχει το δικαιωμα να αλλαξει οποτε θελει τις χρεωσεις

#171   aristaki

aristaki

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:05

Δουλεύει μια χαρά! Τα δοκίμασα απο το ipad2 wifi, κανένα απολύτως πρόβλημα και σε σταθερό και σε κινητό! Από το iphone3GS είχα κάποιες διακοπές στον ήχο, αμελητέες όμως!
Αν δεν κρύβεται κάποια κρυφή χρέωση ( για τον συνομιλητή μας πιο πολύ) μας έλυσε τα χέρια!
Ευχαριστούμε πολύ που το μοιραστηκες!

#172   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:08

Παίδες τώρα που έκανα σε κινητό μου έλεγε ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο οπότε κάποια χρέωση θα έχει δεν μπορεί .

#173   lamalta

lamalta

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:08

Free calls to the additional countries will be enabled as we perform testing. Please enjoy while it lasts.

We cannot say at this time what countries will be available to call at what cost at this time. Calling will not switch from free to paid without prior notice, nor would any costs be incurred without your approval.

Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση της Τ-mobile οπότε κάπια στηγμή θα αλάξει σε επι πληρωμή

#174   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:12

εγω παιδια πηρα τηλ στο σταθερο μου απο το 4αρι και στην αναγνωριση κλησης εβγαλε ενα νουμερο απο 61, δεν ειχε ομως + για να πω οτι ηταν ο κωδικος της Αυστραλιας.... οποτε δεν ειμαι σιγουρος οτι δε χρεωνει εξτρα τον λογαριασμο του σταθερου σαν διεθνης κληση.

#175   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:14

Εμενα γιατι δεν με αφινει να κανω login? μου λεει logging in seems to be taking a while

#176   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:14

Παιδιά δυστυχώς : Free calls to the additional countries will be enabled as we perform testing. Please enjoy while it lasts.

We cannot say at this time what countries will be available to call at what cost at this time. Calling will not switch from free to paid without prior notice, nor would any costs be incurred without your approval.

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 20/04/2012 - 17:15

#177   kostasxan

kostasxan

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:15

καλώντας σε σταθερό μου εμφάνισε αυτό το νούμερο 006174554104

Και σε μένα δουλεύει και εμφανίζει αυτό το νούμερο .
Και κάτι αλλο γιατί δεν μου κρατά σαν πρόθεμα οταν επιλέγω Greece?

#178   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:16

παιδια απο αμερικη γινεται η δουλεια
καλεσα στο σταθερο του σπιτιου απο το ipod (τρελα που δουλευει) και αντι για αποκρυψη εγραφε αμερικη
αν δεν ειναι επισημο ειναι σιγουρα απο κλεμμενα κινητα

#179   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:17

Από T-mobile είναι φίλε neoaggelos η εφαρμογή.....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 20/04/2012 - 17:18

#180   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2012 - 17:18

παιδια απο αμερικη γινεται η δουλεια
καλεσα στο σταθερο του σπιτιου απο το ipod (τρελα που δουλευει) και αντι για αποκρυψη εγραφε αμερικη
αν δεν ειναι επισημο ειναι σιγουρα απο κλεμμενα κινητα

Δεν ειναι απο κλεμμενα κινητα.
Επισημα κανουν δοκιμες και σε λιγο θα υπαρχει χρεωση.
Σαν το skype δηλαδη..... :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11