Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ] Ξεκλειδώστε το iPhone σας(οποιοδήποτε jailbroken) με το SAM.

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
648 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   ntsili

ntsili

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/04/2012 - 21:26

Tο δοκιμάζω σε λίγο και σας λέω!! (JB iPhone4 με iOs 5.01)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   livegreat

livegreat

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 21:30

Ισχυει αυτο που ακουστηκε απο μερικους πως μετα το unlock η sim δε λειτουργει σε αλλη συσκευη?Αν ισχυει υπαρχει καποιος τροπος ωστε να την επαναφερουμε η την παντρευεται το iphone?

#258   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/04/2012 - 21:42

οταν βαζω το url για τα sources κ επιτελους καποια στιγμη "μπει" ναι μεν μου τα κατεβαζει αλλα σε καποιες φασεις εχει κατι κοκκινα κ κιτρινα σε φαση POSIX: operation timed out... πρεπει να τα ξανα περασω τα sources h συνεχιζω κανονικα?

δεν λειτουργει αν βγαζει αυτα αρα τσαμπα παιδευομαστε σημερα ειναι φορτομενο πολυ αυτο το ρεπο.

#259   anastasis81

anastasis81

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 21:48

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Μου έκαναν δώρο ενα ιphone από Αυστραλία και είναι κλειδώμενο (δεν αναγνωρίζει ) την κάρτα sim .Mήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ θερμά.

#260   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 23/04/2012 - 22:30

Οποιοι εχουν την καρτα που ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο να δουν το βιντεο του idownload.com..Ειναι λιγο διαφορετικη η διαδικασια σε σχεση με τον οδηγο αλλα δουλευει..

#261   NIKOSTITO

NIKOSTITO

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 22:36

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Μου έκαναν δώρο ενα ιphone από Αυστραλία και είναι κλειδώμενο (δεν αναγνωρίζει ) την κάρτα sim .Mήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ θερμά.

Εχεις πμ!;)

#262   Giwrgoss

Giwrgoss

iPH User

• 140 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 22:54

Το repo που πρέπει να βάλουμε δεν είναι hhtp://repo.bingner.com ;;
Το βάζω και δεν το κάνει σωστά εγκατάσταση!!

#263   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/04/2012 - 22:55

ξαναπροσπαθησε.λογικα θα ειναι φορτωμενο με τοσους που κατεβαζουν.

#264   geo90

geo90

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:geo90

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:22

Είπα κάτι πριν κάτι σελίδες αλλά κανένας δεν το πρόσεξε..

Έκανα την διαδικασία με iPhone 4 5.0.1 BB 04.11.08, το ξεκλείδωσα και μετά επειδή ήταν μέσα στα σκουπίδια από το Cydia, είπα να του κάνω ένα clean restore και να μην κάνω restore from back up αλλά set up as new.. Μόλις έβαλα την official 5.1 με φυσικά το ΒΒ 04.12.01, δεν χρειάστηκε να ξανακάνω JB ή την διαδικασία ξανά. Ήταν σαν να είχα factory unlocked τηλέφωνο με την ΙΔΙΑ sim που το ξεκλείδωσα στην 5.0.1. (Δοκίμασα με άλλη και δεν παίζει και τώρα δεν έκανα καν JB..)

Τελευταία επεξεργασία από: geo90, 23/04/2012 - 23:22.

#265   theotses

theotses

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:28

Είπα κάτι πριν κάτι σελίδες αλλά κανένας δεν το πρόσεξε..

Έκανα την διαδικασία με iPhone 4 5.0.1 BB 04.11.08, το ξεκλείδωσα και μετά επειδή ήταν μέσα στα σκουπίδια από το Cydia, είπα να του κάνω ένα clean restore και να μην κάνω restore from back up αλλά set up as new.. Μόλις έβαλα την official 5.1 με φυσικά το ΒΒ 04.12.01, δεν χρειάστηκε να ξανακάνω JB ή την διαδικασία ξανά. Ήταν σαν να είχα factory unlocked τηλέφωνο με την ΙΔΙΑ sim που το ξεκλείδωσα στην 5.0.1. (Δοκίμασα με άλλη και δεν παίζει και τώρα δεν έκανα καν JB..)

Μπορει να το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος? Υπαρχει καμια παρομοια αναφορα σε ξενο φορουμ?

Οχι τπτ αλλο, αλλα μην παει χαμενος ο κοπος τοσων ωρων... (Ακομα δεν εχω καταφερει να εγκαταστησω το repo :@ )

Τελευταία επεξεργασία από: theotses, 23/04/2012 - 23:29.

#266   geo90

geo90

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:geo90

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:31

Μπορει να το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος? Υπαρχει καμια παρομοια αναφορα σε ξενο φορουμ?

Οχι τπτ αλλο, αλλα μην παει χαμενος ο κοπος τοσων ωρων... (Ακομα δεν εχω καταφερει να εγκαταστησω το repo :@ )

Και να πω ότι δεν είναι σίγουρα official unlocked από την AT&T διότι αυτό γίνεται μόνο με την sim που χρησιμοποίησα ενώ με άλλη δεν γίνεται το activation.

#267   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:31

Άλλη μία περίπτωση λίγες σελίδες πιο πίσω.

Παιδιά μου συνέβει το εξής σε iphone 3g στην 4.2.1, προσπαθούσα απο χθές να το ενεργοποιήσω με το sam και συνέχεια με έβγαζε λάθος. Σήμερα είπα να το κάνω ένα clean restore με dfu mode, το παράξενο είναι πως με το που τελείωσε το restore το itunes το ενεργοποίησε κανονικά με την ελληνική κάρτα, χωρίς να έχω κάνει jailbreak η ότι άλλο χρειαζόταν...Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι το πρόγραμμα με κάποιο τρόπο τροποποιεί τα στοιχεία της κάρτας σιμ...

#268   Roo9ney

Roo9ney

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:43

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει με την διαδικασια?

#269   mar10s

mar10s

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Twitter:@@m_pantsios
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:45

ρε παιδια βοηθηστε με λιγο γτ δεν καταλαβα, τελικα χρειαζεται να ξερεισ ή οχι σε ποιον παροχο ειναι κλειδωμενο; εγω εχω ενα 4αρι jailbroken με ios 4.1 κ b.bb 4.10.08 το οποιο τωρα λειτουργει με gevey. επισηςπως ενεργοποιειται ενα κλειδωμενο iphone χωρις την απαραιτητη sim; εγω ξερω οτι μονο με hactivated μονο ανοιγει το κινητο αν το κανεις restore. βοηθηστε με λιγο γτ ακουγεται καλη περιπτωση το να ξεμπλεξεις απο gevey κ λοιπες ταλαιπωριες.κ μια τελευται ερωτηση,μετα θα γινεται update κανονικα σε ολες τις νεες ios; σας ευχαρηστω!συνεχιστε την καλη δουλεια!

#270   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21,572 μηνύματα
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 23/04/2012 - 23:50

Πιστεύω πως τα παρακάτω tweets απαντάνε στα ερωτήματά σου! ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες