Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ] Ξεκλειδώστε το iPhone σας(οποιοδήποτε jailbroken) με το SAM.

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
648 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   johntas46

johntas46

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/04/2012 - 03:30

ναι σιγουροτατος . καντω παλι απο την αρχη εγω το εκανα τρεις φορες δεν επιανε με την πρωτη απλα προσθησε να τα κανεις ολα σωστα το μπερδεμα ειναι εκει στο itunes με το κλεισε ανοιξε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/04/2012 - 03:32

την επιλογη attempt activate δεν την ακουμπησες?

Τελευταία επεξεργασία από: onoffon, 24/04/2012 - 03:32

#333   ntsili

ntsili

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 03:38

και όμως εκεί που ρωτάει ο onoffon αν χρειάζεται attempt activation ή απάντηση είναι "ναι"! (και μετά κάνεις απενεργοποίηση του enabled στο SAM & στη συνέχεια συνδέεις το iPhone με το itunes)

όταν κάνεις attempt activation λογικά θα γίνει respring το οποίο είναι καλό σημάδι. Αν βγάλει μήνυμα λάθους (ActivationInfo rejected) δοκιμάζεις την μέθοδο bundle. (όταν επιλέξεις bundle χρειάζεται να τικάρεις και το SIM ID, μην το ξεχάσεις!)

Τελευταία επεξεργασία από: ntsili, 24/04/2012 - 03:42

#334   onoffon

onoffon

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 03:46

το ρωτησα πολλεσ φορες γτ μου φαινεται περιεργο

θα συνεχισω αυριο..ευχαριστω τους παντες

#335   mandrake79

mandrake79

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 03:56

παιδια τι παιζει?καταφερα να το ξεκλειδωσω...μοθ βγαλε WIND χαρηκα...και εκανα ενα reboot...και τοτε μοθ βγαλε παλι πως η καρτα sim δεν ειναι εγγυρη...τι να κανω?να μην κανω ποτε reboot?

#336   alexaras92

alexaras92

iPH User

• 161 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 04:43

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΤΟ ΕΚΑΝΑΑΑΑΑ!!!! επιτελους πιανω για πρωτη φορα μετα απο μηνες σημαααααα!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

#337   mandrake79

mandrake79

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 05:13

Τελικα το πετυχα και γω..πρεπει να κλείσεις μολις τελειωσεις απο το subscriber artificial mode το κουμπί που ειναι enabled να γινει disabled..και το κρατάει..αλλιως μολις κανεις reboot δεν κρατά τπτ..ευχαριστω ολους..το iPhone ηταν κλειδωμενο στην AT&T

Εγω σαν χώρα εβαλα αμερικη και carrier την AT&T πουθενα δεν εβαλα wind

Για τον φιλο onnofon εβαλα αμερικη AT&T και επέλεξα το πρωτο..και σαν sim Id παλι το πρωτο..και ουτε εβαλα attempt activation κτλ μολις το ένιωσα στο iTunes μου βγαλε τον αριθμο μου..απλα οπως ειπα εκανα reboot να δω αν όντως τα καταφερα..και μου βγηκε μουφα..το κανα ξανα..και μετα εκανα disabled το κουμπί που ανέφερα ποιο πανω και τωρα το κράτησε..το ταραξα στα reboot και δουλευει οκ

#338   Mistertd

Mistertd

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 06:45

Καλημέρα σας. Εχω στα χέρια μου ένα phone 3gs κλειδωμένο απο Αγγλία στην Έκδοση 5.0.1 (μαλον) . ΔΕΝ μπορώ να ενεργοποιήσω το iphone και να προχωρήσω σε περαιτέρω διαδικασίες (jailbreak-unlock) λογω της μη-ενεργοποίησης εφόσον δεν έχω κάρτα παρόχου. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε βασικά να χρησιμοποιήσω το κινητό αυτό περα απο το να προσπαθήσω με gevey card ? Ευχαριστώ

#339   RestoreMan

RestoreMan

iPH Contributor

• 1.557 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/04/2012 - 07:42

Σβήσε κανά πμ δεν μπορω να σου στείλω...
Υ.Γ. Την καλημέρα σε ολους...

#340   d1m1tr4

d1m1tr4

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 08:28

καλημέρα και από μένα. λοιπόν το κινητό μου από ότι το έψαξα είναι από τη three uk αλλά μέσα στο sam δεν υπάρχει σαν πάροχος . κάποια βοήθεια από κάποιον θα μπορούσα να έχω?

#341   theotses

theotses

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/04/2012 - 09:01

Καλημερα παιδια... Χθες παλευοντας απιστευτα με το repo του bingner και αφου δεν καταφερα να κανω απο κει την εγκατασταση, κατεβασα το SAM απο το repo.insanelyi.com/

Δεν δουλεψε και το διεγραψα... Σημερα το κατεβασα απο τον bingner κανονικα αλλα οταν κανω την εγκατασταση μου βγαζει conflict με ηδη υπαρχοντα αρχεια... Πως μπορω να διαγραψω ο,τι αρχεια εχει αφησει το SAM απο το repo.insanelyi.com/ ?

Τελευταία επεξεργασία από: theotses, 24/04/2012 - 09:01

#342   superftp

superftp

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2012 - 09:01

Καλημέρα σε όλους, προσπαθώ από χτες να ενεργοποιήσω το δικό μου κινητό (5.01 με bb 4.11.08) και μετά την όλη διαδικασία μου λέει ότι είναι WildcardActivated. Ξέρει κανείς τι πάει να πει αυτό?

#343   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 24/04/2012 - 09:09

Καλημέρα και από εμένα!! Παρατήρησα εχθές πως το βίντεο κάνει διαφορετική διαδικασία από αυτήν που αναγράφεται στον οδηγό!! Η αλήθεια είναι πως δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα και οι 2 αλλά είναι πολύ καλή δουλειά και από τους 2... Αυτό που έκανα τελικά είναι να ζητήσω offcial unlock από την Αγγλική O2 που είναι κλειδωμένο το κινητό και να μου το ξεκλειδώσουν!!

#344   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 24/04/2012 - 09:10

Καλημερα παιδια... Χθες παλευοντας απιστευτα με το repo του bingner και αφου δεν καταφερα να κανω απο κει την εγκατασταση, κατεβασα το SAM απο το repo.insanelyi.com/

Δεν δουλεψε και το διεγραψα... Σημερα το κατεβασα απο τον bingner κανονικα αλλα οταν κανω την εγκατασταση μου βγαζει conflict με ηδη υπαρχοντα αρχεια... Πως μπορω να διαγραψω ο,τι αρχεια εχει αφησει το SAM απο το repo.insanelyi.com/ ?

Σου εμφανίζει την διαδρομή που υπάρχουν τα αρχεία; Αν είναι, χρησιμοποιείς SSH ή iFile για να τα διαγράψεις χειροκίνητα.

Καλημέρα και από εμένα!! Παρατήρησα εχθές πως το βίντεο κάνει διαφορετική διαδικασία από αυτήν που αναγράφεται στον οδηγό!! Η αλήθεια είναι πως δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα και οι 2 αλλά είναι πολύ καλή δουλειά και από τους 2... Αυτό που έκανα τελικά είναι να ζητήσω offcial unlock από την Αγγλική O2 που είναι κλειδωμένο το κινητό και να μου το ξεκλειδώσουν!!

Το καλύτερο έκανες! ;)

#345   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 24/04/2012 - 09:16

Τελικά γνωρίζουμε αν χρειάζεται να είσαι μέσα στο δίκτυο ενός παρόχου για να σου παρέχει το unlock ή μπορείς να το κάνεις και από οποιαδήποτε χώρα είσαι?? Όταν εννοώ "να είσαι μέσα" εννοώ αν το κινητό θα πρέπει να εκπέμπει στο δίκτυο του παρόχου!! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες