[ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ] Ξεκλειδώστε το iPhone σας(οποιοδήποτε jailbroken) με το SAM.
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:32
ειχε γινει unlock μια φορα με gevey sim card
προσπαθω εδω και μια ολοκληρη μερα και δν μπορω να κανω τιποτα.. ειναι jailbroken το κινητο εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα..
πραγματικα με εχουν πιασει τα νευρα μ.. δεν εχω την αρχικη at&t card βασικα δεν ξερω καν εαν ειναι αμερικανικο γιατι δεν ξερω πως να το ελεγξω θα παρακαλουσα οποιος προσφερετε να βοηθησει να μ στειλει ενα pm ..
εχω αγανακτησει ._.
Ad
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:33
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:34
Γειά σας παιδια εχω ενα αμερικανικο κινητο iphone 4 5.0.1 bb 4.11.08
προσπαθω εδω και μια ολοκληρη μερα και δν μπορω να κανω τιποτα.. ειναι jailbroken το κινητο εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα..
πραγματικα με εχουν πιασει τα νευρα μ.. δεν εχω την αρχικη at&t card βασικα δεν ξερω καν εαν ειναι αμερικανικο γιατι δεν ξερω πως να το ελεγξω θα παρακαλουσα οποιος προσφερετε να βοηθησει να μ στειλει ενα pm ..
εχω αγανακτησει ._.
1. ΔΕΝ χρείαζεσαι την SIM της ΑΤ&Τ
2. Πήγαινε Ρυθμίσεις-Γενικά-Πληροφορίες-Αριθμός Μοντέλου-αν τελειώνει σε LL τότε είναι σίγουρα Αμερικάνικο και (κατά 99% ΑΤ&Τ)
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:34
Τελείωσες με όλο τον οδηγό και δεν βρίσκεις σήμα ακόμα;
Σου ζήτησε το iTunes να κάνεις activate? Σου εμφάνισε το μηνυμα στο βήμα 10;
Έκλεισες τον διακόπτη του SAM?
Κάνε ένα Reboot το iPhone.
Ναι φίλε μου τα έκανα όλα αυτά πάνω από 50 φορές. Και reboot και τα πάντα με θρησκευτική ευλάβεια. Το itunes ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε κάτι για να κάνει activation, ούτε ποτέ εμφάνισε το μηνυμα στο βήμα 10. Πάντως όταν το συνδέσω στο itunes βλέπω ότi στο more information του SAM λέει ότι είναι activated. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:35
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:38
1. ΔΕΝ χρείαζεσαι την SIM της ΑΤ&Τ
2. Πήγαινε Ρυθμίσεις-Γενικά-Πληροφορίες-Αριθμός Μοντέλου-αν τελειώνει σε LL τότε είναι σίγουρα Αμερικάνικο και (κατά 99% ΑΤ&Τ)
model : MC536LL
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:45
Ναι φίλε μου τα έκανα όλα αυτά πάνω από 50 φορές. Και reboot και τα πάντα με θρησκευτική ευλάβεια. Το itunes ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε κάτι για να κάνει activation, ούτε ποτέ εμφάνισε το μηνυμα στο βήμα 10. Πάντως όταν το συνδέσω στο itunes βλέπω ότi στο more information του SAM λέει ότι είναι activated. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.
Κλείσε το SAM(και από multitask) βαλε βγαλε SIM και προσπάθησε πάλι την διαδικασία!
Μήπως χρειάζεται να βάλεις SIM id κι εσύ; Έχεις δοκιμάσει;
Θα το κάνεις χειροκίνητα όχι με auto detect.
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:46
Γειά σας παιδια εχω ενα αμερικανικο κινητο iphone 4 5.0.1 bb 4.11.08
εχω αγανακτησει ._.
πρεπει να μαθεις που ειναι κλειδωμενο πρωτα..
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:48
Τι σωζω ρε παιδια με το redsnow?και που το βρισκω αυτο το ticket να το σημειώσω καπου;
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:51
Επειδη εχω απο ΑΤ&T βαζεις sim idΤι σωζω ρε παιδια με το redsnow?και που το βρισκω αυτο το ticket να το σημειώσω καπου;
1. Βάζεις κι id αλλά μπορεί να μην πετύχεις από την αρχή το επιθυμητό
2. Στο φάκελο που έχεις και το redSn0w
Κάνε πάλι την διαδικασία(βάζοντας AT&T) και να χρησιμοποιήσεις και SIM id
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 24/04/2012 - 11:51
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:52
Κλείσε το SAM(και από multitask) βαλε βγαλε SIM και προσπάθησε πάλι την διαδικασία!
Μήπως χρειάζεται να βάλεις SIM id κι εσύ; Έχεις δοκιμάσει;
Θα το κάνεις χειροκίνητα όχι με auto detect.
Τα έκανα όλα αλλά δεν θελει να δουλέψει, πάω πάσο
Δημοσίευση 24/04/2012 - 11:55
ωραια ακου γτ και εγω το ιδιο προβλημα ειχα...στην αρχη επιλεγεις χωρα και παροχο ατ&τ(την πρωτη στην σειρα) μετα ακριβως απο κατω εχει επιλογη id sim..τα περνεισ με την σειρα.μολις επιλεξεις λοιπον πας και αντιγραφεις κλασικα το imsi και μετα κανεις spoof. πας μπροστα και το κινητο σου kai πλεον ειναι σε manual κατασταση και απλα εκει που λεει imsi βαζεις αυτο που ειχεσ αντιγραψει.
μετα απλα δεν κανεισ τπτ αλλο και το βαζεις itunes... δεν εβγαλε κατι διαφορετικο? κανεις το ιδιο πραγμα αλλα με το επομενο id sim
Δημοσίευση 24/04/2012 - 12:04
nikoz87 μετα και αφου μας βγαλει σημα και ειναι ολα καλα τι κανουμε?το σβηνουμε το σαμ? και μου βγαζει update για την 5.1(στις ρυθμισεις μου βγαζει εναν σπαστικο ασσο) τι να κανω να το κανω το update?
Δημοσίευση 24/04/2012 - 12:04
Δημοσίευση 24/04/2012 - 12:09
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ID AN ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑnikoz87 μετα και αφου μας βγαλει σημα και ειναι ολα καλα τι κανουμε?το σβηνουμε το σαμ? και μου βγαζει update για την 5.1(στις ρυθμισεις μου βγαζει εναν σπαστικο ασσο) τι να κανω να το κανω το update?
Μην το σβήσεις! Αν θες κρύφτο από SBS.
Για το 1, Software Update Killer από Cydia
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 24/04/2012 - 12:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες